Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 imamizer said: adam anakarta vietnamlıların ramboya yaptığı gibi elektrik verek işkence etmiş resmen. kankut hala çalışmıyorsa kartı atın arkasına bağlayıp yerlerde sürükle asdff askdjfksdjk çogiyi ne dedim ben sana mortiş, toplamalar asla ama asla ilk seferde açılmaz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 o kural ya ne zaman bi şey topladıysam powera ilk basışta tamamen sorunsuz çalışmadı ki en az 7 8 tane falan toplamışımdır her nesilden ama sonra illaki çalışıyo. yalnız bi sefer abit nf7s yakmıştım altına kaucuk hede kacmıstı baya üzülmüştüm ona zamnının en iyi mobosuydu, geçri garantiden yenisini aldıydım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 la vatandan aldıysan beleşe kuruyordu vatan toplamaları. windos bile kuruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 adam internetten aldı. tekrar mağazaya gitmeye üşendi sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 internetten alınca da kurulu gönderme seçeneği yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 helak olma ihtimali artar abi o göndermezler öyle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Vatanın şu anda internetten masaüstü bilgisayarlara %35 indirimi var. Acaba diyorum toplama bilgisayarın altına bi fiyata geliyor mudur? http://www.vatanbilgisayar.com/masaustu-bilgisayar/products.aspx?L2=PC_DES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Abi o resimdeki 2 numarali yere nasil guc kablosunu koydun-yerlestirdin , onun da bir resmini yollar misin? 10 yildir kendi pc mi topluyorum ,dusunemedim o olayi nasil yaptigini sssdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 psuda 3pin fan kablosu varsa onu falan taktı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Silphatos said: psuda 3pin fan kablosu varsa onu falan taktı herhalde floppy pinini takmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 da niye alıntıladıysam. sırf mesaj geldiğini gör heyecanlan diye heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 heycanlandim bakaim neyi alintilamis keratalar dedim sonra bu cikinca uzuldum sdf, simdi yatabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 o pc calismadigi zaman yaninda olup, sarilmak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Öpüp kaşıklamamk isterdim ben de. Lan mortis bu %35 internet indiriminden mi aldın bilgisayarı alo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Ne heyecan dolu topik olmus, bire bir yasadim heyecani okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 surukleyici bir calisma olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar