Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ben alıyorum zevkimi ya arada girer birkaç ilerler çıkarım işte güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yeni ek paket çıkacak ya, hem de sanctuary oyuncu sayısı diğerlerine göre az olabilir o yüzden indirim yaptılar. herkes sealleri bitirsin yeni ek paketi kimse alamazsın parayla alsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 sanctuary gittiğim için parayla emilio almak en mantıklısı dimi buarada? öle yapıyorumda 4 tane inferno epici çıktı sanctuary epici çıkmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 eheh evet öyle. bu arada 19 pack açtım yeni accountla elimde hayvan gibi bir inferno deck oldu dark assassin çıksaydı 2 tane direk gerek kalmazdı kart almama başka bu decke ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 void alacaz bu hafta diye, bende bi acc açtım. ishuma çıktı. ama kartları kötü :D. sancutary deck aldım, toparlayamadım fakat toparlanır nasıl olsa. hero çıkmış 3 uniq ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ishuma çok iyi ya.oynamasıda epey zevkli geldi infernodan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 herkesi yeniyorum campaignde fortuneu olmayan aiye yeniliyorum ya o koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 o görevleri yaparken, ben direk anti hale getiriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ya değiştirmeyeyim desteyi dedim full spell dayıyacam şimdi ağzına mel mel bakıcak ai beni neden yarattınız diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ishuma ile oynarken necro kötü acıtıyor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ilk actigim reinforcement'tan call to duty ve dark assassin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ya bu emillio gereksiz yalan dimi ilk başlarda? boşuna paramızı yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 call to duty patates dark assassin gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Densiz said: ishuma ile oynarken necro kötü acıtıyor ya :( necrolar en basiti ya.sadece haven acıtıyo biraz çok fazla spell kullanıyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 deste henüz tırt, inferno üstümde geçti :P ek1: 20 dakikalık oyun, boosterlıyım 500 altın :/ ek2: şimdide oyun bitti ama siyah beyaz ekranda bekliyoruz. kazandığım oyunun goldlarını alamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 crystal of power çıktı çok mutluyum inferno oynadığım için :D destenin adını hell of fame koydum ondan mı ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 gz. beyler, emillio pack alan varmı hiç? ne çıkıyor birisi özet geçebilir mi :P. Ya gereksiz pahalı geliyor şuan bana. Lvl 5 olduğundan. Hani bunu almak aptallık olabilir mi şuan için? neyse, boş bi hesap vardı, ona görevleri yapıp açayım 2 tane. asdf 6 epic çıktı voidden. emillo nunkinden de bir şey çıkmadı. Aynen yalan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 reinfle karışık void risin işte, ama tam ne bilemem 2 kere swissten kazandım ama hatırlamıyorum ne çıktığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 başlangıçta değmez bence ya. köşeyi dönünce alınır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 arkadaş önce soruyorsun, sonra ben cevap yazarken sorduğun mesajı editleyip +1 post cevaplıyorsun hayır anlamadım tam iyi taktik ama yorar bu adamı 10k mesaja kadar :D şaka bir yana, şu yeni hesabı açtım oyunu sevdim tekrardan ehi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 launcher acilmiyor kullanici adini da hatirlamiyorum.. hangi dosyadan ulasabilirim kullanici adina? baska bilgisayardan oynicam, hic acamadim cunku (macbook/parallels) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 mesaj kasan birisi olmadım hiç =). 2004 den beri patiyi takip ederim 2k mesaj var. gerisini hesapla =) login ekranında "kullanıcı adını unuttum" gibi bişey vardı sanki. giriş yapılan yerin hemen altında. Yeniden indir oyunu 150mb? oyunu shift+delete ile silsen bile kurulum hata verir (register dosyaları yüzünden). Program ekle kaldırdan da silmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Goering said: launcher acilmiyor kullanici adini da hatirlamiyorum.. hangi dosyadan ulasabilirim kullanici adina? baska bilgisayardan oynicam, hic acamadim cunku (macbook/parallels) dosyadan ulaşamıyorsun az önce uğraşma diye tüm klasörlerini taradım oyunun yok malesef ya da ben bulamadım, exeye embed etmiş olabilirler o featureu, tabi oluyorsa öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 1200 tane kart açmışım ne 1 dark assa. çıktı ne şu oaklı 1 canı olup 3 vurup ölen adamdan -.- bi rusher build deniyemedim ama az önce kelthor çıktı hakkaten akıyor ilk denemelerim 3 oyundan 2 sini aldım 1k+ eloda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yaptım yaptım lan hep aklımdaydı ahdashud 2 tane 4 kart çektiren spell vardı elimde 3 tane 2 damage heroya vuran birde crystal of power, adamın bütün saflar doluydu creaturela neye uğradığını şaşırdı tabi 15. 16. el flm ^^ mehehehehehehe 8 damage vurdum direk :O altı üstü 8 damage vurmuşum amma sevinmişim lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar