Oski Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 düğün ne ya avam mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 avan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ren said: tahrik unsuru olurdu tabi. bombayı kim patlatmışsa olm bunlar tınlamamış daha etkilisini yapalım derlerdi. Kapatalım gidelim ülkeyi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: devlet ulusal yas ilan etse en güzeli olacaktı, bunda hem fikiriz galiba. yep Firstblood said: Ren said: tahrik unsuru olurdu tabi. bombayı kim patlatmışsa olm bunlar tınlamamış daha etkilisini yapalım derlerdi. Kapatalım gidelim ülkeyi o zaman. hepimiz başbakana suriye ile mahalle kavgasına girmeye ne gerek vardı diye kızmadık mı? kızdık. neden kızdık? sonucunda bizim popomuzda patlayacaktı ne patlayacaksa. başbakanının söylediği sözlerden sonra insanını koruyamayan ülke, bayramında mı koruyacak. hiç bir başbakan komşusunun iç işlerine karışamayacak türkiyede. yetemiyoruz çünkü. bunu kabullenip başbakana çıkıştıysak, aynı şekilde kendimizi de belli konularda dizginleyeceğiz. nedeni anlatmak istediğimi anlayamayan olur diye israil kadar güvenlikli ve istediğini yapabilecek bir ülke değiliz http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-dont-give-a-fuck-35.png siyasi yönden komşu ilişkilerini tartışma amaçlı yazmadım sadece var olan durumu kendimce değerlendirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 abicim olayın arkasındaki niyeti niye göremiyorsunuz görmek istemiyorsunuz? geçen senelerde/bayramlarda niye bayramlar yasaklanmaya kalktı kutlamalara katılan insanlara su sıkıldı falan? yada daha geçen 23 nisan rte anıtkabire gitmedi sebep ise gülünç ve bir o kadar düşündürücü rüzgar dan dolayı doktoru dışarı çıkmasını yasaklamış lol..ama sadece bir gün sonra saçma sapan bir şeyin açılış törenindeydi.. çakma bayramlar (kutlu doğum,türkçe okuma olimbiatları falan) herşey sistematik ilerliyor ama nispeten vizyon,bilgi vb. bakımından tr den çok üste olan bi forumda bile akıl tutulması yaşanıyor,iş trollüğe vuruluyor yazık lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bayram saçma bi konsept, gereksiz gereksiz stadyumlara gitmenin anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 kime ve neye göre saçma? sana saçma gelen başkasına da saçma mı gelmesi gerek?? sanki görende sırtında füze taşıttırıyolar 5 tur attırıyolar stadyumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Fistan said: "Tatar Ramazan" said: Kuddusi, guvenlik gerekcesiyle iptal olmus olabilecegine yetemiyorsun degilmi. Her sehirde buyuk kalabaliklarin olmasi her sehirde bombacilar icin yeni hedefler demektir. Ayrica sen ama oylo ocoklomodolor demeden soyleyeyim, guvenlik icin iptal ettik diye aciklanmaz kamuoyuna.devletin gorevi o kalabaliklari korumak, olabilecek olaylari onlemektir nasil su fikri savunabiliyorsunuz anlayamiyorum gercekten muz cumhuriyeti vatandaslari Ahanda bu semih cumhuriyeti halkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 BIÇAK KEMİĞE DAYANDI !!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Gençlik ve spor bayramı ne ya? Cadılar bayramını kutlasak anlarım da, gidip stadyumda saatlerce ayakta kalmanın, güneşin (bazen yağmurun) altında eziyet çekip şiir okumanın neresi gerekli? Her sene birbirinden aptal kareografiler falan. Sanırım bunları kutlamaktan daha aptalca olan tek şey kutlu doğum haftasını falan kutlamak. O konuda yarış var hangisi daha aptal diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 nutella allah için cevap ver 2 tane post okudun mu şu konuda? çok merak ediyorum asdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 axedice said: Bayram saçma bi konsept, gereksiz gereksiz stadyumlara gitmenin anlamı yok. Bu 23nisan, 19 mayis, 30 agustos, 29 ekim, 10 kasim derken ustune her sehrin dusman isgalinden kurtuluslarini da eklersek ne cok toren meraklisi devlet yapimiz oldugu gorulur. Bu kadar toreni bayrami olan ulke az vardir, ustune her sabah cocuklara ant ictiriyoruz. 1930 Italyasi kafasini birakmak gerekmiyor mu artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 atatürkçüler'in qq larına bayılıyorum. her gün ağlayacak başka bir konu buluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 imamizer said: nutella allah için cevap ver 2 tane post okudun mu şu konuda? çok merak ediyorum asdfgf sence gerek varmı okumasına senin gibi tiplerin diyeceği belli çetinin diyeceği belli sonuç direk troll Umarım o çok güvendiğiniz sistem (bizdensin yada onlardan) sizi tepetaklak etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 eheh sizin kafanızı da biliyoruz.süpyancı,oryantalist tayfası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ayican said: imamizer said: nutella allah için cevap ver 2 tane post okudun mu şu konuda? çok merak ediyorum asdfgf sence gerek varmı okumasına senin gibi tiplerin diyeceği belli çetinin diyeceği belli sonuç direk troll Umarım o çok güvendiğiniz sistem (bizdensin yada onlardan) sizi tepetaklak etmez. memleket meselesi tartışma switchimin koala ve gökçek ayarları bozuldu pampa. düzelince söz gelicem laf yetiştircem size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 türköne'den alıntı yapacağım. “40 yıl öncesinin gençliği ile bugünün gençliğinin noktasından virgülüne kadar aynen yaptığı yegâne şey 19 Mayıs kutlamaları olmalı. Mayıs ayını başından sonuna eğitim ve öğretim amaçları dışına çıkartan garip bir ritüel. Beden eğitimi öğretmenlerinin bütün kontrolü ele aldığı, diğer öğretmenlerin mecburen anlayış gösterdiği bir eğitim ve öğretim boşluğu. Neden? Herkes 19 Mayıs provaları ile meşgul. 1930′ların İtalya’sında kalan faşist gençlik eğitimi uygulamalarını, olduğu gibi tekrarlamak için.” “Bize düşen, gençlerimize vermemiz gereken, bilimin aydınlığında eleştirel aklın rehberliğinde şu soruyu sormak: Faşizmin dünyada bizden başka örneği olmayan bu ritüelini, koca koca adamların ciddi ciddi emek harcadığı, önemsediği bu müsamereyi üzerinde hiç düşünmeden ve sorgulamadan neden tekrarlıyoruz?” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 19 mayıs milli mücadelenin başlangıcıdır sadece gençlik ve spor bayramı değildir 19 mayıs özgürlük mücadelesi bağlamında bir hatırlatıcıdır mihenk taşıdır insanlara "19 mayıs 1919 da ne oldu" diye sorulduğunda geçmiş hatırlatılır ki geleceğe karşı önlem alınsın e doğal oalrak da bu insanın aklında en iyi kalacak şekilde kazınır, bayram eğlence kutlama ile bu sene 19 mayıs kutlaması sönük geçebilir, konserler iptal olabilir ama diğer anma törenleri, anma etkinlikleri iptal edilmemeli zaten balık hafızalı bir milletiz, zaten bize bazı değerleri unutturmaya çalışıyorlar tam gaz biz de buna izin vermemeliyiz durumu sallamayanlarınız da var elbet mühim değil, biz farkındalığı yaratalım alan alır almayan almaz teşekkürler çetintaş, her konuda sana katılmasam da şu konuda ortak bir duyarlılığımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 stadyum etkinliklerinin kaldırılmasına bi lafım yok ama onun yerine gelen eğlenceleri ve konserleri kaldırırsan o zaman saçmaladın demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Napolyonn said: türköne'den alıntı yapacağım. “40 yıl öncesinin gençliği ile bugünün gençliğinin noktasından virgülüne kadar aynen yaptığı yegâne şey 19 Mayıs kutlamaları olmalı. Mayıs ayını başından sonuna eğitim ve öğretim amaçları dışına çıkartan garip bir ritüel. Beden eğitimi öğretmenlerinin bütün kontrolü ele aldığı, diğer öğretmenlerin mecburen anlayış gösterdiği bir eğitim ve öğretim boşluğu. Neden? Herkes 19 Mayıs provaları ile meşgul. 1930′ların İtalya’sında kalan faşist gençlik eğitimi uygulamalarını, olduğu gibi tekrarlamak için.” “Bize düşen, gençlerimize vermemiz gereken, bilimin aydınlığında eleştirel aklın rehberliğinde şu soruyu sormak: Faşizmin dünyada bizden başka örneği olmayan bu ritüelini, koca koca adamların ciddi ciddi emek harcadığı, önemsediği bu müsamereyi üzerinde hiç düşünmeden ve sorgulamadan neden tekrarlıyoruz?” bu noktaya gelene kadar gençliğinde kaç tane solcuyu dövmüş, kim bilir kaç tane solcuyu vurmuş-öldürmüş; onu da yazsaymış. tabi o zaman cebinde kaç kuruş varmış, şimdi kaç bankada kaç parası var,bunu da yazsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bir de terörle ilgili terörün en büyük düşman korkaklıktır, sinemktir diye bağıran iktidar değil mi? eee patlama oldu, anma, bayram iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 BabacumMostors said: 19 mayıs milli mücadelenin başlangıcıdır sadece gençlik ve spor bayramı değildir O zaman bunu ön plana çıkaracaksın, emperyalizmle mücadelemiz bu günde başlamıştır diyeceksin. Her sene stadyumda hoplayıp zıplayıp hulahop çevirerek kurtuluş savaşını yüceltmiş olmuyorsun. Ha her sene 4 ayrı günde emperyalizmle mücadeleni anlatan etkinlikler yapınca o da tekrara sarıyor ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar