Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Selam arkadaşlar, haziran ayında bir haftalık bir bodrum tatili yapmayı planlıyorum, otel pansiyon vs tavsiyesi verebilecek var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 nasıl bi insansın? nasıl bi tatil hayal ediyosun? bütçen ne? asıl sorular bunlar yane kız arkadaşınla mı gitcen? balta takımınla mı? yanlız mı gitcen? sessiz sakin bütün gün sahilde yatıyım denize mi giriyim modundasın? alemden aleme mi akıcan? öğrenci mod on mu? yoksa 2 haftaya en az adam başı 2k gömerim mi diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 merkeze yakın olsun kalacağın yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 abi bodrumda merkez sorunu yok çok uzak ilçelere gitmediğin sürece sabah kadar dolmuş var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 maki ya da casita'ya git türkbükü'nde. torba'da casa dell'arte var. beach club olmasın parmaklarımı kumlara gomeyim dersen camel beach. pansiyon olarak yahşi'de yakamoz var, denize sıfır uygun fiyatlı guzel bir yer. onun dısında merkezde zilyon tane var zaten. gece eglencesi de cafe del mar, kule, korfez, vittoria, fink. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 merkez de yüzecek yer yok ama kalacak yer çok çoğu da eli yüzü düzgün yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 BonePART said: abi bodrumda merkez sorunu yok çok uzak ilçelere gitmediğin sürece sabah kadar dolmuş var çünkü geçen sene merkez diye barlara 20-25dk uzakta bi yerde kaldım. Gidiş sıkıntı değil ama dönüş alkol varken sıkıntı, bir de kızlar kaçırıldıklarını düşünüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 valla yahşi bitez yada torbada kalırsan dolmuşla 5 dakka mesafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sakin bişey arıyorum. yıldızı bol otellere gidip, tatil diye yorulmayı sevmiyorum. kız arkadaşımla gidicem. gece klüp vs coşalım kopalımdan çok, chillout bi mekanda içkimi yudumlayıp muhabbet etmeyi tercih eden bi insanım. otelin/pansiyon barı sakinse, veya kaldığım yer denize yakınsa içkimi alıp sahilde uzanmak isterim. benim için tatil böyle bişey. geçen sene yahşi'de açelya'da kalmıştım güzeldi bu sefer farklı bir yer tercih etmeyi düşünüyorum. Özak Pansiyon burayı önerenler oldu arkadaşlarımdan giden kalan bilen var mıdır? sakinmiş vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Özak'ı tarif etmişsin sen, gümüşlükte deniz kenarında çok sakin bir pansiyon. 2000'lerde daha kalabalıktı sonra kapandı, tekrar açılınca eski kalabalığı yakalayamadı. Belki sıkılırsınız dicem, ama gümüşlük plaj üzerinde 4-5 tane daha sakin müzik dinleyip alkol alabildiğin bar var. sahildeki balıkçılar da çok başarılı. edit: denizi o kadar iyi değildir, ama istersen dolmuş veya arabayla gidilebilcek güzel denizi olan plaj söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 forgiver said: merkez de yüzecek yer yok ama kalacak yer çok çoğu da eli yüzü düzgün yerler Var var, Bardakçı. Zeki Müren Koyu diye geçiyor, hemen marinanın yanındaki koy, süper denizi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Kemarlos said: chillout bi mekan buraya gidicen o zaman. http://www.cafedelmar.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 abi chill out oturmalık mekan evet cafe del mar iyidir gece 5 arabasını kacırırsan 7 ye kadar uyursun felan euaheauea bodrum merkezde bence kalma ama bana sorarsan dediğim gibi torba bitez yahşi den birini seç orda kal aksam bodurma inersin yemekten sona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ya scooter kiralamk istiorm bodrumdada gümbete gidicez 1 günlük falan var mı bildiğiniz? ne kadar oluyor? atv falan da olur, daha iyi olur hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 gümüşlük daha iyi değil mi yüzmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 gümüşlük de tabiki tercih edilebilir ama bodrum'a en yakını bardakçı. 3-4 tane tesis var, bir tanesi zaten Voyage. Baya temiz deniz orada, derinlik, vs de gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 motor kiralamacı tanıdığım yok bodrumda guzel denize girilcek yerler torba bitez turgut reis akyarlara bakabilirsin beach clublar ozellikle turkbuku felan taraflarım komik derecede pahalı akyarlarda mesela guzel sakin yerler var girilebilecek uygun fiyatlı felan bitezde komple sahil bedava mesela ama yane genelde oturunca yemeğini içmeni ordan yapıyosun öle ödeşiyosunuz pek güzel değil ama deniz gümbetin sahilide pek güzel değil bence ben pek denizci değilim ama yane pek girmediğimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 türkbükü pahalı evet, sosyetik ama denizi mükemmel. cesme ayayorgi'den sonra favorim. cok godos gibi oldu da harbiden ikisinin de denizi cok iyi ya. ege'yi seviyorum ben genel olarak. akdeniz'in tuzu ve ısısı bana gore degil. biraz serin olmalı deniz dedigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 soguk deniz sevmiyorum ben favorim ılıca çeşme valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 aha senelik geleneksel Bodrum konusu şimdi tatil bütçe ile alakalı daha çok, Bodrum diğer yazlık muhitlere pek benzemez, İstanbul gibi düşün, birçok semt birçok değişik ortam. Bana kalırsa Bodrum merkezde kalma, geceleri sürekli zaten burada olacaksın kaldığın yer daha sakin olsun, Bodrum yarım adası ufak gözükse de kıyı şeridine konuşlandığı için atıyorum Türkbükü, Akyarlar vs. bir yerde kalırsan ve akşam trafiğine yakalanırsan merkeze 45 dakikadan aşağı gidemezsin. Önerim hem merkeze yakınlık, hem denizinin güzelliği hem de fiyat olarak Bitez veya Gümbet. Gümbet'te Paloma Resort'u öneririm herkese, giden pişman olmadı, sezonda 150 TL'yi geçmez çift kişilik oda fiyatı kampanya kovalarsan. Dolmuş direk otelin önünden geçiyor, 10 dakikada merkezdesin. Eğlence olarak; Fink, Ship A'hoy(Türkbükü), Küba. Club istemiyorsan Adamik, Körfez. Tekilacılar sokağında demlenip mekana gidebilirsin. Yemek için meyhane sokak iyidir. Balığı balıkçıdan alıyorsun. Yiyebileceğin en güzel ızgara kalamar ve kabak çiçeği dolmalarını yersin burda. Bar çıkışı sebzeli döner ye. Katamaran, Hadigari, Halikarnas filan 1980'lerin mekanları artık, boşuna para bayılma Taksi kullanma, dolmuşun gitmediği muhit yok. Araba kiralamanı öneririm gündüzleri için, koy koy gezersin, Türkbükü'nde mutlaka denize gir, gece sakın kullanma alkol kontrolü gece 12'den sabaha kadar her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Abi Gümbet = İngiliz köylüsü + Kürt esnafı. Bodrum'un girilmeyecek tek yeri belki de asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Otelin yeri güzel Tolga. Bizimkilerin ev Turgutreis'de, sevmiyorum o tarafı o yüzden kız arkadaş vs tatillerimde ya Bitez ya Gümbet'teyim, Gümbet'in çarşısı leş fakat Bodrum merkeze en yakın muhit+otellerin fiyat/performansı gayet iyi. Deniz için de Bitez'e yakın. Gümbet yanılgısı baya kötü mesela şu an senin dediğin, son 5-6 yılda Londra'dan franchise birçok mekan açıldı yabancı işletme. Esmer arkadaşlar piyasasına giremiyor zaten. 50 yaşındaki yağlı İngiliz piggylerin küskü aranmaya geldiği yer aşağı Gümbet oluyor bir nevi sjdfjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 toggie said: Abi Gümbet = İngiliz köylüsü + Kürt esnafı. Bodrum'un girilmeyecek tek yeri belki de asdfg. this eeauheahu direk özet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ha bu arada sadece pasaportla Kos adasına günübirlik gidip gelin, 6-8 kişilik bir grupsanız hatta tanıdık tekne vs. var ayarlanır yemeli içmeli. biraz tuzlu olabilir ama otel fiyatıyla falan dengeler belki hatta sabredin şu ehliyeti alayım 2014 yazında Pati eventi olarak götüreyim sizi fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sadece pasaportla gidildiğine emin misin ben çesmeden sakıza gidemedim vize istedişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar