Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tuttugunuz ikinci takim nedir?

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

ikinci takım tutmuyorum.

gençler'i ve beşiktaş'ı ve ankaragücü'nü severim o yüzden bu sene lig benim için baya zevkli geçti.

ama beşiktaş taraftarına illet olmaya başladım o ayrı.fenerlileri geçecekler yakında.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Sosyal ağlarda paylaş

benim de su an ikinci takim olarak belirledigim bi takim yok.
ama gencler ile denizliyi seviyorum.
bjk yi da severdim eskiden ( kucukken bjk liymisim eheh). simdilerde biraz sogudum gibi ama hala severim.

bi de vestel manisa cikarsa 1. lige tutucam onu da :p[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 28 May 2003 17:09 tarihinde demiş ki:
ama beşiktaş taraftarına illet olmaya başladım o ayrı.fenerlileri geçecekler yakında.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,

Tutamadım kendimi kusura bakma...

Neden? Daha önce şampiyonluklarınızı hep Fener alıyordu elinizden Bjk alınca kıl olmaya başladınız dimi?
Eee Kolay değil Sami Yende (0-1 + Kendi evinizde yenilmeme rekorunu kaybettiniz) İnönü de (1-0 + Deplasmanda galip gelme rekorunuzu kaybettiniz) + Şampiyonluk gitti.

Son derece haklısın...[hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 28 May 2003 17:27 tarihinde demiş ki:
said:
Ra_d, 28 May 2003 17:09 tarihinde demiş ki:

Tutamadım kendimi kusura bakma...

Neden? Daha önce şampiyonluklarınızı hep Fener alıyordu elinizden Bjk alınca kıl olmaya başladınız dimi?
Eee Kolay değil Sami Yende (0-1 + Kendi evinizde yenilmeme rekorunu kaybettiniz) İnönü de (1-0 + Deplasmanda galip gelme rekorunuzu kaybettiniz) + Şampiyonluk gitti.

Son derece haklısın...[hline]bla bla bla ...

10+2..
Ne bileyim..Biz 4 sene ust uste $ampiyon oldugumuzda bile bu kadar sevinmemi$tik.Boyle 8 senede bir $ampiyonlugu BJK'ye vermek lazim.Sevinsinler :)[hline]tHe Original fi$h

O bir GS taraftari..
Sosyal ağlarda paylaş

tuttuğum klasik takımların dışında (real madrid, sociedad...vs.) gizli takımım:

ayvalıkgücü belediyespor :-p

tabi durumu nedir bilmiyorum o ayrı ehe sadece yazın görüodum takımı ztn :)[hline]Fizban (11:46 PM):
ben öle şirin kızları seviom abi
çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın

"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 28 May 2003 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...