Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 500 silver attım birşeyler atıştıracam sonra geliyorum yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi 5 dk'nızı ayırıp şu görsellere bakın "bölge neresi" "nasıl gidiyoruz" diye sormayın çünkü izah etmesi çok zor ve party/group sistemi olmadığı için gösteremiyorsun. ana şehirden nasıl geldiğiniz : http://s17.postimg.org/g49k96ae5/bolge.jpg 2. çıkıştan tıklayın açın, scale etmiyor spastik şey. zone'a girdikten sonra bölgeye nasıl gideceğiniz: http://s17.postimg.org/65olmp0yn/yol.jpg şu an unclaim, çadır kurun [img=http://s28.postimg.org/7er9916v1/station.jpg] benim kurulduğum yer burası, bu noktada (vadinin yukarısında kalıyor) basic craft vendoru var. t1 toollar, leather set, shield/sword yapabiliyorsunuz. burda toplayın, craft edin etraft her yer mob, farma başlayın direkt. diğer bir yandan da temeli atılmış istasyona herkes chip in yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bingildak said: o kadar topladık ettik, 2 çıplak 2 gear ı patlak bizim yere gidiyoruz. sendogla yanında bir tip. full giyinik herifler. bizim cengaverlerden biri dayanamayıp görür görmez saldırdı. herifler 4v2 üst üste koydu bizi, lootu da aldılar ne var ne yok. t2 ler doluydu üstümüz ironlar, gemler, deriler.. herifte büyük ihtimal t3 gear vardı, 3 kişi dövdük hpsi inmedi bile asdad oh yes.. okurken keyif aldim. seni hiddetlenirken hayal ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 pis pis konuşacağınıza sizi sahalarda görelim alın kazmayı küreği çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 gelmeye calisiyim senin oldugun yere.. sevmedim pek de amac patiye hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 sevilcek bir şeyi yok zaten takılmaca amaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 alfa gelsinde merak ettim aksam ben de girmek istiyorum umarım 2. listeden haber gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 valla akşam anca yardı medebilriim vardı ben de biraz silver vs. bingildaktan kaçmaz böyle sandbox oyun, kurulum pvp vs. varsa bingildak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 e oyunda yoksun. scalanova guild invite lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 crafting falan iyiyse mat topla yap islev gor gibi ben guildin craftcısı oluurum cirkin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 20 üyeyi geçtik bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 of maden kazma var mı ya. uo modeli mining olsa keske =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Yayın açıyorum ben devamlı merak edenler, alpha bekleyenler vs izleyebilir. Millet yayını basıyor, key istiyoruz diye öyle bir geyik varmış galiba yayın yapanlara key dağıttırcaz diye, millette bana abandı dün gece http://www.twitch.tv/alarmaqqstar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Eve geldim 3-4 gündür stabil olmayan internetim yine gitmiş, yeni modem alma zamını sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 dmg de upload edin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bende çok item oldu 150 tane filan tier3 işlenmiş odun, aynı civarda tier 2 ve 3 maden, leatherlar vs vs şehirleri kurarım ben sdlkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 key var mı key? bayadır bekliyorum bana gelmedi key falan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 1800 silver kaldı gençler, bizim kurulduğumuz yerin yanında dungeon vra 2-3 kişi gidin deli gibi silver düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 super girdim.. takildim bingildaga yardim diye. guzel gidiyordu bi mob agzima sicti. herseyimi biraktim sehre spawn oldum don ile... quit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi geri koşup itemları alman lazımdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Kanuni said: super girdim.. takildim bingildaga yardim diye. guzel gidiyordu bi mob agzima sicti. herseyimi biraktim sehre spawn oldum don ile... quit http://i1276.photobucket.com/albums/y462/staffpicks/Animated_GIFs/cryingbaby.gif tutamadım kendimi kanuni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bingildak aldi .. herkesi goturdu bi o olmedi geri kalan herkes oldu oda herkesi lootladi :D sikinti tekrar geri kosmada oraya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 imam ahahahahahahahahahAHAAHAHAHAhahaHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 su parayi toplayin da alın zone u orda respawn olalım ölüp gelelim az kaldı ha gayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Kanuni said: bingildak aldi .. herkesi goturdu bi o olmedi geri kalan herkes oldu oda herkesi lootladi :D sikinti tekrar geri kosmada oraya kadar. weak dies so the strong will* survive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar