Tori Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Efendim şimdi ben 4 yıllık işletmeden mezun olmak üzereyim. Malum iş bakınmaya başladım. Üniversite boyunca saat 12.30dan önce başlayan tek bir ders almamış bir insanım. Ondan önce de bizim kıyıda köşede kalmış okulun kafasına göre dikte ettiği sistem sağolsun hep öğlenciydim. Sabahları erken kalkmak psikolojik olarak beni tamamen çökertiyor. Hiçbirşeye odaklanamıyorum, bütün gün mahkeme duvarından hallice bir suratla geziyorum. Sabah trafiğine girdiğim günler bütün hayat enerjim o yolda gidiyor resmen, günün geri kalanında o uyuşukluğu bir türlü atamıyorum. Sosyal hayatta bu durumun getirdiği sıkıntılarla da ciddi ciddi karşılaşıyorum, istemeden insanları tersliyorum, herhangi bir aktiviteden keyif almıyorum. Benim istediğim sabah 7-8de akşam 7-8de değil de, gündüz 11-12 gece 11-12 gibi birşey. Yeter ki cins gibi dolaşmıyım, bipolar şekilde gezmeyim ortalıkta. Yaptığım işi severek yapabilmem için böyle alternatifler arayışındayım. Troll serbest diyelim gönüller bir olsun ama ciddi tavsiyeler de verin plx. İlham kaynağı olarak bu da burda dursun. http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc7/c200.28.324.324/s160x160/3446_332135846893514_1203245535_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Tori said: 4 yıllık işletmeden mezun 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 radyoda geceleri telefon işletmeciliği yap :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 alışırsın sabah kalkmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Deacon said: Tori said: 4 yıllık işletmeden mezun 8-) ahah ben de bunu alıntılayacaktım neyse, yapmaktan dolayı memnun olacağın bir iş buldun da sabah kalkması mı kaldı? ilk 2-3 hafta sıkıntılı geçer sonra alışırsın dert edecek bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 abi işletme diyip gülmeyin acayip acayip dersleri var sayısalcı olarak errör verdim sırf o dersler için beyinde ayrı bir mantık algoritması ayırmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ayrıca saat 11 de bile kalksan hiç bir şeye yetişilmiyor ki iilaki kalvaltı yapmak gerekiyor ulaşım vs. öğlen oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 işletmeye bok atanlarda okudukları bölümü hayatında çok uygulayan dahi insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 heuahueahuehaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 herhangi bi bölüme bok atanlar genelde hayatında en büyük ve en son başarısı bi okul/bölüm kazanmış insanlar oluyor zaten. nette lise mezunu diye dalga geçecekleri adam reelde yanlarından lambo ile geçince en çok bunlar ağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 eglence sektoru, bar vs. isletmeciligi. tabi isletmeci olarak giremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 adam 180 slaytlık not verdi ya neyini okuycam neyini yazcam öyle ders mi olur içinde 2 sayfa işe yarar bilgi çıkmaz http://forum.paticik.com/read.php?20,6828025,page=1 ama şu alıntıyı öğrenmek yetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ahah algıda problem var anlaşılan işletmeye laf atan yok ki 4 yıllık işletme yazmak komik zira işletme işletmedir sanki at bakıcılığı bölümü de başına 4 yıllık eklemek gerekiyormuş gibi kullanmış arkadaş ben ona değinmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 gel ernst and young'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 2 yıllık işletme bölümü de var diye hatırlıyorum, o yüzden 4 yıllık yazmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Çok geç kalmışsın ne yapacağını düşünmek için. İşletme okuyan bir adamın 2. sınıftan itibaren harıl harıl staj, gönüllü çalışma, eğitim vs. kovalaması gerekiyor artık. Üstüne bir de öğlen kalkayım işe gideyim demişsin tam oldu. Sabah 8 akşam 7 çalıştırıp 1600 lira maaş verecek bir iş bulursan düşünmeden kabul et bence bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 yav said: ahah algıda problem var anlaşılan işletmeye laf atan yok ki 4 yıllık işletme yazmak komik zira işletme işletmedir sanki at bakıcılığı bölümü de başına 4 yıllık eklemek gerekiyormuş gibi kullanmış arkadaş ben ona değinmiştimsana bişey diyen olmadı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 işletmeciler dünyayı yönetir. ben de işletme mezunuyum yanına açıktan sermaye piyasası okudum. şu anda front end developerlık yapıyorum kısaca 50 liraya site yaparım abi diyen insanlardan farkım yok. bir yandan da borsayla uğraşıp 3-5 birşeyler kazanmaya çalışıyorum. en büyük hatam gidip finans ile ilgili yerlerde staj yapmamam olmuştur. şu anda hiçbir şekilde oralarda çalışma imkanım yok o yüzden ben de borsaylan kendi bölümüme tutunmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 -Deno- said: gel ernst and young'aköle olmak istiyorum yazmamis adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 sabah kalkmaya alışık olmadığın için arada sırada erken kalkmaların seni bu duruma sokuyor yüksek ihtimalle. sen bi işe başla, it gibi öğreneceksin nasıl enerjik olacağını, suratsız olmayacağını. sıkma canını. kapitalizmin çarkları seni bir güzel yontacaktır. kıps. it gibiyi de hakaret olarak alma, genel anlamda konuştum. hepimiz ite ite yapıyoruz aynı şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Fistan said: -Deno- said: gel ernst and young'aköle olmak istiyorum yazmamis adam ulan çalışmaya kaldıracak kıçımız yok demiyosunuz da paso birbirinden duyduğunuz geyiği sürdürüyosunuz. hırbolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 çalışmak var çalışmak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Garsonluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 işyerinde çok çalışmak övünülecek birşey değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar