Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Ne zamandır böyle bir başlık açacaktım. FM oynarken futbolcu özelliklerine bunu az bunu çok vermişler dediğiniz özellikler olmuştur diye düşünüyorum. Şimdide paticik puanlasın bakalım kim hangi oyuncunun hangi özelliklerini iyi yada kötü görüyor :D Güç - Dayanıklılık - Hız - Markaj - Top Kapma - Çalışkanlık - Pozisyon Alma - Zeka - Pas - Orta - Teknik - Kafa - Bitiricilik - Şut - Duran Top Yukardaki sıraya göre 20 üzerinden puan verin araya tire koyarak. Hangi özelliği belirttiğiniz belli olsun. Mesela ben bir oyuncuyu yaparak başlıyayım; Gökhan Gönül 12-20-18-16-15-20-12-15-15-17-15-10-12-14-5 Korner Serbest vuruşuda artık d.top orta teknik şuta göre ayarlayın. Mesela teknik orta d.top kornere etki eden şeyler. Herşeyi ayrı ayrı yazmaya gerek yok. Fırsatçılıkta Zeka Pozisyon alma vs olabilir kafanıza göre artık. Mesela bu yağtığımı beğenmeyen yav abartmışsın gibi tepkiler vereceğine oda Gökhan Gönül'ün kendi puanlamasını yapsın. Yani boş eleştiri mesajları atmayın. Yada eleştiriniz altına en az 1 oyuncunun puanlamasınıda ekleyin boş geçmeyin başlık çorbaya dönüşmesin. Birden fazla oyuncuyu puanlarsanız dahada güzel olur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Kişibaşı data 100 olunca ortalama alıp esas değere ulaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 şöyle istatistiklere bakmak imkansız gibi bir şey. bari alt alta kategoriler, yanlarında rakamlar olaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 çalışkanlık 20 mi? http://www.ligtv.com.tr/haber/alexten-10-numara-cevaplar 24 – En tembel futbolcu: Gökhan Gönül. Fizik olarak çok güçlü çok kaliteli bir futbolcu. 6 yıldır aynı takımda birlikte çalışıyoruz ama ben daha bir kez onun takımla birlikte yaptığımız antrenmanlar sonrası sahada kalıp da tek başına çalıştığını, ekstra bir çaba sarfettiğini görmedim. Kapasitesi oldukça fazla, biraz çalışsa bugün çok daha iyi bir oyuncu olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Abi başlıktaki sıralamayı mesajının başına kopyala sıralamayı gör yaz işte. Beceremedim dediğini yapmayı en makulu böyle göründü. Hadi ama boş geçmeyin yazın bir kaç futbolcu yukardaki 2 mesaj edit pls :D Holy abi çalışkanlık saha içindeki çalışkanlık. Adam eşşek gibi koşuyor ordan oraya. DL olarak kulvara çeviriyor orayı. Saha içinde ki gayret ordaki kasıt. Hadi ama yazın sizde eleştircenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Cok fazla stat olmus yani karisik forum icin, 5-6 stata indirsen daha ilgi cekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Tamam abi boşverin garbage'a yol göründü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 5-6 stat daha iyi olabilir dogru, bir de super ligdeki oyuncular diyin de data normalize edilmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paticikte halı saha maçları falan düzenleniyo, eğlenceli hale getirecekseniz gidin bunu maç yaptığınız adamlara yapın paticikte ki arkadaşlar nasıl onu görmüş oluruz hemde kadro kurarken anlaşılmış bir kadro çıkar dengesizlik olmaz iki takım arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Onu bir kere yapmıştık da eğlence için yapılan bir organizasyonda olmaması gerektiğini gördük. Paticik halısahalarında genel olarak kazanmaktan ziyade keyif almak için oynuyoruz. Onun için de puanlamaya girmeden kendi aramızda bildiğimiz kadarı yetiyor bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Düşük puan alan bi arkadaş baya estirmişti ismi lazım değil baş harfi tuna hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar