Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ts server kurcam maçtan sonra sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 @calvaria Sen ikinci listeye kaldin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 eyw buda birşeydir, 2. liste yarın mı yollanır yoksa daha sonra mı, bilginiz varsa boşuna heveslenmeyeyim çok gaza geldim çünkü, annen inc rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 oh gelmiş eyvallah başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Yarin yollariz ikinciyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bu vesileyle mailbox ı temizledim ne çok okunmamış mesaj varmış. neyse yarın tam gaz geliriz. hem sistem oturmuş olur ts felan ayarlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 5 dk izlenim; grafiklere bayıldım. craft sistemi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ilk rough stone ve rough wood toplayın kalkan kılıç ve skining knife yapın onlarla ve tavsan öldürüp derisinde leather armor yapın ilk yapıcanız olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Topladığımız kaynakları napalım? Inventoryde mi dursun? Yığdığımız bir yer var mı ki guilde yarasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 öm yollandi, umutla posta kutusu gözlenmeye baslandi B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 20:30 dan sonraki om ler yarina kaldi. Oyuna girenler para biriktirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Sanguin said: Topladığımız kaynakları napalım? Inventoryde mi dursun? Yığdığımız bir yer var mı ki guilde yarasın?, banka var şehirde koca sarı bi sandık oraya koyun topladıklarınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 çadırıma beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 dreagloth 500 silver guild kurma, hemen kurup milleti toparlamak lazım, o işi organize etmeye çalış bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 oyun alfha olduğu için ss felan koyamama gibi birşey var mı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 silver kasarız kimler online şimdi, ts yi kuruyorum ip atıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 uyuyup kalmisim basinda oyunun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Praetorian said: Sanguin said: Topladığımız kaynakları napalım? Inventoryde mi dursun? Yığdığımız bir yer var mı ki guilde yarasın?, banka var şehirde koca sarı bi sandık oraya koyun topladıklarınızı. Tamamdır, silver nereden topluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ısınamadım oyuna :/ uykulu kafayla olduğumdan belki de. yarın işyerinde kasıcam bol bol hoşuma giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 windows clienti nerede bunun.. netten oynadim ondanmi hoslanmadim ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 /gquit yazın bingildak'a pm atın ginvite için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Beni de açmadı (zaten umutlu değildim. mail bile vermeyecektimde ne olur ne olmaz dedim) oyunun biraz ileri seviyelerini araştırıp kararımı vereceğim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Kanuni said: windows clienti nerede bunun.. netten oynadim ondanmi hoslanmadim ki.. http://testing.albiononline.com/clients/albion-online-setup.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 GELİYORUM ARKADAŞLAR Bİ SN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 olm browserdanmı oynanıyo bu oyun ? taam taam varmış win clienti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar