Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Pardon kakadeye OM aticaktim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Beyler savasmayalim seviselim. hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Finklorpeyniri said: "roket adam" said: topiği baştan sona okudum. amma boş bi troll dönmüş. hani komik bile değil. 0ne'a sataşmalarınız bile daha komikti ki 0ne trollemesi mutlak sıfırın on üzeri eksi dört derece üzerinde falan sus lan lan deme lan babam kızıyo lan uyum sağlayayım biraz ortama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 çok iyi uyum sağladın. çokta ağır laf soktun ne yapıcam lan şimdi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 açık açık taşşak geçmek ne zamandan beri trol ya? arkadaş sizi sinirlendiren her laf troll değil. dümdüz dalga geçiliyor. dyna bile yazıyor yani durum o derece komik. altına gelip hiç komik değil eheheh trollemeniz çok şey ehehe diyosun. senle mi ilgilenelim biraz roket? salak salak şeyler yazıp çekemedin mi son zamanlarda ilgiyi üzerine? şimdi buna da troll diyecek. hayır sonra çetoşta öğreniyor trol mrol gibi lafları adama hakaret ediyosun trol diyo naber abi diyosun seni şikayet ediyo hakaret var diye kaç yaşında adam kafasını karıştırıyorsunuz artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 kızdın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Finklorpeyniri said: açık açık taşşak geçmek ne zamandan beri trol ya? arkadaş sizi sinirlendiren her laf troll değil. dümdüz dalga geçiliyor. dyna bile yazıyor yani durum o derece komik. altına gelip hiç komik değil eheheh trollemeniz çok şey ehehe diyosun. senle mi ilgilenelim biraz roket? salak salak şeyler yazıp çekemedin mi son zamanlarda ilgiyi üzerine? şimdi buna da troll diyecek. hayır sonra çetoşta öğreniyor trol mrol gibi lafları adama hakaret ediyosun trol diyo naber abi diyosun seni şikayet ediyo hakaret var diye kaç yaşında adam kafasını karıştırıyorsunuz artık yeter. ahahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ÇOK SİNİRLİYİM ŞU ANDA ARTIK YETER LÜTFEN. BEN BU FORUMA RAHATLAMAK İÇİN GİRİYORUM HEP KÖTÜ SÖZLER NEGATİF ENERJİLER. HER GİRDİĞİMDE KABIZ OLMAK İSTEMİYORUM LİFLİ YİYİP GİRİYORUM FORUMA YİNE SİNİRDEN İHTİYAÇLARIMI GİDEREMİYORUM LÜTFEN ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 sinirden ağlıyorum şu anda yapmayın artık lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Popeye said: oha adam idiot dedi hepinize. ben haric dimi kaedecim? http://www.trollquotes.org/image/98-abraham-lincoln-troll-quote.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 herşeye kızmayın artık http://inciswf.com/1295535400.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Yahudiler kurtuldu mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ortada insanlarin ask hayati ustunden donen bir dram veya birinin aptallar ustunden unlu olmak icin twitterda soytarilik yapmasi olmadigi icin roket yeterince eglenememis. sana topic acalim babam lezbiyen cikti :(( diye sabaha kadar eglen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ben o hikayeyi bilmiyorum anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 abi roket tam böyle sınıfta bi hocanın filan arkasından konuşununca koşup hocaya hocam hocam size böyle dediler diyen öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 http://www.odatv.com/vid_video.php?id=8BD6D https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/428684_10151626052196967_2054474332_n.jpg stv de origami yapmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 rica ediyorum reklamını yapmayın şunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar