Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 güzeeel zamanında başlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yeni account acip 2 gun falan hayvanlanarak oynanirsa 1 box + 1 void rising alinir seal ile. ama ben kendi accountuma void rising alcam sanirim. sanctuary ile alakam olmamasina ragmen :P elbet bi' seyler cikar icinden fsdjlkf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 deli şeyler var *gazı verir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ne yapsak la baştan bi acc mi açsak seallerler direkt rising box ve pack alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ben açıcamda nick lazım artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bilerek böyle yapıyorlar heralde. 1 ay sonra 1m kayıtlı kullanıcımız bulunmakta diye reklam yapacaklar. ama işin karanlık yüzünü kimse bilmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 100ksı benim o 1min ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 şu promosyon kodları ilk posta sabitlesek çok hoş olcak her account açışımda sayfa sayfa aranıyorum >.< account açarken nick bulamazsam direk buraya giriyorum asdads http://dragonwatch.net/charrname/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ben de indirimden void aldım. bildiğin fortune ve yaratık için deck çıktı. hero bile düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yaratiklar genelde sanctuary agirlikli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 %50si sanctuary geldi ama normal paketlerde bulamadığın denk gelmeyen yaratıklardan çıkıyor. ve gayet yararlı. diğer oyuncuların nerden bulmuşlar dediğim kartlar çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 level 4 olunca seal veriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 her lvl atladığımızda 100 veriyor diye biliyorum. 6 lvlım ama çok dikkat etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Boneslark said: şu promosyon kodları ilk posta sabitlesek çok hoş olcak her account açışımda sayfa sayfa aranıyorum >.< account açarken nick bulamazsam direk buraya giriyorum asdads http://dragonwatch.net/charrname/ çok güzel nick buldum kendime. CinderKnife Ya da CinderDagger meheh sağol ^^ 10. sayfada kodlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 will you forsake your armies ? dedi çıkarken içim cız etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yeni hesap ile sürekli deneyecekseniz, direk 2 inci görev ile başlayıp bitirince voidi açın. istediğinz çıkmazsa para ile 1 heroic deneyin. böylece daha kısa sürer void denemesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 2 kere yaptım dediğini zaten 3. bakalım cinderknife çöpe gitti cinderdagger çöpe gitti cindersworddayım dahada nick bulamam cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ekleyin bu arada cindersword :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 void packlerde fena ucuzluk var.süper oldu benim için desteyi adam etmem lazımdı. biri bana premium void rising pack ile void rising pack arasındaki farkı söliyeblirmi buarada? bide void box 400 seal ucuzlamış.biriktirip onu almam dahamı mantıklı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 premium sadece parlak kartlar :p cidden, alma sakın. bu arada evet biriktir pack al direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bu sefer bu accountta kalıcam ya void pack + seal alıp. yiter. arkadaşlar CinderSword olarak eklerseniz achiyi alayım :) teşekkürler faithx1, kabledicem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ekledim lectre.buarada box 800 küsür seal istiyo şuan.yeni karakter açıp direk void boxa abanabilirsin eğer memnun değilsen deckinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 zaten şuan yeni account aldım, direk level 5e kadar işte void pack + box alıcam totalde 1860 seal yapıyor, üzerinede reinf ya da heroic aldım mı 10 levela haven + inferno deck hallederim, diğerleriyle oynamak istemiyorum zaten sonra biriktiririm patche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 niye uğraşıyosunuz ki abi zaten düzelicek deck ilerde. Mükemmel deste değilde zevk için oynamak lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 zevk alamıyorum işte adam gibi deck olmayınca :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar