Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insanları sigara altı, yemek arası yapmak ayıp mıdır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hacı o değil de şimdi yazlıkta olsak uyumayan patiler olarak kumsala giderdik canlı canlı ne güzel muhabbet dönerdi. sabahta şahane bir kahvaltı çakar akşama kadar uyurduk. 7 senedir tatil yapmıyorum lan çok özledim.
Mesaj tarihi:
abi o diil de o mesajda yazdığın bütün hastalıklar varsa sende sıkıntıymış hakkaten. yaşam tarzını gözden geçirmeyi düşündün mü hiç? ciddiyim bu arada. kötü lan, üzüldüm resmen.
Mesaj tarihi:
abi sigara işte hepsine neden olan şey sigara. uyku düzeni de bırakmadı şimdi en son. gündüzleri gözlerim kedi testisi gibi geziyorum. bırakamadım gitti 10 senedir de sigarayı. manyetik rezonans mı denemedim, elektronik sigara mı denemedim, niktotin bandı, sakızı, mp3 e rebeca black friday koydum hep içerken onu dinledim tiksineceğime şarkının hastası oldum karıyı rüyamda gördüm sürekli. nlp ile çapalama, önceden ayarlanmış doktor tarafından tırstırılma denemediğim şey kalmadı bırakamadım. reflü de başladı şimdi. artık bırakamazsam o bırakacak. bir çare bulmam gerekiyor haklısın o konuda.
Mesaj tarihi:
Telefonu nasıl kapattığına göre değişir. Yani;
"Hacı benim yemek bitti gitmem gerek." ya da
"Sigaram bitti işe dönüyorum." demediğin müddetçe sorun yok. Tamam görüşelim bilmem ne de öyle kapat telefonu.

Sigara gelince... Bir şeylerden medet umma. Ben şunu şunu yapıyorum bırakmak için diye uğraştığın müddetçe bırakamazsın. Babam 13 yaşıdan beri aralıksız günde tam 1 paket içtiği sigarayı, sigara yasağının başladığı günün "Kahvede de sigara içemeyeceksem içmem bu ..... sigarasını lan" diyip sigarayı bıraktı. O günden bu yana içmiyor. Önümüzdeki ay 59 yaşına girecek. Düşün nasıl bir tiryakiydi. Başbakana hunharca küfredip bırakıyorum dedi. Sakız, band mand demeden bıraktı.

Ben de yeni yılda bırakmıştım. Nisanın 2. haftasına kadar içmedim. Bir kaç bişey oldu. Açmayacağım şimdi. Tekrar başladım. Haziran'ın 1inde tekrar bırakacağım.
Mesaj tarihi:
chrome said:

Akhlaur said:

Anlamadım tam, sigara içerken birilerini arıyorsun, yemek yerken insanları falan mı arıyorsun ?

Bitince bam diye kapatmıyorsun ama ?

yapmam gereken görüşmeleri o aralıklarda eritiyorum eğer acil değilse öyle söyleyeyim. yemek yerken gnam gnam sesi olduğundan çaktırmamak için geveze olanları iki laf edince uzun uzun cevap verenleri tercih ediyorum. böyle ayrıntıları da var bu işin.

pro olmuşsun =)
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

o diil de 27 yaşında bekar olmak sorun diil bence ya. 30's the new 20's diyo herkes bağıra bağıra.

sorun değil zaten. 30 dan önce evlenmem demiştim. mission accomplished =)
Mesaj tarihi:
Fistan said:

ben uyuz oluyorum oyle arayanlara acmoyorum ya da tersleyip kisa kesip kapatiyorum
adamin cani sikilmasin diye telefonda avutuculuk mu yapicam lan

Ya fazla zeki degilsin ve kilsin ya da sadece kilsin abi. Ben buna kanaat getirdim su an kusura bakna.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

ben uyuz oluyorum oyle arayanlara acmoyorum ya da tersleyip kisa kesip kapatiyorum

herifin sigara içerken aradığını anlayıp nasıl açmıyosun olm.
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

Fistan said:

herifin sigara içerken aradığını anlayıp nasıl açmıyosun olm.

şunu ben de düşündüm
Mesaj tarihi:
Fistan said:

sen de haklısın bilader
o yüzden alıntılıyalım seni
Mesaj tarihi:
first world problem

telefonda konuşmayı da çok sevmem. hal hatır sormak için aradıysam sorar kapatırım. bi iş için aradıysam hal hatır sormam direk işi halleder kapatırım. tam bir öküzüm ama iyi sevişirim.
  • Yeni Oluştur...