Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 kthxbye said: ya bukadar beyinsiz +'^!!%^^'%+^&+/^^+!'^! adamlar varki kanser ediyolar bazen ya hakikaten illa 1.5-2 dk arasında bitiricek turnü daha 3. tunde 2dk düşünen adam gördüm ya gidicen böyle masasına benzin dökücen kafasınıda ekrana sürtüp kıvılcım çıkarıp yakıcan -.- 2-3 tane oyun öyle sırf bayıp surrender a bastım 40dk oyun mu sürer ya -.- aynısını ben yazıcaktım eöehe adama 2 dk süre vermişler kullanıyor yazarsınız diye yazmadım. ben direk küfür ediyorum, oyunun birinde türkçe küfür ettim, oyun bittiğinde turkey diye mi achi aldım lan dedim achi ile mi deşifre ediyorlar artık ahashsdassd değilmiş sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 gene bir haven gene bir 41 dk duel -.-* http://i40.tinypic.com/30w6y6g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 sen ne oynuyordun? haven candır ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 inferno oynuyorum başladığımdan beri bugün 700 eloya çıktım gene düştüm speller oturdu da minionlarım çok sıkıntı 1 tane bile rare yok epic heroic zaten hayel, pack alıyorum haven a çıkıyor rare kartlar. Şansıma tüküriyim :P yalnız bugün bir adama denk geldim adam 1 tane bile minion almamış deckine, sadece destruction büyüleri, (armegedonu bir koyuyor tüm alana 10 dmg -.-) ve instant kill shadow spell + imaj çıkarmayla; kendi koyduğum yaratıklarla beni kesti QQ. Bana bugün çıkan heroydu işte o da okadar spelli nası toplıycaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 levelın çok değilse gogo haven. bende armageddon flm var ama champion yok ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 level 12 olmak üzereyim de, haven starter decki alıp birleştiririm olmadı, da zaten kart alırken yavaş yavaş her faction toparlanıyor acele etmemek lazım. Havuz genişledikçe ilerde her faction için deste yapılır şuanda starter deck almamama rağmen undead packi yaptım bitane 60-70 kartlık da biraz tırt oldu :) Bu arada 2012 de beta olarak anons edilmiş ubisoft tarafından diye wikide gördümde daha tam release olmadı galiba oyun. Şuna sağlam bir campaign koyup oraya da rewardlar ekleseler iyice tadından yenmiycek oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 bu pit fire ne dandik bir şeymiş bu arada ya, kartları kombine edip epic flm yapsaydık iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 kthxbye said: level 12 olmak üzereyim de, haven starter decki alıp birleştiririm olmadı, da zaten kart alırken yavaş yavaş her faction toparlanıyor acele etmemek lazım. Havuz genişledikçe ilerde her faction için deste yapılır şuanda starter deck almamama rağmen undead packi yaptım bitane 60-70 kartlık da biraz tırt oldu :) Bu arada 2012 de beta olarak anons edilmiş ubisoft tarafından diye wikide gördümde daha tam release olmadı galiba oyun. Şuna sağlam bir campaign koyup oraya da rewardlar ekleseler iyice tadından yenmiycek oyun. dimi 5k seal 150k gold reward olsa toplamda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 infernoyu seviyorum ya öldürmek te ölmekte hızlı ve acı verici :P 7 attack 5'lik kart için baya sağlam olsada hp 3 :P http://static2.cdn.ubi.com/MM-DOC/hellfirejugg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 kthxbye said: 2. gün 500 elo oldum bile :D http://i42.tinypic.com/160berd.jpg buarada bende yeni farkettim free boostlar var duelden önce açmayı unutmayın 5 oyun row win yaptm bende deli exp ve para geldi Elo ne işe yarıyorki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 rating işte, yani yendiğin oyunda kazanıyorsun yenildiğinde kaybediyorsun. Seni sıralamaya sokmaları için edindiğin puan oluyor. Kaçıncı sırada olduğunu da görebiliyorsun oyun içinde. Edit pardon ne oluyor dedin sandım. Ne işe yarıyor dediğinede cevap gerçi :) 0-500 500-1000 1000-1500 aralarındaki oyuncular farklı zorlukta oluyorlar. 1000i geçtiğinde mesala artık 1000nin altına düşmüyorsun oyun kaybetsende, o seviyedekilerle oynuyorsun. Oyuna yeni başlamış newbie bir adamı ezemiyorsun Elo kastıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 oyf çok sıkıldım yahu, heal heal kaç turnde oyun alıyorum fire'a geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 thx kthxbye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Rakibin bekleme süresini 30-45 saniye arasına falan indirmezlerse oynanmaz bu ya. O kadar zamanım yok harbiden, çay molasında 1 el atayım desen bitmiyor papaz oluyorsun. Hatta şöyle 45 saniye falan yapıp, zamanın %75'inden fazlasını kullandığın her tur bir sonrakine 5 saniye ceza kesip öyle başlatsalar oyun akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 yıldırıp oyundan cıkarmak icin yapıyolar sanırım bu kadar düsüncek ne var .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 60k gold 1k seal oldu ne alsam karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 buKaede yi sivilde yakalarsam dövücem ..:P bakmadan gecicektim az kalsın güzelim oyunu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Pack aliyosunuz,para mi veriyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 para yı basarsan hemen alıyosun istedigin deck i .. yok basmassan oyunda kazandıkca kazandıgın parayla alıyosun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Boneslark said: 60k gold 1k seal oldu ne alsam karar veremedim the box. goldlada champion pack. ya bu arada fire deck ile 3. campaignin 2. bossumsusu geçilmiyor lan 20. oyunum geçtim tamam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 champion pack dediklerin hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 dreagloth nick ekleyin ach alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Tankard said: champion pack dediklerin hangisi ? heroic pack yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 dreagloth said: dreagloth nick ekleyin ach alalım ekledim FieryTails ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ekran kartı sürücüsünü yeniledim, sabahtan beri oynuyorum şimdi yine yapmaya başladı kartlara sağ tıklayınca kitlenme olayını of çıldıracam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar