Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 benim bütün hesaplarda eklisin :p tournamenta gir kafadan 7 friend ekliyorsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Lectre said: o zaman öyle yap ^^ öm attım hesap şifresini değiştirip, bir bak oynarım flm dersen akşam gelicem pc başına tekrar öm atarsın mailıda veririm sana direk :) kullanmıyorum hesabı hiç zaten için rahat olsun eheh ^^ tamamdır birazdan bakayım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 farkli hesaplarla oynamanin bi' getirisi vs var mi? yolladim seru. achi kasanlar dae.vaorn ekleyebilir. win win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 var hiç level kasamıyorsun, adam gibi deckin olmuyor, ama kendini sürekli iyi hissediyorsun pack açtığın için meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 hahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 infernonun şu phrias herosunu almak için premium void rising pack alıp çıksın diye ummaktan başka şansım yok sanırım dimi? buarada inferno ile oynuyorum reincforment deck-pre void rising pack alıyorum fırsat olunca doğrumu yapıyorum? buarada nick raven0t.ekleyin canlarım.O sıfır ile yazılıyo 0ne tarzı yanlış olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 sen nasıl hissediyorsan öyle yapıyorsun abi, ne alırsan al elinde en sonunda güzel kartlar, güzel herolar olacak, sabır önemli biraz, ya da direk 200 lira verip seal alıp allahım lan ben diyeceksin ashuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 biraz önceki maçım rahat 35dk sürdü acayip bir oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 _Rave said: buarada inferno ile oynuyorum reincforment deck-pre void rising pack alıyorum fırsat olunca doğrumu yapıyorum? bence starter'i hangi pack sectiysen, onun disindakiler cikiyor. oyle ayarlamislar jfsdlkgjlkajg. ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 _Rave said: infernonun şu phrias herosunu almak için premium void rising pack alıp çıksın diye ummaktan başka şansım yok sanırım dimi? buarada inferno ile oynuyorum reincforment deck-pre void risin premium almanın bi manası yok normal al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 boyle dengesiz böyle aptal böyle salak bir kart olamaz cidden birakabilirim oynamayi http://www.mmdoc.net/images/cards/normal/Kieran.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 benide ekleyin, ach alalım (altda nick copy/paste) ikiNoktaUstUste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 oo swissde 2. oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ahahah haven deck'e geçtim, level 3 olmak için duel atıyodum, adam ön sıraya tüm kartlarını dizdi, 2 el cyclone kartıyla kitledim oldugu yere, chate de " you can't play anymore" yazdım, surrender cekti. sdfsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 oynadıkça ne kadar dengesiz bir oyun olduğunu görüyorum bu arada. hani şans ayrı birşey ama 3 rese 3 creature açıp etrafındaki herkese -3melee prot stacklemek falan nedir abi? ikinci tur daha lan. yada necronun poyzınını bufflasınlar bişey yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 şu kartın çalışma mantığı nedir? since the end of your last turn derken? son kart olarak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 bir önceki turn ölen yaratık kartlarını eline alıyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 onceki turn'unle su anki turn'un arasinda(yani karsi tarafin turn'u sirasinda) graveyard'a giden butun creature kart'lari geri geliyor. ama buna muhtemelen senin bu karti oynayacagin turn'de giden yaratiklar da gelir, since the end of your last turn cunku. su ana kadar gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 sanctuary upgrade'li kartlar agir yalan bu arada. imba olmuslar fsdjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 beleş heroic için 50 friend ach kasanlar şu linki sondan başa doğru eklesin. http://forums.ubi.com/showthread.php/724046-Friends-thread 15 dakika uğraşıp milleti eklemiştim. Az önce baktığımda 41 tane arkadaşım olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Darklight1903 said: sanctuary upgrade'li kartlar agir yalan bu arada. imba olmuslar fsdjk. ağır imba olmuşlar derken? sancutary için di mi? (lafın ucu açık kalmışta, emin olayım istedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 çıldırın yeni açtım necroyla. inferno açtım. buna ne pack alalım? para falan vermeyeceğim bu kadar az kart varken oyuna gelen goldla falan alıyorum biriktirsem mi napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Masticore said: boyle dengesiz böyle aptal böyle salak bir kart olamaz cidden birakabilirim oynamayi http://www.mmdoc.net/images/cards/normal/Kieran.png baya tırt değil mi bütün stratejin 2lik 1 lik yaratıklar üzerine değilse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 1-2 diyorsun ama bu magic the gathering degil ki anasını satıyım her turn heroların regenlensin. daliyorum 1 düsüyo sonra basıyo 3 mass damage gg 6 canlı herom bile dayanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Offical forumlarda yaz bence, kart dengeleri ile ilgili bölüm var. (söylediğin kadar dengesizse. Ama 1000+ maçlara takılıyorum twitch de. Pek rahatsız oldukları birşeye denk gelmedim.) Tabi oyun yeni olduğundan ufak tefek hesap hataları olacak elbet. Irklar birbirine benzemesin felan filan derken ipin ucu kaçabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar