Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silahı Nereye Saklamalıyım?

SigSauer

Öne çıkan mesajlar

Bi av dukkanina gotur, fire pin ve fire pin spring i cikart. Tum mermileri de ayni agirliktaki fakeleriyle degistir. Tamamen bosaltirsan egitimli oldugu icin farki anlayacaktir.

Silahi saklamak cozum degil, daha buyuk rage ile karsilasirsiniz sadece.

Eli herhangi bi sekilde tetige giderse zaten ne yapacaginizi coktan biliyor olursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

SigSauer said:

ovchinnikov said:

silah sig sauer se sat iyi para eder. baban iyileşince alırsın tekrar

Silahi p220. Arkadaslar evin icinde sakliyamam.Polis deise yaramaz kendisi zaten polis birlikleriyle calisiyor.

Arkadaslar serin hikaye felan diyen oldu. Ama dediklerimde hicbir uydurma yoktur. Burya oldugu gibi yazdim. Adamin ruhsal sorunlari var bezdim artik.

Polis birlikleriyle çalışıyo ne demek lan ?1Baban polis bile olsa polise gidiceksin arkadaşım . Ne bu amk mit müsteşarı mı ?
Soruşturma açılmadan dosyaları ele geçirecek diye mi korkuyosun ne anlamadım ki .
Sosyal ağlarda paylaş

SigSauer said:

Arkadaslar babam annemi ve beni silahla tehdit ediyor. Pskolojik ve ruhsal sorunlari var. Hergun silah cekip bize dogrultuyor. Ya o bizi vurcak ya da ben onu! Ama 4 kardesim icin boyle birseyi yapamam. Kendisine 1 yildir baba bile demiyorum.

Lutfen polis demeyin.

Asil sorunuma gelirsek silahini saklamam lazim ama evde sakliyamam.disarda biryerde. Kimsenin bulmamasi gerekiyor. Ruhsatli silah.Denize atcamtım ama daha sonra pisman olabilirim.sizce bereye saklamaliyim?

viral yapma, silah sat
http://i.imgur.com/ceai675.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

SigSauer said:

Arkadaslar klozetin su bosaltma haznesini ne ettiysem cikaramadim. Cok air birsey ve etrafi silikon edilmis. Silahi bildigim bos bir arazi var oraya ommeyi dusunuyorum. Olurda babam duzelirse tekrar veririm.

ya pardon da bize ne? hani hikayen gerçek diyelim, SİLAHI NEREYE SAKLAYAYIM diye paticikten yardım istemek nedir? beynin yok mu, düşün taşın nereye saklayacaksan sakla, ilgi çekmek için neyin trollünü yapacağınızı şaşırdınız iyice.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...