Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş Önerisi v.23428

Tori

Öne çıkan mesajlar

Efendim şimdi ben 4 yıllık işletmeden mezun olmak üzereyim. Malum iş bakınmaya başladım.

Üniversite boyunca saat 12.30dan önce başlayan tek bir ders almamış bir insanım. Ondan önce de bizim kıyıda köşede kalmış okulun kafasına göre dikte ettiği sistem sağolsun hep öğlenciydim.

Sabahları erken kalkmak psikolojik olarak beni tamamen çökertiyor. Hiçbirşeye odaklanamıyorum, bütün gün mahkeme duvarından hallice bir suratla geziyorum. Sabah trafiğine girdiğim günler bütün hayat enerjim o yolda gidiyor resmen, günün geri kalanında o uyuşukluğu bir türlü atamıyorum. Sosyal hayatta bu durumun getirdiği sıkıntılarla da ciddi ciddi karşılaşıyorum, istemeden insanları tersliyorum, herhangi bir aktiviteden keyif almıyorum.

Benim istediğim sabah 7-8de akşam 7-8de değil de, gündüz 11-12 gece 11-12 gibi birşey. Yeter ki cins gibi dolaşmıyım, bipolar şekilde gezmeyim ortalıkta. Yaptığım işi severek yapabilmem için böyle alternatifler arayışındayım.

Troll serbest diyelim gönüller bir olsun ama ciddi tavsiyeler de verin plx.

İlham kaynağı olarak bu da burda dursun.

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc7/c200.28.324.324/s160x160/3446_332135846893514_1203245535_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Çok geç kalmışsın ne yapacağını düşünmek için.

İşletme okuyan bir adamın 2. sınıftan itibaren harıl harıl staj, gönüllü çalışma, eğitim vs. kovalaması gerekiyor artık.

Üstüne bir de öğlen kalkayım işe gideyim demişsin tam oldu. Sabah 8 akşam 7 çalıştırıp 1600 lira maaş verecek bir iş bulursan düşünmeden kabul et bence bu saatten sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

ahah algıda problem var anlaşılan
işletmeye laf atan yok ki
4 yıllık işletme yazmak komik
zira işletme işletmedir
sanki at bakıcılığı bölümü de başına 4 yıllık eklemek gerekiyormuş gibi kullanmış arkadaş
ben ona değinmiştim
sana bişey diyen olmadı ki
Sosyal ağlarda paylaş

işletmeciler dünyayı yönetir.

ben de işletme mezunuyum yanına açıktan sermaye piyasası okudum.

şu anda front end developerlık yapıyorum kısaca 50 liraya site yaparım abi diyen insanlardan farkım yok. bir yandan da borsayla uğraşıp 3-5 birşeyler kazanmaya çalışıyorum. en büyük hatam gidip finans ile ilgili yerlerde staj yapmamam olmuştur. şu anda hiçbir şekilde oralarda çalışma imkanım yok o yüzden ben de borsaylan kendi bölümüme tutunmaya çalışıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sabah kalkmaya alışık olmadığın için arada sırada erken kalkmaların seni bu duruma sokuyor yüksek ihtimalle.

sen bi işe başla, it gibi öğreneceksin nasıl enerjik olacağını, suratsız olmayacağını. sıkma canını. kapitalizmin çarkları seni bir güzel yontacaktır. kıps.

it gibiyi de hakaret olarak alma, genel anlamda konuştum. hepimiz ite ite yapıyoruz aynı şeyleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...