Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 18.5 lira verdim bi de hiç adetim değil canım çekti şişmesin bi yerim diye sprite içiçektim, sensun varmış onu verdi 6 tl de öyle bayıldım. 6 tl ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 konsept, sinematografi, acting hepsi 10 numara fakat senaryo bayık olmuş hedeflerini küçük tutmuşlar, daha saglam bir sci-fi filmi yapılabilirdi bu kadro ile fakat yok neymiş debris geliyo sonra bidaha geliyo, gaz bitti tüp azaldı meh genede ortalama bir seyirlik olmuş şu hali ile fakat çok çok daha iyi birşey yapılabilirdi farklı bir senaryo ve kadroya bikaç eklenti ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Rasmon said: 18.5 lira verdim bi de hiç adetim değil canım çekti şişmesin bi yerim diye sprite içiçektim, sensun varmış onu verdi 6 tl de öyle bayıldım. 6 tl ne lan. sensun nedir abi, oldu olacak uludağ vereydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 bende çekicem bu filmin dünyada geçenini adı yine gravity olucak GÖÇÜK altında kalan insanları anlatıcak göçüğün altından hatta daha sonra MOMENTUM diye kısa film çekicem. karşı şeritten gelen kamyonla çarpışan bir dacia loganı konu alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Filmler için değerlendirme kriteriniz ne bilmiyorum da, ben şahsen o gün oradayım nasıl olsa, bilet parasına bu AVM içinde bu kadar süreyi daha iyi geçirebilir miydim diyorum ve Gravity IMAX 3D için bu sorunun cevabı hayır. Dolayısıyla tatminkar. Her filmden hayat görüşünüzü değiştirmesini beklememelisiniz, beklenmemeli. Bu da böyle bir film, ister aksiyon filmi uzay muzay IMAX büyük ekran diye gidin, isterse gereksiz çalıştırın gri maddenizi ve vay airlock un içinde cenin pozisyonunda don gömlek kalması ana karnını temsil ediyor vıdı vıdı diye sabaha kadar tartışın, farketmez. Nihayetinde paramın karşılığını verdi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Saeros said: ahmet yorum yapana kadar bekliyorum ona göre gidicem şunun bi taraflarını kaldırmayın lan böyle. adam hiçbir şeyden full anlamayıp, ufak ufak anlayıp sonra her şeyde ahkam kesiyor. tam bir internet gençliği asdhufahdus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Bugün yoğun istek üzerine ikinci kez koyuyorum bu resmi, sabonis e gelsin: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 sabonis said: Saeros said: ahmet yorum yapana kadar bekliyorum ona göre gidicem şunun bi taraflarını kaldırmayın lan böyle. adam hiçbir şeyden full anlamayıp, ufak ufak anlayıp sonra her şeyde ahkam kesiyor. tam bir internet gençliği asdhufahdus mesajlarım iq'su 5 olanlara hitap etmiyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 GOCUNDU. gocundu. gocundu gocundu Demek istediğim Sana dememiş ki hocam lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Saeros said: sabonis said: Saeros said: ahmet yorum yapana kadar bekliyorum ona göre gidicem şunun bi taraflarını kaldırmayın lan böyle. adam hiçbir şeyden full anlamayıp, ufak ufak anlayıp sonra her şeyde ahkam kesiyor. tam bir internet gençliği asdhufahdus mesajlarım iq'su 5 olanlara hitap etmiyor olabilir epic fail. hem laf sokmada hem anlayışta ASDHUFHASDUFHUDASHFUAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 abi ne kadar heyecanlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Lütfen söyleyin gitmeye değer mi..bi sürü kişiyi de peşimden sürüklicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Kesinlikle değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Güzel filmdi ama 8.6 IMDB puanı görünce bende biraz beklenti uçtu gitti. hafif hayal kırıklığı olmadı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Revenge said: Lütfen söyleyin gitmeye değer mi..bi sürü kişiyi de peşimden sürüklicem no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 the dark knight'ın 9 puan aldığı imdb'ye güvenip filme mi gidilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 imdb'ye güvenip filme gitmedim. Nota güvenip beklenti artırdım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Revenge said: Lütfen söyleyin gitmeye değer mi..bi sürü kişiyi de peşimden sürüklicem beklentiniz cok efsane film yönünde degilse gidin serdar iyi bir seyirlik fakat unutursun bi hafta sora bilmem anlatabildim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 moncici said: the dark knight'ın 9 puan aldığı imdb'ye güvenip filme mi gidilir? dark knight bundan iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Quel-Thul said: beklentiniz cok efsane film yönünde degilse gidin serdar iyi bir seyirlik fakat unutursun bi hafta sora bilmem anlatabildim miFilmi en iyi özetleyen cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 moncici said: the dark knight'ın 9 puan aldığı imdb'ye güvenip filme mi gidilir? pulp fiction zirvedeyken dark knight baya masum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Red said: moncici said: the dark knight'ın 9 puan aldığı imdb'ye güvenip filme mi gidilir? pulp fiction zirvedeyken dark knight baya masum sdfs sen sus red ya film / dizi konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Grast said: Quel-Thul said: Revenge said: Lütfen söyleyin gitmeye değer mi..bi sürü kişiyi de peşimden sürüklicem beklentiniz cok efsane film yönünde degilse gidin serdar iyi bir seyirlik fakat unutursun bi hafta sora bilmem anlatabildim miFilmi en iyi özetleyen cümle hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar