Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Kuddusi, guvenlik gerekcesiyle iptal olmus olabilecegine yetemiyorsun degilmi. Her sehirde buyuk kalabaliklarin olmasi her sehirde bombacilar icin yeni hedefler demektir. Ayrica sen ama oylo ocoklomodolor demeden soyleyeyim, guvenlik icin iptal ettik diye aciklanmaz kamuoyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 dunyanin hicbiyerinde 7-8 gun once olan bi olay icin 90 yildir kutlanan bayram iptal edilmez ayiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ne desem bilemedim. çatin beyin mesaj içeriği milletvekili oğlu düğün yapıyorsa ben de bayram yaparım resmen. oysa birine bireyler kişisel kimlikleriyle gidiyorlar, diğerine protokole gidiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 "Tatar Ramazan" said: Kuddusi, guvenlik gerekcesiyle iptal olmus olabilecegine yetemiyorsun degilmi. Her sehirde buyuk kalabaliklarin olmasi her sehirde bombacilar icin yeni hedefler demektir. Ayrica sen ama oylo ocoklomodolor demeden soyleyeyim, guvenlik icin iptal ettik diye aciklanmaz kamuoyuna.devletin gorevi o kalabaliklari korumak, olabilecek olaylari onlemektir nasil su fikri savunabiliyorsunuz anlayamiyorum gercekten muz cumhuriyeti vatandaslari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 KuddusiMavra said: imamizer said: yayın yasağını eleştiriyorsun bir yandan da eğlence programı yayınlamayı neden yasaklamıyorlar diye sitem ediyorsun. ironi desem bu başka bir şey oldu artık. kafan güzelmiş güle güle kullan abi. yok, senin kafan güzel. okuduğunu anlamıyorsun çünkü. bir daha oku bakayım, anlayacaksın. kuddusi senin yazdıklarını okuyorumda tartışma ulusal yas eksenine son mesajında geldi farkındaysan. ilk mesajında TELEVÖZYÖNLARDA EĞLENCE VARR!! diye yakınmışsın anca. ben de sakince vatandaş tepkisini versin, illa devlet yasaklamasın diyorum. ulusal yas ilan edilmesine benim de lafım yok zaten. devletin ulusal yas ilan etmemesi farklı, 19 mayıs konserlerini iptal etmesi farklı bir konu. kendince yazdığını kabul edip kenarda gönder tuşuna tıklamanı bekleyen mesajlar üzerinden tartışacaksan imamin_kü[email protected]' u ekle oradan devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 mesajı okudum, küfrü bastım. baktım Kuddisi konusu. araştırmak gerekli. Konserler iptal olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 "Tatar Ramazan" said: Kuddusi, guvenlik gerekcesiyle iptal olmus olabilecegine yetemiyorsun degilmi. Her sehirde buyuk kalabaliklarin olmasi her sehirde bombacilar icin yeni hedefler demektir. Ayrica sen ama oylo ocoklomodolor demeden soyleyeyim, guvenlik icin iptal ettik diye aciklanmaz kamuoyuna. vatandaşlarının güvenliğini sağlayamayan devlet nasıl olabilir? sağlayacak kardeşim. o zaman tüm spor karşılaşmaları süresiz bir şekilde iptal edilsin. 30-40 bin kişi stadyumlara dolduktan sonra mazallah nasıl güvenliğini sağlar bu hükümet? ya da başbakan ve parti liderleri miting yapmasınlar bundan sonra. sen o kadar çok yetiyorsun ki taşıyor patiden sokaklara doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 imam bisey anlamamissin adamin yazdigindan hala biseyler anlatma cabasindasin komik oluyosunuz bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 cetin birak kardesim 19 mayis genclik ve spor bayraminin iptal edildigine tepki gosterene bile laf sokmaya calisan bir genclikle tartisma artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Fistan arada boyle trollugu birakip normal insan gibi de yazabiliyormussun demek, buyuk ilerleme, ama her iki halinde bos konusuyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hande yener'le alişan konseri iptal oldu diye mi bu kadar isyan ediyorsunuz. stadyumda vatan caddesinde şurada burada eski üsul yapılacak işte her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bir de birçok arkadaş belli ki gündemi takip etmiyor. bu hükümet zaten 19 mayıs törenlerinin stadyumlarda kutlanmasını yasakladı. yani öyle benim ya da yaşı 30un üzerindeki patidaşların gençliklerindeki gibi (ankara dışında)stadyuma