dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bina infoda yapildiktan sonra, su uye su kadar katki yapti falan diye bir bilgi var mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yok abi, bilgilendirme ve tooltipler inanılmaz kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 köye gelicem yolda öpmezlerse.. cıkıyorum bırazdan yola asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 KEY VERİN CAMİ DİKEYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 kiy gelsede oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 arkadaşların binalara desteklerini bekliyorum ANNEN ICIN BIR YUVA KURALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 reset geliceğini duyunca biraz mehledim, t2 resourceları da aşırı az ayrıca bokunu çıkarmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Delikanlı varsa key versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 alpha abi tabii reset gelecek.. zaten alpha da biliyorsunuz son 1 haftasi sonra bye bye.. aylik bir alpha degil bu gelen mailde yaziyor zaten. The Dates/Times for the Event: Start: Monday, December 9th, 4PM UTC End: Wednesday, December 18th, 11.59PM UTC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 alfa gelsinki betada da oynarız sonra cıkınca da takılırız falan. hem hype varken oynamak guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 20-25 kişi toplanıp kaç tane oyun oynuyorsunuz abi, open world pvp de var, full loot vara, bulmuşken oynayın işte. craft'ı eğlenceli pve'si fena değil, community feeling'i had saffada - ayrıca beleş yani. daha ne olsun. ayrıca bu phase "neler yaptığınızı görmek istiyoruz" demiş adamlar forumda, annen olarak neler yapabileceğimizi göstermeliyiz bence. t2 resource az qq sunu kabul etmiyorum. CHOP CHOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 qqluyorum ama ellerim ayaklarım boş durmuyor kenke dw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ısıt çadırı geliyorum bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Hype, sandbox , full loot , Annen ve beta key için yapılabilecekler volume 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 BAĞA DA GELMEDİ HALEN. SERWER BEY 8DE GELİR DEMİŞTİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 teamspeak falan olsa da muhabbet ederek oynasak. tabi once key gelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Xaenin said: Delikanlı varsa key versin Sana moderasyonda dun yazdim artik cok gec bitti keyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 3.parti kesin yok mu ne dedi adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Olm Annen Inc. guildmasterı benim yıkarım buraları. Görmedim postu kesin vardır sen bir yere sotelemişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 mumble kullanabilirik isterseniz catzeninkinde yer olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 hahaha vermeyin key, game of thrones çıkar dsasdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Ateş yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 var bende bi key ekstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 so it begins... http://static.tumblr.com/6143586dde283eb4031af9b5f0f43c06/as1x4cc/PqYmqrvus/tumblr_static_jjjj.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bingildak said: hahaha vermeyin key, game of thrones çıkar dsasddsoyunun özetini geç bakiim bi! bi de söyle, alpha bitio haftaya da; beta ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor? betadan sonra da reset var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar