Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Might and Magic: Duel of Champions (Online card gaming)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lectre said:

o zaman öyle yap ^^

öm attım hesap şifresini değiştirip, bir bak oynarım flm dersen akşam gelicem pc başına tekrar öm atarsın mailıda veririm sana direk :)

kullanmıyorum hesabı hiç zaten için rahat olsun eheh ^^

tamamdır birazdan bakayım. teşekkürler.
Mesaj tarihi:
infernonun şu phrias herosunu almak için premium void rising pack alıp çıksın diye ummaktan başka şansım yok sanırım dimi?

buarada inferno ile oynuyorum reincforment deck-pre void rising pack alıyorum fırsat olunca doğrumu yapıyorum?

buarada nick raven0t.ekleyin canlarım.O sıfır ile yazılıyo 0ne tarzı yanlış olmasın.
Mesaj tarihi:
sen nasıl hissediyorsan öyle yapıyorsun abi, ne alırsan al elinde en sonunda güzel kartlar, güzel herolar olacak, sabır önemli biraz, ya da direk 200 lira verip seal alıp allahım lan ben diyeceksin ashuda
Mesaj tarihi:
_Rave said:

buarada inferno ile oynuyorum reincforment deck-pre void rising pack alıyorum fırsat olunca doğrumu yapıyorum?

bence starter'i hangi pack sectiysen, onun disindakiler cikiyor. oyle ayarlamislar jfsdlkgjlkajg.

ekledim.
Mesaj tarihi:
_Rave said:

infernonun şu phrias herosunu almak için premium void rising pack alıp çıksın diye ummaktan başka şansım yok sanırım dimi?

buarada inferno ile oynuyorum reincforment deck-pre void risin

premium almanın bi manası yok normal al.
Mesaj tarihi:
ahahah

haven deck'e geçtim, level 3 olmak için duel atıyodum, adam ön sıraya tüm kartlarını dizdi, 2 el cyclone kartıyla kitledim oldugu yere, chate de " you can't play anymore" yazdım, surrender cekti. sdfsdfdsf
Mesaj tarihi:
oynadıkça ne kadar dengesiz bir oyun olduğunu görüyorum bu arada. hani şans ayrı birşey ama

3 rese 3 creature açıp etrafındaki herkese -3melee prot stacklemek falan nedir abi? ikinci tur daha lan.

yada necronun poyzınını bufflasınlar bişey yapsınlar
Mesaj tarihi:
onceki turn'unle su anki turn'un arasinda(yani karsi tarafin turn'u sirasinda) graveyard'a giden butun creature kart'lari geri geliyor.

ama buna muhtemelen senin bu karti oynayacagin turn'de giden yaratiklar da gelir, since the end of your last turn cunku. su ana kadar gecerli.
Mesaj tarihi:
beleş heroic için 50 friend ach kasanlar şu linki sondan başa doğru eklesin.

http://forums.ubi.com/showthread.php/724046-Friends-thread

15 dakika uğraşıp milleti eklemiştim. Az önce baktığımda 41 tane arkadaşım olmuş.
Mesaj tarihi:
Darklight1903 said:

sanctuary upgrade'li kartlar agir yalan bu arada. imba olmuslar fsdjk.

ağır imba olmuşlar derken? sancutary için di mi? (lafın ucu açık kalmışta, emin olayım istedim)
Mesaj tarihi:
Masticore said:

boyle dengesiz böyle aptal böyle salak bir kart olamaz cidden birakabilirim oynamayi

http://www.mmdoc.net/images/cards/normal/Kieran.png

baya tırt değil mi bütün stratejin 2lik 1 lik yaratıklar üzerine değilse?
Mesaj tarihi:
Offical forumlarda yaz bence, kart dengeleri ile ilgili bölüm var. (söylediğin kadar dengesizse. Ama 1000+ maçlara takılıyorum twitch de. Pek rahatsız oldukları birşeye denk gelmedim.)

Tabi oyun yeni olduğundan ufak tefek hesap hataları olacak elbet. Irklar birbirine benzemesin felan filan derken ipin ucu kaçabiliyor.
  • Yeni Oluştur...