Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şikayetçi


okibye

Öne çıkan mesajlar

ya ahaha ben bu siteyi dün yeni keşfettim. turkcell'e bakarken bi adamın turkcell'i 33 kez şikayet ettiğini gördüm, girdim baktım adamın ve karısının şikayetleri bambaşkaymış ya :D

Örnek verecek olursak:
said:
Kütahya Türk Telekom kesinlikle çalışmıyor. Avrupa'nın en ücra köşesinde, dağın başına adam fiber internet kurmuş, Bizim Türkiye'de Kütahya'da merkezde internet çalışmıyor.

04/05/2013 Günü saat 10:00 da Seksenler dizisinin 60. bölünü indirmek istedim saat 10:00 dan akşam 19:00 a kadar bekledim daha videonun yarısı bile dolmadı, işte Kütahya Türk telekomün mağrifeti, ve halen Kütahya Türk Telekomün müdürü o koltukta oturmaya devam ediyor.


Ertesi gün yine denedim, saat 09:40'dan akşam 21:00'a kadar daha videonun yarısına bile gelmedi; Avrupada dağın başında fiber internet var bizde ise internet mi başka bir şey mi belli değil, Müdür halen görevde.

Avrupa'da dizi mizi indirmenin yassah lduğunu bilse ne dicek acaba

Adam galiba karısıyla birlikte gittiği her yerde dayak falan yiyor. "Çok kabalar, dövecek gibi davrandılar, insanlığa aykırı" gibi söylemler var devamlı. Çok aşırı gıcık bi herif galiba :D

Karısından bir şikayet:
said:
26. 01. 2013 tarihinde hafta sonu için gittiğimiz otelde temizlik görevlileri annem ve babamın kaldığı odaya girdiklerinde babamın cüzdanında bulunan 1200 TL'yi aldılar. otel yetkilileri babamın parasını çalanın hırsızın annem olabileceği ihtimalini bile gözardı etmezken odaya giriş yaptığı bilgisayar sisteminde görünen temizlik görevlisini savundular.

2 kişilik, geceliği 300'er TL'den 2 ayrı odada kaldığımız günün ertesinde 1200 TL de bahşiş bırakmış olduk. otel yetkilileri kucağımda 39 derece ateşli oğlumla beni ve annemi akşama kadar otel lobisinde aç susuz beklettiler. hem mağdur olduk hem de rezil. oğlumun havuzdan kaptığı mikrop nedeniyle ateşlenmiş olma ihtimalini saymıyorum bile.


Ondan sonra adamın bi tane şikayetine şirket B. Yorulmaz diye cevap vermiş. Ama sitede anonimlik Bülent Y. olarak korunuyor. Burdan da adamın adını öğrenmiş olduk. Sonra facebookta arattık bi tane erciyes üni'li var. Bir ptt şikayetinde de 10 sene önce ünideyken erzurum'dan istanbul'a 4 günde mektup atmıştım. Kayseri'den İstanbul'a kargo 1 haftada mı gider yuh? diye hayıflanmış. Ordan yola çıkarak da erciyes üni mezunu kütahyalı Bülent yorulmazı bulmuş oldum :D

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/316994_102825133162407_1628158499_n.jpg
https://www.facebook.com/bulent.yorulmaz.39?fref=ts
Adamın şikayetlerinin devamı için: http://www.sikayetvar.com/uye/detay/426767

bomba ya. gidin allah için 1-2 tane okuyun. Her cevap yazan şirkete "insanlık dışı" diye gider yapıyor bi de :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...