Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Might and Magic: Duel of Champions (Online card gaming)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
demek istedigim o degildi densiz. zaten kazanamiyorum, para basip deck satin alsam yine kazanamicam, cunku bir suru guzel kart gelecek, hangisini kullanayim bilemeyecegim. 200 kartla oyuna cikip sacma sapan oyunlar oynayacagim :D

ya evet ama. para olsa bile 100 lira verecegim kartin iyi kotu elimde olmasini isterim. en azindan kutuphanemde durur.
gerci oyunu steam'de oynayabilsem verirdim fdjslkgjskdl;agj.
Mesaj tarihi:
baydım artık bu surrenderdan.

Hepi topu 2 void açtım. Surrender surrender yiye yiye elo oldu 850. Oradan bi dövüyolar aşağı gönderiyolar, oradada 500 lükler bi çıkartıyor beni 700 lere, sonra 900 ler surrender çekiyor.

1 gold kazanamadan 1k elo olacam. Arkadaş 3 saatdir oynuyorum, toplasan 3000gold anca kazandım. Şaka gibi şaka...
Mesaj tarihi:
evet ya surrender olayina bi' cozum bulmalari lazim. gold ile elo dussun ne bileyim. unranked match secenegi gelsin vs.
surrender yapan adam murphy geregince iyi eli de goturuyor. ne zaman iyi el geldi oh desem cat surrender :)
Mesaj tarihi:
Densiz said:

baydım artık bu surrenderdan.

Hepi topu 2 void açtım. Surrender surrender yiye yiye elo oldu 850. Oradan bi dövüyolar aşağı gönderiyolar, oradada 500 lükler bi çıkartıyor beni 700 lere, sonra 900 ler surrender çekiyor.

1 gold kazanamadan 1k elo olacam. Arkadaş 3 saatdir oynuyorum, toplasan 3000gold anca kazandım. Şaka gibi şaka...

http://i3.ytimg.com/vi/BOJ-q-oxQrA/hqdefault.jpg
Mesaj tarihi:
@kthxbye
beni çok seviyorsun galiba. 2 li sohbetlere girebilmek için zorluyor gibisin (bu 2 olduda yazayım dedim)

edit : abartı var ama ASLAN KADAR ASLAN a düşemem yani.
Mesaj tarihi:
http://www.mmdoc.net/images/cards/normal/Kieran.png

void'den düşene kadar fake account alıcam kararlıyım ^^

birde şöyle bir şeyler düşürdüm void'den dvm ettirsem mi bilemedim

http://i.imgur.com/U6dqaFh.jpg
Mesaj tarihi:
haven kasıyorsan gold ile 1 tane de heroic al (heroic den düşüyorsa tabi). Nasıl olsa haven ve infernoda para o kadar işine yaramayacak. Başlangıç destesinin haricinde alınacak paket yok. (tabi mantıklımı bu söylediğim emin değilim)
Mesaj tarihi:
Densiz said:

haven kasıyorsan gold ile 1 tane de heroic al (heroic den düşüyorsa tabi). Nasıl olsa haven ve infernoda para o kadar işine yaramayacak. Başlangıç destesinin haricinde alınacak paket yok. (tabi mantıklımı bu söylediğim emin değilim)

void herosu o
Mesaj tarihi:
Seru said:

800'e ulaşamıyorum ya. inferno, nergal, otk ve bazen kelthor affetmiyor. siegfried falan da iyi.

Kelthor hakkikaten sıkıntı genelde miirim. Başlarda yeri geldimi creaturelarını kesmiycen enrage alan creature unu tek turnde indiremiyorsan turn içinde acil müdahale edebileceğin saldırılar lazım bunlarda speller yada şu oak death bilmemne 3 vurup bayılan minion. Enrage biriktirmeme yoluna gitmek şart yani
Mesaj tarihi:
asdasf valla mı ? 2 gündür düşürmeye calisiyorum,sabah akşam yeni account acıp duruyorum,düşmedi. Ama ben söyledim oyunun en imba kartı cost'suz hiç bir şey yapmana gerek yok kücük minionları yardırıyor hani su kart inferno'da olsa eyw diyicem gitmiş konsepte en azından (her ne kadar düşünmek istemiyorsam da) ama böyle olmamış hiç.

Bir de swiss'ler de hero olarak kiaren minion olarak 2 wolf görünce karsımda bilg. kırasım geliyordu. 3 pack caldı benden bu kart.

Peki nasıl bir nerf yapıcaklarmış belli mi ? Birde Prison'a nerf lazım ondan haber var mı ?
Mesaj tarihi:
video var ya bi tane yenilikleri gösteren, oradaki textin farklı gözükmesinden dolayı nerf geldi diyorlar forumda. sonuçta bu kartlar hali hazırda iyi durumda text değişmişse herhalde nerftir diye :)

baya bi balancing olacak bu pakette herhalde.
  • Yeni Oluştur...