kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Masticore said: aha instant koymuşlar lan , magic'e 1 step yakınlaştılar ^^ nası instant koydular anlamadım. Fireball, firebolt, swarm, puppet master ve 10 larca spell instant değilmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 eet öyleydi beyin durdu bir an asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 dün matrix diye cibiliyetsiz bi polonyalı tüm kartları gösterdi, yamayla güzel olacak sanctuary. bi yeni hero dandikti relocate yapıyor e zaten bunu yapan tonla creature var gene de oyunu sonlarına doğru kilit olursa işe yarayabilir. yalnız tüm factionlar iyi oluyor bi necro'yu beğenmedim ben. siz ne diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 skeleton archer necronun early ve mid gamede baskı kurmasını sağlıycak en iyisi o olmuş. 3 ap costa 3 attack ve 5 hp. Necronun creaturelar poison,curse lifedrain ile diğer creaturelara karşı üstün olsada hep 2 attackla ızdırap oluyordu karşıdaki heronun canını indirmekte. Necronun kartlara çokta bakmadım açıkçası gayet güçlü bir faction olduğundan. Yeni inferno kartları beğendim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 evet hangi heroya kasacağım belli oldu sonunda :) baya bildiğin op olacak yani ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 aynen o hero başarılı olacak gibi geliyor bana 1.5 hafta önce söylemiştim abilitysi late gamede safları korumak için güzel ama asıl olayı havenda fire spell kullanmak ve light spellere de devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 haven'de healerlar flyer guard'lar. stronghold'da neler neler hangisini söyleyeyim. inferno'yu kendi gözlerinle gördün. sanctuaryi de imba oluyor bu durumda necroya boktan bi skeleton archer gelse ne olur gelmese ne olur. namtaru channeler'ı abarta abarta bitiremiyorlar ama ongoing spell biz ne atıyoruz ki dmg'ı artacak onun. necro creature olayında birebirde kapışabiliyo mu abi sen kartı basıyon board'A hemen counter'ı geliyo karşıdan oynatamıyosun bile çoğu zaman insta kill vs. ben bilmiyorum necro sadece arianna ve nergal oynanır gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ben yeni heroların hiç birini beğenmedim valla. Bir tek o kartın ,heal olayından öte , heaven-inferno desteklemesi fena. Çekincem odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Seru said: haven'de healerlar flyer guard'lar. stronghold'da neler neler hangisini söyleyeyim. inferno'yu kendi gözlerinle gördün. sanctuaryi de imba oluyor bu durumda necroya boktan bi skeleton archer gelse ne olur gelmese ne olur. namtaru channeler'ı abarta abarta bitiremiyorlar ama ongoing spell biz ne atıyoruz ki dmg'ı artacak onun. necro creature olayında birebirde kapışabiliyo mu abi sen kartı basıyon board'A hemen counter'ı geliyo karşıdan oynatamıyosun bile çoğu zaman insta kill vs. ben bilmiyorum necro sadece arianna ve nergal oynanır gibi duruyor. diğer güzel creaturelarıda kendi saflarımıza alırız pupet master ve shadow image le sorun değil ;) ama vardır illaki hacı iyi kartlar ben bakmadım açıkçası necronunkilere. Ama şuda bir gerçek havendan sonra saf kontrolünü en başarılı yapabilen faction necro. Saf kontrolünde de rahat olunca spelleri rahat kullanıyorsun ve yeni gelicek fire+dark spell kullanabilen heroda 3. güçlü herosu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 abi zaten hani base deckler üzerine oyun oynamayı düşünüyorsan yalan o. o starter herolarını falan kullanıp ne olmasını bekliyorsun :) benim arianna deckim var gayet hayvan gibi belli bir düzeni oturtursan istiyorsa adam 50 hpli creature atsın yine instant kill yani 2 infect olan karta +2 infect veriyorsun zaten 6 vurmuş oluyor hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ya onun farkındayım ben arianna'dan ve nergal'dan hariç olmak üzere necro ile şu durumda ek pakette nasıl oynanır onu tartışıyorum. arianna zaten her türlü gideri var gerçi yeni kartlarla iyice zorlaşacak onla oynamak. inferno'nun spell veya fortune'u mezara göndermesi olayı, ruins'i mezara atsa kendi adıma konuşayım ben biterim. hem hero'su var mezara atan hem de fortune kartı var. yani counter'lar çok ama onu tartışmıyorum ben. bir de sadece elindekileri değil library'deki tüm kartları mezara atıyor yani bi ruins atsa mezara olay biter. 4 4 4 sağlam kartlardan olmadığı sürece yalan olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 oyuna 103 kart eklenmesi ve minör gibi görünen 5-6 değişiklik ile 1 hafta sonra yani kartlar toparlanınca eski build ve taktikler tamamen farklı etkiler yaratıcak zaten. Atıyorum bu 103 kartın içinde 2 destinye atılan düşük costlu op event kartları varsa starter herolar çoşar gibi basit bir varsayım atayım. Oyunu daki kart sayısı 1.3 katına çıkıcak bilinen bütün buildleri ve gözünüzdeki hero güçlerini unutun derim. Hele ki havenın broken 2 herosuda fixleniyor. Yani oyun baya bir resetleniyor deck build olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bakalım görücez baya değişiklik olacağı kesin fakat ben hala ısrar ediyorum creature bazlı necro sadece nergal'le oynanır ek pakette. bu kadar iddialıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 e zaten haven dışında creature bazlı oynamak isteyorsan nerdeyse her factionda 1 hero sivriliyor. 2 might la başlayıp creatureları bufflayan abilityleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 mmdoc yenilenmiş build falan da yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 100k gold ve 1.2k seal biriktirdim bekliyorum iki gundur. ellerim kasiniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bu nasıl kart lan gene abuse edilebilir http://www.mmdoc.net/images/cards/normal/The-Light-of-Tomorrow.png 1 kere at sonra her turn http://www.mmdoc.net/images/cards/normal/Pao-Deathseeker.png bunu çek edit: random'muş pardon edit 2: ama genede resource gaini daha ilk turnden abartan haven için op bir spell olmuş. zaten zor öldürüyorsun minionları artık öldürdüklerini de patır patır geri koyar ap derdi az nasıl olsa -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bu kart resmen yeni necro herosu için konulmuş http://www.mmdoc.net/images/cards/normal/Intimidation.png fire spell kullanabiliyor diye zigzag çizerek minion dizenlere ızdırap, dizerse saldıramıycak; araya bir minon koyup dalayım dediği turnde de kafasına fireballı yiycek asdf sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ilk kart bi mass dispel'e bakar. efsane kart ne varsa siliyor hastasıyım. yetmezse çek bi daha mezardan, adamsın necro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bu discard a kart deal 1 dmg to hero yapan hero varya onun olayı nedir. sadece bunu atıp bekliyolar böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 elo dusuruyorlar. xp ve gold almak icin olabilir dmg vermek istemelerinin sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bot o. 7/24 200-300 xp + 200-300 gold kasıon oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 500 eloda sabit genelde bu adamlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ya bi' tane daha void rising alsam mi ona karar veremedim. exp'den once. hem starter deck'te, hem void rising'de ufak tefek eksiklerim var creature bazinda. ama butun para ve seal'i da exp'e gommek istiyorum. fakat bu indirim bittikten sonra hayatta void rising acamam tekrar. ne yapsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ya normal reinf packten hiç çıkmayacak mı expansion kartları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar