Marty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 baban silahi bulamayip eline bicak alinca ne yapicaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Yastik alti yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Nikin silah markasi olmasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 5kg lık protein tozu al birazını iç, poşetle içine sakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Marty said: eline bicak baltayla ellerini kesmek en iyisi o yüzden baştan, her iki problemi de çözüyor, hatta birini boynuna as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 iyi de sen onu saklasan başka silah alacak getirecek yani.. saçma değil mi hacıt? sıkıntın büyükse mahmut tuncerin programı var ona çıkın barıştırsın sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 SIG SAUER silah markası lan, adam silah virali beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 git bi bankada senelik 150 tl ye bi kasa kirala i,çine koy oldu bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 konuyu kitleyin bence. sakincali... ne kadar baslik hayal urunude olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Bi av dukkanina gotur, fire pin ve fire pin spring i cikart. Tum mermileri de ayni agirliktaki fakeleriyle degistir. Tamamen bosaltirsan egitimli oldugu icin farki anlayacaktir. Silahi saklamak cozum degil, daha buyuk rage ile karsilasirsiniz sadece. Eli herhangi bi sekilde tetige giderse zaten ne yapacaginizi coktan biliyor olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SigSauer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Arkadaslar klozetin su bosaltma haznesini ne ettiysem cikaramadim. Cok air birsey ve etrafi silikon edilmis. Silahi bildigim bos bir arazi var oraya ommeyi dusunuyorum. Olurda babam duzelirse tekrar veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6qgwyv70Y1rsuwlgo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 saklama silahı falan adam bulamayınca dellenir vurmayacağı varsa bile alır bıçağı saplar, git bi bilen adama tetik mekanizmasını bozsun silahın yada mermilerini değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 bence su anda bi sucluya yardim ediyoruz. birini vurdu. silahi saklamaya yer ariyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 aynen budur.kilitleyin abi daha fazla boku cikmadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emmioglu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 SigSauer said: ovchinnikov said: silah sig sauer se sat iyi para eder. baban iyileşince alırsın tekrar Silahi p220. Arkadaslar evin icinde sakliyamam.Polis deise yaramaz kendisi zaten polis birlikleriyle calisiyor. Arkadaslar serin hikaye felan diyen oldu. Ama dediklerimde hicbir uydurma yoktur. Burya oldugu gibi yazdim. Adamin ruhsal sorunlari var bezdim artik. Polis birlikleriyle çalışıyo ne demek lan ?1Baban polis bile olsa polise gidiceksin arkadaşım . Ne bu amk mit müsteşarı mı ? Soruşturma açılmadan dosyaları ele geçirecek diye mi korkuyosun ne anlamadım ki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Ankaradaysan getir bana kasaya atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 SigSauer said: Arkadaslar babam annemi ve beni silahla tehdit ediyor. Pskolojik ve ruhsal sorunlari var. Hergun silah cekip bize dogrultuyor. Ya o bizi vurcak ya da ben onu! Ama 4 kardesim icin boyle birseyi yapamam. Kendisine 1 yildir baba bile demiyorum. Lutfen polis demeyin. Asil sorunuma gelirsek silahini saklamam lazim ama evde sakliyamam.disarda biryerde. Kimsenin bulmamasi gerekiyor. Ruhsatli silah.Denize atcamtım ama daha sonra pisman olabilirim.sizce bereye saklamaliyim? viral yapma, silah sat http://i.imgur.com/ceai675.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SigSauer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mr_Hand said: http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6qgwyv70Y1rsuwlgo1_500.jpg Öneri icin sağol.Seninki uygunsa sokalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Ahaha hangi filmdi o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 anladığım kadarıyla baban imansız biri kardeş. kuranı kerimin için oy oraya koy silahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 SigSauer said: Arkadaslar klozetin su bosaltma haznesini ne ettiysem cikaramadim. Cok air birsey ve etrafi silikon edilmis. Silahi bildigim bos bir arazi var oraya ommeyi dusunuyorum. Olurda babam duzelirse tekrar veririm. ya pardon da bize ne? hani hikayen gerçek diyelim, SİLAHI NEREYE SAKLAYAYIM diye paticikten yardım istemek nedir? beynin yok mu, düşün taşın nereye saklayacaksan sakla, ilgi çekmek için neyin trollünü yapacağınızı şaşırdınız iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Popüler kültürden de bihaber değilmiş cnmss. Böyle bi konuyu ciddi veya geyik amaçlı internette paylaşırsan alacağın cevap değişmez. Yine de bi düşün sen ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 NICK-POST UYUMU DENDİ Mİ ? ? ? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 DENDI GEC KALDIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar