Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 onu biliyorum, birini çıkarıp diğerini koyunca olmuyor hata veriyor. play e basınca destenizi düzeltin yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 diğer kartları değiştirmiyorsundur her heronun factionı ve yapabileceği büyü okulları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 tamamdır çözdüm şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 28'inde çıkıyor sanırım ek paket. sealleri saklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 yeni faction gelecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 bugün sonmu %30-%40 indirimler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ariana deckini aldım sonunda. kendi kartlarımla birleştirdim ve abooooo bu nasıl op deck böyle abooooooowww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 _Rave said: puppet master çok uyuz bişey ya. ona da çözüm bulmuşlar towportal yada broken bridge miydi neydi şu fortune kartı tüm lanedeki kartları eline gönderen bu iki kartla sen 6 ap costa puppet atıyosun adam 3-4 costa geri alıyor eline, tabi tekrar koymak için costuda da varda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 e bizde de ruins var tekrar alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ruins cok fena ^^ puppet master'ı cok büyütmeyin bence bende 4 tane var ama onun yerine keşke 2 tanesi shadow image daha olsa. 6 coast'a neler neler var cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 hakkaten shadow image quick attack olması efsane, düzgün kullanılırsa iyi işler yapıyor genelde birçok kişi de bilmiyor shadow image'i full hp var sanıyor. bendee 1 tane var ondan puppet master da 2 tane. curse of the netherworlds müydü 3 dmg vuran 3 heal eden ondan da bi tane anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 şu yeni yama gelsin oyunun sosyal özellikleri gelişsin bi turnuva atalım ya patiler arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 mental olarak bitiriyor abi seni puppet master :D adam, en iyi creature'ini aldiginda farketmiyor kac cost'a mal oldugu. bitiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 bende spell twister ile puppet master'ım ya da shadow image elimden alınınca bitiyorum az once void box actım cok kötü cıktı aglamak istiyorum :( http://i.imgur.com/O3xDWgB.jpg clashing tide,spell steal bir de nyorai cıksa tadından yenmez diyordum :..( ha bir de 5 tane week of tamed spirits cıktı bu nasıl bahtsızlıktır ya... bende de 1 tane vardı oldu 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 o nasi bi' paket acmak ya? kendinden gecmistir kim actiysa evde. ciglik falan atmistir fsdjlkjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 tower of oblivion çıkmış bi tane daha varsa yavaştan başla çakma otk'liklere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ben oblivion olmuşum zaten :/ http://www.mmdoc.net/images/cards/normal/Kaiko.png http://www.mmdoc.net/images/cards/normal/Ishuma.png En azından ishuma cıktı ona seviniyim diyicem ama kaiko bariz daha iyi degil mi ? :( gerci ishuma da destruction da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ı ıh 0 mightlı heroyla ilk turn adam başlarsa kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 valla bende mother ile oynuyorum 0 might pek sıkıntı cekmedim ama necro da 1-2 coast'lu minionları öldürecek kart cok sanc. bilmiyorum nasıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 abi void box açtım.bombok şeyler çıktı ya.bi tane istediğim kart yok okadar şeyin içinde şaka gibi. bi shi-no-shi çıktı.onuda kullanmam zaten heralde.eklemedim bile decke.bide bütün kartları adamın eline veren bi 5 fortune isteyen kart.gerisi direk çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Darklight1903 said: mental olarak bitiriyor abi seni puppet master :D adam, en iyi creature'ini aldiginda farketmiyor kac cost'a mal oldugu. bitiyorum ben. abi bide işin kötüsü ben sanctuary oynuyorum.en iyi kartımın 7 canı var ve yanındaki herkese +2 dmg +2 ret veriyo. adam onu aldımı direk oyun tersine dönüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 evet az once sanctuary deck'imin inferno deck'imden daha iyi olduguna kanaat getirdim. sonraki oyunda da naga warrior'dan bahsediyosun sanirim, onu adam aldi karsiya gecirdi. iki damla gozyasi, bir burun cektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ahah evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Seru said: tower of oblivion çıkmış bi tane daha varsa yavaştan başla çakma otk'liklere :D O lamerları realda bulup ağzına vurmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ishuma'da immobilized creature 2 dmg olayı bitiriiyor zaten creature'larının yarısı immobilized ediyor rakibi. direkt el karşıya geçmeden 2 dmg verme şansın oluyor daha sonrasında önüne çektiğin creature'ın da vurunca adam morte. ishuma hakkaten iyi ama sanctuary'nin draft'ı iyi değil, mesela neredeyse uncommon inferno garant elin iyi gelmezse çok rahat yeniyor seni. ek pakette sanctuary'iye ciddi müdahale lazım ezik bi sınıf. biyerde otk var, bi yerde kelthor, bi yerde arianna, bi yerde nergal rush, bi yerde xorm rush, bi yerde siegfried. bunları geçtim uncommon garant da seni yenmesin arkadaş. ne uncommon'u ya common garant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar