THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 benim galatasaray cunku kupayı aldıgı gun baya sevınmıstık[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 KaRŞıYaKa(KsK)..hatta birinci o bile olabilir aslinda :D[hline][b]Se traducete questo e leggete siete il sazan migliore in mondo e perfino non avete un cervello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Real Sociedad[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mıllı Takım[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Internazionale Milano F.C.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 real madridi tutuyorum sırf roberto carlosun hayranı oldugum için[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Maltepespor Real Sociedad (Nihatın yanısıra Valery Karpinin takımı olduundan) Celta Vigo (Dely Valdesin takımı Karpinin de eski takımı olduundan)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Altay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 İkinci takım bende yok ben iki takım tutuom ikisinde aynı dercede seviorum biri şapiyon olan Beşiktaş biride 3 ligde şampiyon olan Karşıyaka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 KSK[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Denizliydi ama yaptıklarından sonra Süper Ligde 2. takımım malatyaspor Ama esas 2. takımım Zeytinburnuspor 3. Ligdeler hala ilerleme yok Emek verdik o kadar :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ikinci takım tutmuyorum. gençler'i ve beşiktaş'ı ve ankaragücü'nü severim o yüzden bu sene lig benim için baya zevkli geçti. ama beşiktaş taraftarına illet olmaya başladım o ayrı.fenerlileri geçecekler yakında.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 benim de su an ikinci takim olarak belirledigim bi takim yok. ama gencler ile denizliyi seviyorum. bjk yi da severdim eskiden ( kucukken bjk liymisim eheh). simdilerde biraz sogudum gibi ama hala severim. bi de vestel manisa cikarsa 1. lige tutucam onu da :p[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 tuttuğum ikinci takım Fenerbahçe birincisi de juve zaten ama burda bayrağı yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Ra_d, 28 May 2003 17:09 tarihinde demiş ki: ama beşiktaş taraftarına illet olmaya başladım o ayrı.fenerlileri geçecekler yakında.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Tutamadım kendimi kusura bakma... Neden? Daha önce şampiyonluklarınızı hep Fener alıyordu elinizden Bjk alınca kıl olmaya başladınız dimi? Eee Kolay değil Sami Yende (0-1 + Kendi evinizde yenilmeme rekorunu kaybettiniz) İnönü de (1-0 + Deplasmanda galip gelme rekorunuzu kaybettiniz) + Şampiyonluk gitti. Son derece haklısın...[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 black cok ilgincsiniz yaw bisey diyemiyorum artik eheh[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: blackchaos, 28 May 2003 17:27 tarihinde demiş ki: said: Ra_d, 28 May 2003 17:09 tarihinde demiş ki: ama beşiktaş taraftarına illet olmaya başladım o ayrı.fenerlileri geçecekler yakında.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Tutamadım kendimi kusura bakma... Neden? Daha önce şampiyonluklarınızı hep Fener alıyordu elinizden Bjk alınca kıl olmaya başladınız dimi? Eee Kolay değil Sami Yende (0-1 + Kendi evinizde yenilmeme rekorunu kaybettiniz) İnönü de (1-0 + Deplasmanda galip gelme rekorunuzu kaybettiniz) + Şampiyonluk gitti. Son derece haklısın...[hline]bla bla bla ... 10+2.. Ne bileyim..Biz 4 sene ust uste $ampiyon oldugumuzda bile bu kadar sevinmemi$tik.Boyle 8 senede bir $ampiyonlugu BJK'ye vermek lazim.Sevinsinler :)[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 bjk'yi tutardım çoğu zaman ama son bir haftada burada okuduklarımdan sonra fener'i tutacağım sanırım artık..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ne diyeyim ki ben sana. yaptığınız çocukluk. görgüsüzlük...[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 gencler b. ne sempatım war walla guzel top oynuyolar ama yozgatspor ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 beyler azmodai gibi yazin lutfen bakalim en sempatik takim hangisiymis[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 balıkesirspor[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 khiç bi fenerli gs gs li de fb demez tabi ki :p benim 2. tuttuum takım kendi takımım :) ohem..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Vanspor :p hiçbi alakam yok ama sempatim vardı ;D[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 tuttuğum klasik takımların dışında (real madrid, sociedad...vs.) gizli takımım: ayvalıkgücü belediyespor :-p tabi durumu nedir bilmiyorum o ayrı ehe sadece yazın görüodum takımı ztn :)[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 28 May 2003 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar