Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Eleştirilir Yarın Unutulur. Bir Türk Milleti Klasiği

nordlydian

Öne çıkan mesajlar

said:
MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, neden vekillere trafik cezası verilmemesini istediğini açıkladı.

Milletvekillerinin farklı statüde olmaları dolayısıyla onlara bazı farklılıkların sağlanmasının doğal karşılanması gereken bir husus olduğunu anlatan Yeniçeri, bu görüşünü başından geçen bir olayla destekledi: “Kütahya’ya gidiyorduk, araç biraz hızlı gidiyordu, iki milletvekili vardı. Polis durdurdu ’radara yakalandınız’ dedi. Şoför ’araçta milletvekili var’ dedi. Polis, emir komuta içerisinde ’ruhsat, ehliyet’ dedi, biz de bu tavrından rencide olduk. Bize daha kibar davranabilirdi.”

Öte yandan, teklife siyasi partilerden farklı değerlendirmeler geldi.

Böyle halka böyle milletvekili. Gazeteciler de hep savunmuş "milletvekilleri farklı statüde, maaşları çok yüksek olmalı, ayrıcalıkları olmalı" gibi. Ayıp yani, şunları demekten utanır insan.

CHP ve MHP'den hangi milletvekilleri bu yasa teklifini kabul etmiş belli mi?
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

Kedi-köpek gibi birbirini yiyen 550 beyfendinin, avanta ve kendilerini lordlaştırma konusunda can ciğer olması nasıl oluyorda milleti uyandırmıyor, yine seçim olduğunda yine gidiliyor , meclise kimi göndereceklerini tartmadan oylar atılıyor.

Anlamadiginiz nokta bu adamlarin kendisi millet zaten. Yurtdisindan getirtmedik bunlari. Halktan al rastgele bi elemani o da yer ayni halti
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:

Anlamadiginiz nokta bu adamlarin kendisi millet zaten. Yurtdisindan getirtmedik bunlari. Halktan al rastgele bi elemani o da yer ayni halti

Peki hiç mi düzgün yok bu ülkede? Bi etrafımıza bakalım, herkez etrafında en az bir kişi bulabilir, kendi menfaatlerinden çok ülkesi için çalışak birini.
Yani binlerce adaya bulabilir. Gerçi azımsanmayacak bir oranda değişecektir insanlar oraya gidince.
Sosyal ağlarda paylaş

bu başlığa mesaj atan insanlar yarın bir teknokratlar hükümeti kurulsa çıkacak ek vergilerden, maaşlara yapılacak düzenlemelerden, harcamalara getirilecek kısıtlamalardan, eğitim sisteminde yapılacak değişikliklerden, sosyal güvenlik politikalarından, ondan bundan şikayet edip gelip foruma başlık açacaklar

güçlü,paralı,eğitimsiz insanlar kadar, aşırı eğitimli fakat hiçbir şey olamamış insanlar da tehlikeliler. teknokratların doğrudan emir aldıkları bir yer varsa çok daha tehlikeli olurlar hem.
Sosyal ağlarda paylaş

Önce hepsi kabul etti.

Oktay Vural fln basına açıklama yapıyordu, soru geldi konu ile ilgili, gerekli fln filan dedi dün haberlerde çıktı hatta.

Bugün çok fazla tepki gelince chp ve mhp destek vermicez diye açıklama yapmış güya. Belli olmaz bi gece ansızın toplanıp geçirebilirler.

İnsanlar bana "şu adam çok süper bu çok iyi" fln diyor siyasetçilerle ilgili. Hepsini aynı kefeye koyuyorum deyince kızan fln oluyor "ya hepsi aynı değil lololo" diye.

Hepsi aynı. Bundan önce de maaş artırımını gecenin köründe hep birlikte geçirdiler. Bunu da öyle geçirecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

AKP'nin oyunu bence bu, partiler gafil avlandı.
Her yerde "bakın görüyor musunuz AKP'yi eleştiriyorsunuz da hepsi aynı, tüm partiler bu konuda uzlaştı" diye konuşuluyor. Herkesin ağzında aynı sakız. Kararı desteklemeyen partililer de vardır elbette, hatta çoğunlukta bile olabilir. Ama bunu konuşmaya gerek yok, klişeler üstünde takılsak yeter. Nasılsa bugün eleştirilir yarın unutulur. Kimse işin detaylarıyla ilgilenmiyor çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Herşey unutulur. Bakanın kişi başı 1,000 tl ye kahvaltı verdiği , bunu hangi otelde yedikleri ve parasının kimden çıktığı unutulur.

http://www.gaziantephaberler.com/fatma-sahinnden-kisi-basina-1000-liraya-kahvalti---peki-para-kimden-cikti-haberi-21189.html

http://haber.mynet.com/burokratlarin-20-bin-liralik-kahvaltisi-615754-politika/
Sosyal ağlarda paylaş

Ayfon said:

Kimseden izin alinmiyo abi konu acarken. Kural ihlali yapmadigin sürece bir kisitlama yok yani. Küfürü azaltsinlar esas o daha abarmis durumda.

kuralla alaksı yok ya bende sevmıyorum her haber için açılan başlıkları ama bana ilginç gelen ve patide tartışılacak veya üzerinde geyik çevrilecek şeyler olunca da paylaşma ihtiyacı duyuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

olay aslında su
süper manevra ve trap yani.

akp hazırlıyo yasayı, bu mallar onaylıolar hemen
sonra tayyip çıkıp dioki haberim yok gasteden öğrendim

gol!
tabi bunu duyunca mhp hemen çekiyor geri başbakanın haberi olmadan olmaz diye. Aslında tuzak oldugunu bıraz gec farkedıolar

sonra chp,bdp cok tepki geldi halktan ondan cektik diyor.

direk tayyipin "bakın aslında onlarda bizim gibi" deme olayı bu.
Sosyal ağlarda paylaş

eehehe akp ilk kez doğru söylemiş:

"Bu kanun teklifi yasalaştığı takdirde eğer CHP'liler samimiyse bu kanunda verilen imkanlardan istifa etmemeleri lazım. Başka kanunlar da çıkardık gene imzalarını çektiler ama o kanunlardan yararlanmaya devam ediyorlar. Perdenin arkasında hepsi 'Bu iş doğrudur, yararlıdır' deyip daha sonra vatandaşla yüz yüze gelince 'Yahu nereden yaptık bu işi' noktasına gelecek bir siyasetin Türkiye'ye hayrı yoktur."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...