Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Might and Magic: Duel of Champions (Online card gaming)

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Kaede said:

mtg de 60ın ideal olmasına bir sürü etken var. burda öyle bi durum yok

kendinizi kısıtlandırmayın kart sayısı konusunda

ben orantı ile alakalı oldugunu biliyorum(öyle sandim yillarca). Bir kart istiyorsun (yani deck'in de ne cıkarsa cıksın oynarım diye birşey yok sonuçta bir kaç kart var onları draw yapman diger kartları draw yapmandan daha önemli) o yüzden 60 cok önemli 61 62 bile yapsan o orantı bozuluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Kaede said:

ben orantı ile alakalı oldugunu biliyorum(öyle sandim yillarca). Bir kart istiyorsun (yani deck'in de ne cıkarsa cıksın oynarım diye birşey yok sonuçta bir kaç kart var onları draw yapman diger kartları draw yapmandan daha önemli) o yüzden 60 cok önemli 61 62 bile yapsan o orantı bozuluyor.

Onun içinde farklı bir olay var atıyorum 1 tane unique spell 1 tane unique minonun var, desteden bunları çekmeni sağlıyan kart tipleri var atıyorum bu kartlardan 1-2 tane yerleştiriyorsun yada desten hangi oranda büyükse, istatiksel olarak o kartı draw etme şansını istediğin gibi ayarlıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

shield diye bi kart yok bende- protection fln veren birşey de yok, elime full melee gelmiş, el mahkum koymuşum bi tanesini saklıyorum, skor 4-16 adamın creatureları anca bitirmişim diyorum 2 turn dayansam bitiricem, olm bak git çekiyo tek spellle.
adam full archlich diziyo ben ghoul çekiyorum da 'dmg yersen gebercen' büyüsüyle idare ediyorum- ondada graveyarddan geri alıyo lichi.

madem singleplayer yapcan bari benim decki ver kaşrımdaki adama extrada 2 creaturela başlat çekişmeli oyun dönsün.
Sosyal ağlarda paylaş

kthxbye said:

Masticore said:

Kaede said:

Onun içinde farklı bir olay var atıyorum 1 tane unique spell 1 tane unique minonun var, desteden bunları çekmeni sağlıyan kart tipleri var atıyorum bu kartlardan 1-2 tane yerleştiriyorsun yada desten hangi oranda büyükse, istatiksel olarak o kartı draw etme şansını istediğin gibi ayarlıyorsun

o oran nedir işte :) Birde tabi illa 1 kart olması gerekmez. Bu atıyorum 8-12 kart da olabilir, sonuçta combolar var geri kalan kartlar da daha etkisiz kartlardır.Biz ne kadar şişirirsek iyi kartların gelme oranı okadar azalır.

50-8= 42-1 hero=41 kartımız var,land yok. Nasil yapcaz simdi

magic için this http://www.kibble.net/magic/magic10.php (tabi bazı istisna deckler var ayrı )

Bir de şu cıktı. Hızlı acılmamı yavaşlatıyor ama 1,2 cost'lu creature'ı cok olanların agzını burnunu kırıyorum (şimdilik :))

http://i.imgur.com/QSg7XX5.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

havenla geçtin de ne vardı destede yani ben de havenla geçtim havende magical çok adam var

abi en son çektiğim 2 cyclone kurtardı benimde.

spell çok yok zaten şuan, direk eleonore + tank creaturelarla gittim rahat oldu biraz sona doğruda cyclone işte

ya olay zaten şey eyv her destede neredeyse var magical ama, en başta çıkan magical creature yoktu elimde hiç işte malesef.

devout sister ile işte block move block move yapa yapa ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

yeni campg. yok mu ? tutorial dahil toplam 3 tane vardı bitti.

yok abi 3 tane sonrası duel işte aynı hesap.

bana direk Kal-Azaar, Invoker of Agony lazım ya, olan account varsa 5 lira vereyim ^^

oyun betada sanırım şuan, eklenir yine campaign ama o kadar reward veriyor.

şimdi 3 sayfa önceye git seal gold olaylarına bak, sonra keşke deme, ben çok dedim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...