okulca gidip kutlama falan yok geçen seneden beri. ankarada devlet yetkililerin katılımıyla stadyumda resmi tören yapılıyor. o kadar. hükümetin <> yaptığı anıtkabir ziyareti var. mecliste laf olsun diye yapılan bir ufak kutlama töreni var. bunun haricinde ağırlıklı olarak chpli belediyelerin bulunduğu illerde,ilçelerde bu belediyelerin inisiyatifleri ile düzenlenen konser ağırlıklı etkinlikler var. şu an 40 konser iptal. edit: şimdi ankaradaki stadyum töreninin iptal haberinin de eli kulağındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Fistan said: cetin birak kardesim 19 mayis genclik ve spor bayraminin iptal edildigine tepki gosterene bile laf sokmaya calisan bir genclikle tartisma artik eyvallah...yazmıyorum bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 konserlerin iptali ya da baska bisey bayramin planlanandan farkli sekilde kutlanmasi gerceklesecek mi? evet sen onu alisan konseri iptal oldu diye mi bu kadar tepki ? diye basite indirgeyemezsin o zaman annen olunce zaten cirkindi! diyenler de olabilir ayni zihniyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sırf kuddusi ye karşı görüş belirtmek için yazanlar var gibi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 devletin kutlamasına muhtaç değil halk. bak ne güzel tgb sıhhıye'de organizasyon yapmış. hoş devlet kesin biber gazı akıtır oraya ama bence böyle bayramları halk kendi bildiği gibi kutlamalı. tankların askerlerin geçişi ile bayram kutlamak falan ayıp zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 amaç yas filan değil, öyle olsa ulusal yas ilan edilirdi, adamlar aynı gün gittiler düğün dernek yaptılar , 19 mayısta akp'ye karşı olabilecek protestoları engellemek için bahane edildi işte, bunu görmek zor mu? he ne olacak yine insanlar sokaklara çıkacak pardon yani marjinal gruplar :) sonra sevgili polisimiz yine milli gazımız biber gazını yedirecek olacak bitecek. valla benim bünye artık alıştı, önce 1 mayıs sonra beşiktaş maçı sırada 19 mayıs var, bir şey değil alışkanlık yapacak 10 günde bir biber gazı yemeden duramıyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ferhat guzel konseri iptal oldu ?zinisim adnikraf ninekilhet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 boyle boyle cagdaslasmanin bile ne oldugunu kavrayamayacak kadar yozlasmis beyinleriniz sayesinde tepki gosterenler sineye cekilmeye calisiyor ama cagdaslasmis toplumlarin 15-16 yasindaki genclerinin essek kadar adam olmaniza ragmeb, internette paylastiklari resim ve videolari paylasip guluyor ve ozeniyorsunuz kendi kendinizi kuculttugunuz yetmedigi gibi, yasadiginiz ulkeyi de batiriyorsunuz, ustune bir de asagiliyorsunuz, haberiniz olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 kim yazıyor fistanın hesabındadan lan. çıksın her kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 tinu said: amaç yas filan değil, öyle olsa ulusal yas ilan edilirdi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Aluriel said: kim yazıyor fistanın hesabındadan lan. çıksın her kimse ahhaha aynısını düşünüyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 helal fistan arkandayım. bu arada çetin ağır provakatör uslubu haricinde haklı bu konuda. ahmedinejad da haklı. sadece tanklı askerli yürüyüşe laf etmiş. o da bi milli değer bunun gurunu yaşamak ve sunmakla alakalı bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Depeche Konseri iptal değil dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 devlet ulusal yas ilan etse en güzeli olacaktı, bunda hem fikiriz galiba. onun dışında, konserlerin iptali de hiç saçma değil. protokol yine gerçekleşecek, yani devletin bayramı ANMA kısmında bi sıkıntı yok. "konserleri iptal ediyorlar niye düğün yapıyorlar" düşüncesi de çok saçma bence, bireysel eğlence programı farklı bi şey, devletin eğlence amaçlı programı çok farklı. ayrıca eminim patlamadan şu güne kadar 100lerce düğün olmuştur, max 1-2 tanesi iptal edilmiştir, reyhanlılı olanlar varsa falan. kısaca imamizer haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar