Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FM Paticik - Oyuncu Yetenekleri Puanlandırmaca!

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Ne zamandır böyle bir başlık açacaktım. FM oynarken futbolcu özelliklerine bunu az bunu çok vermişler dediğiniz özellikler olmuştur diye düşünüyorum. Şimdide paticik puanlasın bakalım kim hangi oyuncunun hangi özelliklerini iyi yada kötü görüyor :D

Güç - Dayanıklılık - Hız - Markaj - Top Kapma - Çalışkanlık - Pozisyon Alma - Zeka - Pas - Orta - Teknik - Kafa - Bitiricilik - Şut - Duran Top

Yukardaki sıraya göre 20 üzerinden puan verin araya tire koyarak. Hangi özelliği belirttiğiniz belli olsun. Mesela ben bir oyuncuyu yaparak başlıyayım;

Gökhan Gönül

12-20-18-16-15-20-12-15-15-17-15-10-12-14-5

Korner Serbest vuruşuda artık d.top orta teknik şuta göre ayarlayın. Mesela teknik orta d.top kornere etki eden şeyler. Herşeyi ayrı ayrı yazmaya gerek yok. Fırsatçılıkta Zeka Pozisyon alma vs olabilir kafanıza göre artık.

Mesela bu yağtığımı beğenmeyen yav abartmışsın gibi tepkiler vereceğine oda Gökhan Gönül'ün kendi puanlamasını yapsın. Yani boş eleştiri mesajları atmayın. Yada eleştiriniz altına en az 1 oyuncunun puanlamasınıda ekleyin boş geçmeyin başlık çorbaya dönüşmesin. Birden fazla oyuncuyu puanlarsanız dahada güzel olur. :D
Sosyal ağlarda paylaş

çalışkanlık 20 mi?

http://www.ligtv.com.tr/haber/alexten-10-numara-cevaplar

24 – En tembel futbolcu:
Gökhan Gönül. Fizik olarak çok güçlü çok kaliteli bir futbolcu. 6 yıldır aynı takımda birlikte çalışıyoruz ama ben daha bir kez onun takımla birlikte yaptığımız antrenmanlar sonrası sahada kalıp da tek başına çalıştığını, ekstra bir çaba sarfettiğini görmedim. Kapasitesi oldukça fazla, biraz çalışsa bugün çok daha iyi bir oyuncu olabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi başlıktaki sıralamayı mesajının başına kopyala sıralamayı gör yaz işte. Beceremedim dediğini yapmayı en makulu böyle göründü. Hadi ama boş geçmeyin yazın bir kaç futbolcu yukardaki 2 mesaj edit pls :D

Holy abi çalışkanlık saha içindeki çalışkanlık. Adam eşşek gibi koşuyor ordan oraya. DL olarak kulvara çeviriyor orayı. Saha içinde ki gayret ordaki kasıt. Hadi ama yazın sizde eleştircenize.
Sosyal ağlarda paylaş

Onu bir kere yapmıştık da eğlence için yapılan bir organizasyonda olmaması gerektiğini gördük. Paticik halısahalarında genel olarak kazanmaktan ziyade keyif almak için oynuyoruz. Onun için de puanlamaya girmeden kendi aramızda bildiğimiz kadarı yetiyor bize.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...