benjani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 ban gelsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Oha BAN .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Açmayın beyler spoiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 ben dayanamıcam ya biri spoillesin beni öm ile su bahsedilen sahneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Bende dayanamıyorum abi.. lütfen banada atın yeter yani.. 2 ay dizi 10 ay ara 45 yasımızda dizi biticek.. verinde kurtulalım ne var ne yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 o sahne en vurucu kısmı şu olayın ya.yapmamazlık etmezler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Sokarım böyle diziye a.q 3. nesilde mi alacaklar intikamı gelen ölüyor giden ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 aa terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Hayırlı olsun banın açılmış kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 eyw saol kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Aluriel said: GEd said: intikamımız alınacak mı? Kitaptan mitaptan ağır bir spoiler patlatsın biri. senede bir bölüm bir bölüm çekilmez yoksa. ciddiysen atayım öm ağır spoiler istiyorum, öm pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 link vereyim gidin kendiniz bakın yakmayın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Beyler ben de dayanamıcam artık! Oylama yapalım biz kazanırsak biri patlatsın bombayı spoiler manyaa yapsın bizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 al ya sana da yollayım link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bana da bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Chris_Metcalf said: reaksiyonlar ahsduah http://www.youtube.com/watch?v=78juOpTM3tE buda benim arkın reaksiyonu çaktırmadan çektim ahahah http://youtu.be/jxak_JNe_GQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 lan yakıcaksınız beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 abi yolla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Aiko said: Chris_Metcalf said: reaksiyonlar ahsduah http://www.youtube.com/watch?v=78juOpTM3tE buda benim arkın reaksiyonu çaktırmadan çektim ahahah http://youtu.be/jxak_JNe_GQ arkada kalmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Ne olcakmış ya bana da öm atsanıza veya link atın bakacam merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 olm el altından spoiler dağıtıyor diye başımıza bişey gelecek kesin. #direnalu diye gezmeyelim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Aluriel said: lan yakıcaksınız beni HANİ NERDE GELMEDİ BANA :( belki bir kitleyi üzeceksin ama ban yemenden sonra seni özlemle anacak başka bir kitlen olacak dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bana da yollayın ya ben öylesine yazdım bilmiyorum sahne falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 bence boşverin spoilerı. bekleyin az kaldı zaten bölüme. eğer bu bölüm vermezlerse biz anlatırız. o kadarına izin var başlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Tıtırıtıtıtıtı:)))) Diren rob diren!!!! Direniş zamanı!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar