pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ya şu 1500 + elolu arkadaşlar kendi deckleri olmasa da en azından başta iş görecek bir deck yazamazlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 lan adamı tam köşeye sıkıştırdım diyordum herif bir kart çıkarttı butun yaratıklarım -4 yedi yattım. tam okuyamadım da kartı neydi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 mtg de 60ın ideal olmasına bir sürü etken var. burda öyle bi durum yok kendinizi kısıtlandırmayın kart sayısı konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 fireball olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Fireball ya da firestormdur fire storm yukardan aşşaya 4 sıra vuruyor fireball da attğn target ve çevresine 4 vuruyor. Bide double spell dmg fortune u koydunmu 8 dmg hmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 az once firestorm (line a vuran) yedim. ragequit attırdı bütün lineımı sildi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 abi ben adamın hiç kartı yokken sahada, benim 8 creature varken bile güvenmiyorum hiç bir şeye, 1ini sacrifice edip shield açıyorum ne diyorsunuz siz? ne rage quiti? hayır accountta 100 eloda daha ^^ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Kaede said: mtg de 60ın ideal olmasına bir sürü etken var. burda öyle bi durum yok kendinizi kısıtlandırmayın kart sayısı konusunda ben orantı ile alakalı oldugunu biliyorum(öyle sandim yillarca). Bir kart istiyorsun (yani deck'in de ne cıkarsa cıksın oynarım diye birşey yok sonuçta bir kaç kart var onları draw yapman diger kartları draw yapmandan daha önemli) o yüzden 60 cok önemli 61 62 bile yapsan o orantı bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Masticore said: Kaede said: mtg de 60ın ideal olmasına bir sürü etken var. burda öyle bi durum yok kendinizi kısıtlandırmayın kart sayısı konusunda ben orantı ile alakalı oldugunu biliyorum(öyle sandim yillarca). Bir kart istiyorsun (yani deck'in de ne cıkarsa cıksın oynarım diye birşey yok sonuçta bir kaç kart var onları draw yapman diger kartları draw yapmandan daha önemli) o yüzden 60 cok önemli 61 62 bile yapsan o orantı bozuluyor. Onun içinde farklı bir olay var atıyorum 1 tane unique spell 1 tane unique minonun var, desteden bunları çekmeni sağlıyan kart tipleri var atıyorum bu kartlardan 1-2 tane yerleştiriyorsun yada desten hangi oranda büyükse, istatiksel olarak o kartı draw etme şansını istediğin gibi ayarlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 shield diye bi kart yok bende- protection fln veren birşey de yok, elime full melee gelmiş, el mahkum koymuşum bi tanesini saklıyorum, skor 4-16 adamın creatureları anca bitirmişim diyorum 2 turn dayansam bitiricem, olm bak git çekiyo tek spellle. adam full archlich diziyo ben ghoul çekiyorum da 'dmg yersen gebercen' büyüsüyle idare ediyorum- ondada graveyarddan geri alıyo lichi. madem singleplayer yapcan bari benim decki ver kaşrımdaki adama extrada 2 creaturela başlat çekişmeli oyun dönsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 kthxbye said: Masticore said: Kaede said: mtg de 60ın ideal olmasına bir sürü etken var. burda öyle bi durum yok kendinizi kısıtlandırmayın kart sayısı konusunda ben orantı ile alakalı oldugunu biliyorum(öyle sandim yillarca). Bir kart istiyorsun (yani deck'in de ne cıkarsa cıksın oynarım diye birşey yok sonuçta bir kaç kart var onları draw yapman diger kartları draw yapmandan daha önemli) o yüzden 60 cok önemli 61 62 bile yapsan o orantı bozuluyor. Onun içinde farklı bir olay var atıyorum 1 tane unique spell 1 tane unique minonun var, desteden bunları çekmeni sağlıyan kart tipleri var atıyorum bu kartlardan 1-2 tane yerleştiriyorsun yada desten hangi oranda büyükse, istatiksel olarak o kartı draw etme şansını istediğin gibi ayarlıyorsun o oran nedir işte :) Birde tabi illa 1 kart olması gerekmez. Bu atıyorum 8-12 kart da olabilir, sonuçta combolar var geri kalan kartlar da daha etkisiz kartlardır.Biz ne kadar şişirirsek iyi kartların gelme oranı okadar azalır. 50-8= 42-1 hero=41 kartımız var,land yok. Nasil yapcaz simdi magic için this http://www.kibble.net/magic/magic10.php (tabi bazı istisna deckler var ayrı ) Bir de şu cıktı. Hızlı acılmamı yavaşlatıyor ama 1,2 cost'lu creature'ı cok olanların agzını burnunu kırıyorum (şimdilik :)) http://i.imgur.com/QSg7XX5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Başladım buna ama campain wolfsoldier da kaldı açılmıyor. Hiç deck almadım para duruyor 50k ne yapayım başlangıç olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 campaign'de fleshbane'i gecemiyorum? tavsiye var mi? sirf banshee atiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 magical ünite lazım oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 havenla geçtim ben magic deme :D kafayı yiyecektim ama 3 tane öldürüyorum 4 tane creature deploy ediyor flm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 butun creaturelarim mi magical olucak? 2-3 tane var ama yetmiyo sirf banshee basarak eziyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 havenla geçtin de ne vardı destede yani ben de havenla geçtim havende magical çok adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Masakari said: Başladım buna ama campain wolfsoldier da kaldı açılmıyor. Hiç deck almadım para duruyor 50k ne yapayım başlangıç olarak 3 ya da 2 level olman lazım açılması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Sparkcaster said: havenla geçtin de ne vardı destede yani ben de havenla geçtim havende magical çok adam var abi en son çektiğim 2 cyclone kurtardı benimde. spell çok yok zaten şuan, direk eleonore + tank creaturelarla gittim rahat oldu biraz sona doğruda cyclone işte ya olay zaten şey eyv her destede neredeyse var magical ama, en başta çıkan magical creature yoktu elimde hiç işte malesef. devout sister ile işte block move block move yapa yapa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 lvl 3 te açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 yeni campg. yok mu ? tutorial dahil toplam 3 tane vardı bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 heroic box almama 1 level kaldı ama açıklamasında no duplicates yazmıyor kıllanmadım değil 4 tane daha cassandra istemiyorum ya. bu arada ekleyin ekleşelim, DreamCasts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Masticore said: yeni campg. yok mu ? tutorial dahil toplam 3 tane vardı bitti. yok abi 3 tane sonrası duel işte aynı hesap. bana direk Kal-Azaar, Invoker of Agony lazım ya, olan account varsa 5 lira vereyim ^^ oyun betada sanırım şuan, eklenir yine campaign ama o kadar reward veriyor. şimdi 3 sayfa önceye git seal gold olaylarına bak, sonra keşke deme, ben çok dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 boosterlar kendi içinde duplicate çıkarmaz ama 10 tane booster açıcağın için farklı boosterlardan duplicate çıkabilir ki çıksın yani 4lemen gereken bi sürü kart var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Eleonore biraz hayvan kart değil mi ya? bu arada hero premium pack 24k olan bana en makulu gibi geldi goldla alim yapilinacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar