Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 En temizi hero tutturacaksın. Hero tuttumu tamam, o hesap ile oynayacaksın. Kartlar eninde sonunda tamamlanıyor. Sanırım mantıkda şu: Atıyorum necro oynayacaksın, necro haven ve infernodan birşey kullanabiliyorsa (istediğin hero) diğer faction u seçeceksin. Görevleri bitirince, verdiği SEAL ile gidip, oynayacağın faction un destesini alacaksın. Kalan 75.000 golduda reincforcement e yatıracaksın. En temiz ve mantıklısı bu sanırım. Bu sayede hiç bir zarar olmuyor. 2 tane aynı faction farklı destelerini açanlar var ama zaten aynı tür şeylerin cap i var. 1-2 büyü içinde değermi böyle birşeye bilmiyorum. Reincforcement daha karlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 havena dönüyorum ya ben hiç kasamam gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 biraz kafa çalıştıran oyun oynayım diye girdim bu olaya . çok ilginç ve zevkli ama 40 fırın ekmek yemem lazım ekmek olmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 güzel ya çok zaman yiyor ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 haven dan önce ne oynuyodun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 noyan geldi oyundan soğudum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Lectre said: havena dönüyorum ya ben hiç kasamam gerçekten.. sanctuary macerasi cabuk mu bitti? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ya yok gereksiz op haven, öyle burstun tadını çıkaramıyorsun ama ne bileyim fuck this shit asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 sancutary zorluyor adamı ya. Güzel bi deste olacakki değsin :p. Diğer factionlarla desteni eninde sonunda toparlıyorsun ama sancutary biraz yalan o konuda. tabi yamuluyorda olabilirim. 1 gün tecrübe etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Densiz said: haven dan önce ne oynuyodun ki. tüm deckleri oynadım base setten üzerine kal azaar kelthor flmda oynadım şuan jerazziel mi ne onunlayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Ya ben netde videolara fealn bakıyorumda. biz büyük bi yanlış içinde olabiliriz. Gördüğüm kadarıyla olay EVENT lerde dönüyor. Millet kullanmadığı şeylere - veren şeyleri dolduruyor eventine. Atıyorum magicsin +1 magic verenleri koyuyorsun. Fortune içinde kötü şeyler koyuyorsun. Magic senin işine yarıyor, karşıyada fortune geldimi sana buff ona debuff gibi birşey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 e öyle zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ben görmiyip unutup çok maç kaybediyorum her turn bi sonrakini aklında tutcan ona göre hareket etcen .. dur tahmin ediyim Densiz adamlarını saldırtıyosun sonra kullanıyosun eventleri dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 barbarin teki vardi. butun deck'ini magic -1 event'i ile doldurmus. deck'teki en iyi magic vuran yaratigim 1 vuruyordu. sildi supurdu ortaligi adam. ha bu adam 100'lu rating'lerde ne ariyor? benim tahminim: https://www.youtube.com/watch?v=ON-7v4qnHP8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 olsy event, fortune ve spell değil. olay sendeki kartlar, o dediğini yapmak için kaç deste açmak ve sana göre eventin düşmesi gerekiyor haberin var mı^^ iyi destesi olan hrekes birşey yapıyor video izlemeyi bırak oyunu oyna para kazan deste al taktiği belirle. şu oyunun ne videosunu izliyosunuz ynai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Dur yeni bi hesap açtım :P. 2 tane hero pack alacağım. Düzgün çıkarsa 1 tanesi, o heroya ait kartları seal ile alacağım :D. buda gol olmazsa, eski hesapla devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 remove all damage from all friendly creatures ne yaw :/ heal mı atıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Selamlar arkadaşlar, Benide eklerseniz sevinirim :) Daggerfal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 oof 40 dakikadan fazla süren bir oyun attım şimdi de.adamı itinayla dövüyordum sonra bir armageddon patlattı ne olduğumu anlamadım.yine de iyi dayandım ama rakibin tüm kartlarını bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 KingV said: remove all damage from all friendly creatures ne yaw :/ heal mı atıyor? tüm büyüleri kaldırıyor ve tüm adamlarını full heal yapıyor .. tüm adamların ortada ve hp sonda falansa çok fena oluyor atınca genelde o durumda kalmak zor tabi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 serger gg? adamın 2 canı kalmıştı, 8 tane yaratığım vardı oyunda. Benim 2 canım var. Tam turn bana geçerken beni login ekranına atacağını yazdı ekranda. iyi mi? sağ üstdeki çarpıya bastım, yinede attı yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 benim can 20. eksik yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 200 elodayım 350lilik adamlar falan geliyo genelde de adamlarda acayip dengesiz kartlar var ya.3 ap ile canına bakmadan adamımı öldürenmi istersin bütün kartları elime verenmi istersin.infernoda rush yapmak lazım sanırım bütün kartlarım burst genelde.oyun uzayınca %95 tokatlıyolar. heroda karar veremedim ama galant mı xorm mu daha iyi rush için oynayan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 abi şimdi 2 yol var, ya o adamlar gibi oyunu uzatıp sonda kazanmaya bakacaksın ki biraz kart lazım, en azından stoneskin + for him to bell tolls ya da armageddon lazım, ha rush içinde 2 dark assassin bol bol spell lazım açıkcası inferno isen, hani bunlar garanti win için, ne bileyim bi timelapse maç kurtarır mesela, bu kartlara mmdoc.netten bakabilirsin, yani bodos gireyim olmuyor belirli bir taktik ve onun için hazırlanmış bir desten olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar