Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 başka bi haven desteli hesapta ilk 3 boosterdan 2 necro epiği +1 rare i geldi falan, aynı şekilde ilk necro hesabımda da 2 haven epiği var
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ben alt açtım direk 1400 seal olan heroic boxtan alıcam yiter be
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Sparkcaster said: oyunda direk hangi desteyle oynuyosan onun kartı gelmiyor böyle bişey var :D buna katılıyorum
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 yeni başlayacaksanız, çabuk ölüyorsanız, karşı tarafı deli etmek istiyorsanız haven alın. 1 hpye düşün 20ye karşı sonra oyunu alın kafayı yesinler :D şu oyunda 2 hp vs 20hp idi en son durum mesela, direk defansif creaturelar çıkıp arkalarına heali dayıyorsunuz ve adam ne yaparsa yapsın geçemiyor onları.
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Ben de bir tavsiyede bulunayım bu booster alıyorum factionuma denk gelmiyor diyenlere özellikle, eğer ilk seçtiğiniz factiondan aşırı memnuniyetsizseniz yeni acc açın tabide diğer türlü sabredin ve tüm starter deck packleri alın, eninde sonunda bir yada birkaçı oldukça güçlü hale gelecek decklerin. Ve açtığın boosterlardan off gene diğer factiona iyi kart çıktı demiyceksiniz. Diğer türlü çünkü istediğin kadar account açın hep aldığınız boosterları tek factiona tutturmanız zor olacak. Birde şu hellfirepitmidir nedir o olayı bir çözün orda hep belirli saat aralıklarında random iyi kartlar çıkabiliyor elinizde işe yaramayan fazla kartları sacrifice yapıp burdan da kart toparlıyabilirsiniz istediğiniz factiona denk getirerek.
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ya ben yeni account açtım ama alt olarak diğeride 8 level, şu heroic packi almak mantıklı mı 1400 seal olan?
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Lectre said: yeni başlayacaksanız, çabuk ölüyorsanız, karşı tarafı deli etmek istiyorsanız haven alın. 1 hpye düşün 20ye karşı sonra oyunu alın kafayı yesinler :D şu oyunda 2 hp vs 20hp idi en son durum mesela, direk defansif creaturelar çıkıp arkalarına heali dayıyorsunuz ve adam ne yaparsa yapsın geçemiyor onları. Havenı fireball ve firestormla üzüyorum ben çözdümde eğer flyer ağırlıklı ve minionları zikzak yaparak koyuyorsa buseferde shadow spellde tüm flyerları sahadan uçuran bir spell var onla çözücen olayı, he tabi bu genede havenın ızdırap olduğu gerçeğini değiştirmiyor :p ama minionlarıda pek vurmuyor tabi oda bir gerçek
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 tüm flyerları sahadan uçuran spelli garath kullanamıyor ama? :> üstteki soruma biri cevap versin
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Lectre said: ya ben yeni account açtım ama alt olarak diğeride 8 level, şu heroic packi almak mantıklı mı 1400 seal olan? Heroic pack güzelde 1400 istediğinden 2. Ye 1k ve üzeri seal toplamak anca lvl 14-15 te oluyor ama 2x box alıcam dersen tam lvl11 olduğumda ben toplam 2075 seal almşm ikisininde gideri var boxunda heroicinde bence
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Ben ilk açtıgım hesapla devam ediyorum dedigin gibi hemen vazgecmeyin kötü başlarsınız çok iyi ye dönebilir deckleriniz .. bende öyle oldu durum çok iyi su an ..
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Lectre said: tüm flyerları sahadan uçuran spelli garath kullanamıyor ama? :> üstteki soruma biri cevap versin İnfernonun bir herosu var 3 spell tipi kullanıyor caster 2 manayla başlıyor onda kullanabiliyorsun
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 olsun o hero çok çirkin kullanmam ben ahauhusdas
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 3.bölüm altar of the spideri gecemiyorum haven ile ne almalıyım pack falan
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 3. bölümde yeni deck almana gerek yok, zor ama yeterince uğraşınca geçersin, şuan bende havenla uğraşıyorum alt account ile 3. bölümde.
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ha ne kolay geçer diyorsan ariannanın decki iyi olabilir ama baya kart lazım onada. şöylede bir şey var mesela, neredeyse tamamı spell ve sweep damage üzerine build edilmiş bir inferno deckide geçer ama low levelda yapamazsın bunu sanırım. şuan altar of spiderdayım havenle bakalım eleonore var mı sende? bununla infecti tankla bi lanede sonrası zaten gelir geçtim altarı
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 geçersen haber ver deck almadan :)
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 meh bir yukarı bir aşşağı ladder aşure deckle artık adam akıllı konulu deck yapmanın vakti geldi
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 deck yaparken nelere dikkat etmek gerek? yeniyim aslında kart oyunlarında tam çözemedim gibi..
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Thraine_Numeheru said: geçersen haber ver deck almadan :) geçtim, 4üncüyüde geçtim 3ün. dediğim gibi ilk damageları healerlarla tankla bak şimdi, healer kartın var 0 0 3 değil mi? bunu ilk başta enemy olan rowa atıyorsun adam 2 damage vurup bunu 1 hpye düşürdükten sonra enemy olmayan bir rowa çek kartı önünede melee koy, böyle böyle güzel laneler build edeceksin ana mantık o havenın.
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 nordlydian said: deck yaparken nelere dikkat etmek gerek? yeniyim aslında kart oyunlarında tam çözemedim gibi.. elinde çok fazla gereksiz creature kartı bulundurma, spelllerini çok iyi ayarlaman lazım, kasmayacağın kadar fortune isteyen fortune kartlarını elinden çıkar :)
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 seal ve gold nereye harcamak mantıklı bi yardımcı olun, necro deck'im.
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 goldla reinf pack al deckinden memnunsan, sealları biriktirip box ya da heroic deckleri alabilirsin yeni deckler yapmak için. (bence)
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 memnun değilsen ve hiç harcamamışsın ben golda reinf sealla 1400 olan heroic packi alıcam mesela birde memnun değilsen direk yeni hesap al :)
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 decki'im den memnun degilim pek necro ya karsı eziliyorum :) 3. camp.deyim rakipte necro ama necro gidicem ben degistirmiycem tarafımı. Şuanda 63k gold ve 1100 seal var (1200 yaparım onu). Bu mevcut heromu degistirebilirmiyim , heroic setler ona mı yariyor ?
Öne çıkan mesajlar