Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 abi surrender'cilar yuzunden birazdan 500+'ya cikicam ve tokat manyagi yapacaklar fsdjlkfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 orçlarda dreamreaver diye bir kart var, tooltip de adj. lere de vuru demiyor ama bombalıyor abi, focusblast da var direk epic kart olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 http://www.mmdoc.net/images/cards/normal/Dreamreaver.png olmaması lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 evet bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bence baska bir sey ile vurmustur. bastim void pack'i. imbastik kartlar olmasa da cogu, cok tatli kartlar cikti icinden. ozellikle buyu ve fortune adina. bi' tane de heroic pack aldim, stronghold hero'larini tamamladim. 130 kart oldu neredeyse deck'te ya. ahahah bayagi random olcak maclarim. kiyamiyorum cok tatli kartlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Cook salak bir olay var ya. 2. Deck'imi yapicam diyelim 1. Deck'i bozmam lazim ki 2. Deck'i yapayim ayni kartlari kullanamiyorum lol bu ne sacmaliktir yahu. 2 deck'im tamamrn farkli ama ayni eventleri kullanmam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 evet o çok kötü, kartlar bir desteden diğerine geçiyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 daha cok satin kart satin alinsin diye yapmislar onu bariz. muhtemelen kartlar cok cok fazla olduktan sonra, pit'te cer cop sacrifice edip iyi kartlardan alinmasin diye yapmislar. onun yerine farkli deck'lere koyuyorsun cok gelen kartlari. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 wind büyülerinde bir kart var. shooter sınıfı istediği yere vurabiliyor. o denk gelmiştir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 abi şöle sırf büyü atan adamlar karşı napıyosunuz? herifte heryere 10 damage vuran büyü var.10 canı olan yaratık yok zaten bende.Hadi damageı yarılayan açtım 5 vuruyo adam bu sefer heryere bide üstünde 3 tane stonewall var. hayır heromuda kesemedi ama zamanım bitti diye yenildim bide iyice sinir oldum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 10 vuran buyu ne yahu? fsdjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 kendin fazla büyük kullanmıyorsan event kağıtlarından spell costu 1 artıran eventlerle doldur decki :P en azından adamı biraz kıvrandırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Darklight1903 said: 10 vuran buyu ne yahu? fsdjkf adını hatırlamıyorumda fire spelli.bide tek adamada değil bütün adamlarıma vuruyo büyü.herif nasıda farmladıysa her fırsatta attı kafama kafama arkadaş olarak ekledim buarada turnuvadaki elemanlarıda heriflerin arasında 38 level 1200 elo adamlar falan varmış.daha level 12yim ben 650 elodan surrender çeke çeke 450 ye indirmeme rağmen bide. edit:şuymuş büyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 armageddon kaç vuruyordu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 _Rave said: arkadaş olarak ekledim buarada turnuvadaki elemanlarıda heriflerin arasında 38 level 1200 elo adamlar falan varmış.daha level 12yim ben 650 elodan surrender çeke çeke 450 ye indirmeme rağmen bide. yok öle bişi 650'den 450'ye inme fln lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ahahaha cok cinli var ya. asiri uyuz deck'ler geliyor ara sira. nefes aldirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 hadi kendi bulduğum exploit ettiğim bir bugıda paylaşayım sizinle %80 eminim :p başka bir yere yazmayın duel-avec-o-gaming büyük harflerle redeem edin sınırsız gold boost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 böyle bir şeyi kendin nasıl bulabilirsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 netde kendi başına bulmuş. birde hiç birşey olmuyor. Kod ne yapıyorsa, çalışıyor gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 dreagloth said: böyle bir şeyi kendin nasıl bulabilirsin ki? account açtım çalışıyor duruyordu deneyeyim dediğimde, sonra hiç boost yokken denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 "kendim buldum" diyince yanlış anlaşılıyor. "Oturdum tek tek tek tek tek denedim kod bulabilmek için" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 e kendim buldum ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 kucuk harfle edince de calisiyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 olmaz büyük olacak ben saksı mıyım benim dediğimi ypaın :D meheh tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Sırf şu bug için başlıyayım bende ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar