nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 edwardweo ekleyin gençler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 sana 6 tane hero 4 tane reinf pack veriyor heroların ne geleceğini bilemezsin bende arianna olan bir account vardı onu vereyim diyecemde currencyler çok dengesiz harcandı vs. sen necro gitmek istiyorsan şöyle diyeyim. diğer necro heroları var evet, heroic packler random hero + random kart veriyor, reinf packler random kart veriyor ama sayıca heroicten daha fazla. 3. chapterı çok kafana takma geçiliyor elbet, bütün deckleri zorluyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Masticore said: decki'im den memnun degilim pek necro ya karsı eziliyorum :) 3. camp.deyim rakipte necro ama necro gidicem ben degistirmiycem tarafımı. Şuanda 63k gold ve 1100 seal var (1200 yaparım onu). Bu mevcut heromu degistirebilirmiyim , heroic setler ona mı yariyor ? üstte yazdım da tekrar şeyi hatırladım geçtiğin chapterlarda pack veriyor sana sürekli, deck managerdan aç onları faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Şimdi gold ve seal muhabbetini kart alma muhabbetini ben kendimce gördüğüm kadar anlatayım. En başta void packleri ignore ediyoruz onlar ilerisi için. Seal başta hızlı geliyor sonradan her levelda 100 gibi birşey geliyor. Alabileceğimiz en mantıklı 5 çeşit olay var.( bilgisayar başında değilim sayısal bilgilerde hata olabilir check edemiyorum ama mantığı kavrarsınız) 1. Yeni starter deck 65 - 125k gold arası değişen fiyatlara içinde rare yada epic kart olmayan fix hazırlanmış içeriği belli hazır deckler her factionun var. Baya gold harcanıyor ve almak için 2 nedeniniz olabilir ya starter deckinden memnun değilsiniz ama 1-2 card buldunuz ve accountumu yeniden açmıyım diyorsanız alın yada baya baya ilerde diğer factionlarıda toparlamak elinizde birikenlerle birleştirmek için alın. 2. Seçenek reinforcment pack bunda 12 tane kart çıkıyor rare epic falan çıkma ihtimali var, 12500 golddu sanırım içinden Hero çıkmıyor. Event spell fortune ve creature çıkıyor faction her kart için bağımsız random. 3. İçinde hero olan pack adını unuttum bunda 1 hero 7 kart 17500 golddu sanırım. 7 kart üstteki gibi + kalitesi ve factionu random olan bir hero. 4. Box: bu reinforcment packin 10x lisi 120 kart çıkıyor 1000 seal. 5. Heroic box, bunda da 90 kart + 6 hero çıkıyor 1400 seal. Sonuç ve tavsiyem; seal ile heroic box alırsanız gold ile reinforcement devam edin. Seal ile box alırsanız gold ile içinden hero çıkan packlerden alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 abi şey heroic kart dediği herolar zaten direk, reinf packtende hero çıkmıyor evet :) attığın mesajı boldlasana herkes okusun bu arada iyi olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 3ü bitirince yeni campaign acilmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 reinforcementtan nasıl hero çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 3 son campaign. adı reinforcement olan packten hero çıkmıyor ama sanırım normal bir kartı heroya çevirme ihtimali var çok düşük bir ihtimalle bilmiyorum tam. heroic packten çıkıyor herolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 kesin çıkmıyor ama çıkma ihtimali var herhangi diğer bir kart gibi. her booster için geçerli bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 abi herolar dediğin heroic kartlar işte, açıklamasında yazıyor mu reinfin şuan bakamıyorum ben dueldeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 BÜTÜN kartlar çıkabilir. bana çıktı ordan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 tamam abi eyv, bana çıkmadı çirkeflik yapıyorum. bi açıklamasına bak dedim, onada gidip kendim bakayım ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 seal heroic box gold ile reinforcement devam ediyim ozm... biraz zorluycak seal'a ulasmak gold harcamadan. Acaba başlasam mı goldları harcamaya ? çünkü necro camp. zorluyor heroic'i de sonra acarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Goldu biriktirmenin bi mantığı yok zaten ya biraz birikte harca işte ya reinforcement ya da herolu pack' sealıda ya 1k ya 1.4k yapıp box yada heroşc olarak harcamalı, ben tam lvl 11 olduğumda 2075 seal gelmiş yani 2 box aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ah bi de premium reinf. varmış hangisini almalı ? birde min. kart limiti nedir ? mesela 8 event olmak zorunda,digerleri nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Premiuma fazladan 5k gold veriyordun ve tek farkı arada bazı kartlar yanarlı dönerli çıkıyor sadece kozmetik yani 5k gold farkı. Minimum kart limiti event dışında yok ama deste büyüklüğünde şöyle bir trick var; az tutarsan uzayan oyunlarda kartın biterse her kart çekmeni gerektiren durumda kartın bitmişse destenden 1 canın gidiyor ama az kartla destene hakimiytin yüksek oluyor ve heroic rare kartların varsa onları çekme şansın artıyor. Kartı fazla tutarsanda bu sefer saçma sapan pickler gelebiliyor mesala first pickte 5 teleport 2 dispell geldimi yandın :p, havuzunda ki kartlara göre sayısını belirlemelisin. 50-60 ın altına düşme max sınır yok zaten dengeli büyütüyorsan Edit: mesala ben 0 creature la oynayan adam gördüm ve ona yrnildim :p kısıtlama yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 olmayabilir, bana diretiyordu deste yaparken yahu hepsi 50 mi olmak zorundaydı en az creature spell fortune mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Aynen galiba minimum 50 olmak zorunda totali, eventte ise 8 olmak zorunda ama diğer alt branşlar için sınır yok diyebiliyorum %99 eminim yani duel attığım adamda minion yoktu ve 1 stat bile vermedi şu might mıdır nedir iron gloves şeklindeki stata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 creature fortune spell toplamı 50 mi ne olucak işte min. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 min 50 ise bizim destelerimiz , 50 kartı aşmamalı en iyi 50 kartımızdan yapmalıyız destemizi. Magic'ten yola cıkarsak öyleydir. Fakat burada ilginç faktörler giriyor devreye , deckout diye birşey yok sadece life kaybediyorsun -1 her turn. E aslında magic'te ilk deck out olan oyunu kaybeder direk , bu açıdan 50 kart sorun degil amaaa oyunun dinamiği nasıl bilemiyorum kitlenmeye müsait bir oyun ise 50 den fazla kartla deck yapabiliriz. gerci 8 events cıkar geriye kalıyor 42 cok faktör var hmms... başka başka şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 hack yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Masticore said: min 50 ise bizim destelerimiz , 50 kartı aşmamalı en iyi 50 kartımızdan yapmalıyız destemizi. Magic'ten yola cıkarsak öyleydir. Fakat burada ilginç faktörler giriyor devreye , deckout diye birşey yok sadece life kaybediyorsun -1 her turn. E aslında magic'te ilk deck out olan oyunu kaybeder direk , bu açıdan 50 kart sorun degil amaaa oyunun dinamiği nasıl bilemiyorum kitlenmeye müsait bir oyun ise 50 den fazla kartla deck yapabiliriz. gerci 8 events cıkar geriye kalıyor 42 cok faktör var hmms... başka başka şeyler Kitlenen durumlar var gibi ama teoride kitlenilcek durum yokta eline 370 kart türünden 5 tanesi gelmeden açamıycağın durum oluyor. Gerçi tecrübesizim ben 4 gün oynadım 130 kart çeşidi bulmuşum çoğuda başka factionların. Mesala işte haven geldi hem melee dmg reduce hem shhoter dmg reduce koydu onları büyüyle yarana kadar elime gelen bütün minionları hasar almamak için önlerine koyup erittim bi fireball geldi anca aştım savunmasını bu gibi durumlarda kart eritiyorsun bide Aten farketmişindir bir sürü kart çekme dinamiği var işte tek bi fortune kartla 3 kart çekme vbz yani bazı durumlarda kartlar çok hızlı eriyor 25 turnde karşımdakine 50 kart yaktırıp o kartsızlıktan aldığı hasarla yendiğim 3-4 oyun oldu. He ama eline ve varyasyonlara hakim olursun 50 kartlada yaparsın belki ama bana çok makül gelmiyor minimum kartla oynamak biraz sakat heleki karşındaki haven sa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Masticore said: min 50 ise bizim destelerimiz , 50 kartı aşmamalı en iyi 50 kartımızdan yapmalıyız destemizi. Magic'ten yola cıkarsak öyleydir. Fakat burada ilginç faktörler giriyor devreye , deckout diye birşey yok sadece life kaybediyorsun -1 her turn. E aslında magic'te ilk deck out olan oyunu kaybeder direk , bu açıdan 50 kart sorun degil amaaa oyunun dinamiği nasıl bilemiyorum kitlenmeye müsait bir oyun ise 50 den fazla kartla deck yapabiliriz. gerci 8 events cıkar geriye kalıyor 42 cok faktör var hmms... başka başka şeyler belli statları sağladıktan sonra genelde hero ile de kart çektiğinden , her tur 2 şer kart çekiyosun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 şu unique kart eline getiren bard var kşke ondan çıksa :( dandik necro deckimle (starter hero seria) kapışcak varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bard var bende 6 tane reinforcement deck aldim sadece spell ler güzel bi bikac forune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar