Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Might and Magic: Duel of Champions (Online card gaming)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yoo. kullandıklarım şunlar

A3D-WER-Q8E-DF2-E4J
TH4NK5FBF4N5
5ORRY54TURD4Y
WE-ARE-NO-TROLLS
M3R1-XMAS-2YOU-FROM-D3VS

netde araştırınca "premium paket" diyor bu kod için
Mesaj tarihi:
sign up yerine sign in mi yapiyorsun acaba? kullandigin bir u.play hesabi var olabilir mi acaba? ve o e-mail ile account almaya calisiyor olabilir misin?

hmm bilemedim o zaman densiz. belki daha once kullanmayanlar kullanabiliyordur gibi bir cikarim yapacaktim. hatta eger oyle olsaydi yeni hesap acip reinforcement pack spam'licektim. cunku redeem yaptiktan sonra ok butonunu spam'liyince spam'ledigin kadar odul veriyor :D
Mesaj tarihi:
Oyle birşey vermiyordur ya :D. Öyle olsa, programlar ile giden kodları durdururup 243456567678 tane olarak gönderebiliyorlar. Düşünsene tek seferde 1000 tane void açarım.

edit: sana öyle gelmiştir. Belki ach lerden gelen felan extra paketler vardır. sende spawn yapınca fazladan aldığını düşünmüş olabilirsin. (çünkü sanmıyorum öyle bir bug olacağını :D )
Mesaj tarihi:
olmayadabilir benimki sadece bir hipotezdi :P

benden başka çalışan var mı?

yoo çalışmıyormuş zaten neden heyecanlandınız?

belki bir seferliğine veriyordur.

sori.
Mesaj tarihi:
eger get more yazan yerde sayi yazdigina eminsen(ki daha once 2 tane boost'um vardi ve yine de yazmiyordu) sadece 1 tane verdi bana, ama hala key'i kabul ediyor.

5 duel yapmaya usenmesen basip giricem boost'a da, useniyorum.

direkt surrender ederse sarj dusmuyor boost'tan haberiniz olsun.
Mesaj tarihi:
Haven heroları pek illetmiş ya. Adama vurdukça canım gidiyor. Bir diğeride +1hp veriyor melee lere. Bu pasif bonusları biraz kısmaları lazım. Desteyi düzeltince adamlar op oluyor.
Mesaj tarihi:
bana da 2 tane düştü genelde aldığım maçları domine ediyorum. genelde karşıda hiç kart kalmıyor, kartın yerini değiştirip frozen attacklı mobun önüne atıverince.
  • Yeni Oluştur...