Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 tamamdir. ben de farkina varmamisim zaten saatin, yatayim. farkli hero denemek istediginde girersin sen de. yarin sabahtan baslarim maratona ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 kelthor olmadi abi. opening rezil. biraz lvl3 ve 4 creature'lari cikarmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Kelthor baya iyi heroda ariana yla fena eziyorsun, şu ongoing effect olan targeta instant kill çekme abilitysi direk counterı oluyor. Gerçi ariana op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 sen oynadıkça şekilleyeceksin o deck'i 77 ve 78 kart koydum, azaltıcan onları yavaş yavaş. bi de kelthorla oynamak biraz micro istiyo enrage'leri falan kullanarak dikkatli oynaman lazım. surprizler yapan bi hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 kthxbye said: Kelthor baya iyi heroda ariana yla fena eziyorsun, şu ongoing effect olan targeta instant kill çekme abilitysi direk counterı oluyor. Gerçi ariana op aynen ya çok efsane oluyor hele hele rakip yüksek mightli koyunca off diyorum. bir anda dönüyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 surpriz yapma olayina sanc'ten aliskinim, bi' anda +2 dmg almalar falan da, kart dayanmiyor abi, direkt bitiyor kartlar yani. fortune'lari azaltip creature eklemem lazim. ama yeteri kadar creature da yok gibi ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 mmdoc.net'i bir incele orada milet 59 kartla oynuyor kelthor :) bir bak bakalım fakat orada en son exp yoktu. exp kartları da baz alarak bir deck yaratmaya çalış, bir de kelthor nasıl oynanır vod falan varsa bi bak. çünkü kelthor taktikli bi hero, öyle her yaratık koyulmaz hemen masaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 59 kart olayı zaten nerdeyse şartmış ya oynadıkça bende gördüm bikaç istisna dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 nergal early game silebiliyor yanlis koyarsam evet. enrage counter'li yaratigim cok yok gibi geldi bana, ondan diyorum ya. hep 4+ might'ta guclu olanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 kelthor becericem diye 600'e dustum, simdi sanc deck kurdum bi' tane, yukseltiyorum tekrar ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Zaten oyuna çok hakim olmadan pek 5 ve üzeri mightlı build yapma dark magic ve town portal spelli yüzünden şuanda oyunda 5 ap ve üzeri creaturelar çöp %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 arianna'nın yakında sonu gelecek millet bi exp decklere alışsin veya kursun. fortune ve spelleri toplu banish etme falan graveyard'dan çekememe hayatımız kayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 geldi öyle adamlar da gene bir yolunu bulup sıyrılıyorsun. Bu arada sen demiştin ya exp gelmeden necroya pek iyi bir kart koymamışlar gibi duruyor diye, off abi o eklenen spiderlar ne op dir ya. Direk +200 rank oynattı bende 1.1k görüyodum max 1.3 lere çıkıyorum şimdi onların sayesinde. 2 lane de müdahale ediyorsun 1 ine poison koyup diğer lane de meat wall yapıyorsun. Late gamede posionladığın targetı ariannanın abilitsyle direk öldürüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 abi 300 win'im var ya ayiboluyo fsdjlfkasdjlfksjaf. elo'm dusuk de, hakim olamamaktan ziyade deck kurmamis olmamdan kaynakli oldugunu dusunuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 decay spider imba'lar otesi bi' yaratik evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 evet deck kurmamışın kursan bi tanesina gitsen o kartlarla çoktan 1k barajını geçmiştin. spider infect atan spider mı ? o imba canım, mesela archer çok kötü ben de hatırlamıyorum kartları şimdi bayadır oynamadım. baktım gene kartlara decay spider'dan başka ne var abi bir işe yarar? varsa söyle. inadım inat. namtaru channelerda yalan abartıla abartıla bir hal oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 archerlar tırt ya çok nadir kullanılabilir intiative i için de bulundurmuyorum bende. Onlar ilk 3 attacklı diye duyruldu sanki sonra 2 attağa düşürdüler, iş yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 sen 4 might mi gidiyon arianna ile? başka hangi 4'leri kullanıyosun creature deck'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 arianna 4-6-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 0 fortune? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Creature kısmı şu http://i43.tinypic.com/2r41mhl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 hmm 1 might'li creature yok bende, efektif gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 blocklama amaçlı yada başta baskı kurma amaçlı kullanıyorum. Mesala decay spiderla infernonun jaggurnaunt muydu şu 6 attacklı 4 hp li creaturenı kesicem. Farklı bi lane e decoy spider koyup 2 poison koyuyorum tepesine. 6 attağı ölmeden counterlıyamıycağım için karşısınada ghoul atıyorum. ghoul öldükten sonraki turnde onun yaratığıda ölüyor zehirden. Benzeri bir çok yerde işe yarıyabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 gerçi benim buildde biton değiştirme yapmam lazımda üşendim biara bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 4-6-0 normal ya, bi' suru var oyle. 1'lik yaratiklar bayagi yararli basliyor ilk baslayan icin. bulundurmak lazim mutlaka, katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar