ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 3.09.401.1 nolu build sızmış. Android 4.3 + sense 5.0 ile. Final build değil ama. çok yakında 3.xx.401.1'lik final sürümü de çıkar. sense 5.5 bekliyor millet. beta buildi için de; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2189373 https://twitter.com/LlabTooFeR/status/371530699737956352/photo/1/large Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 şimdi one mı alıyoruz s4 mü başka bişey mi? ciddi soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 one > s4 one çok daha ileri bi telefon. iki telefona yanana bakabiliyorsan öyle bi karşılaştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 valla ses kalitesini cok ovuyorlar, benim aklimda sadece soru isareti kamera ve isinma var, hadi kamerayida eledimde isinma ne derece bilemiyorum ama yinede gidip haftaya one alacam, samsungun ay basindan ay basina telefon cikarmasi resmen telefonun ederini olduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 cihazın metal olduğundan sıcağı daha fazla dışarı veriyor olabilir. Fakat bu can sıkmıyor kesinlikle. veya ısındığından dolayı yavaşlama, lag, takılma olmuyor. Zaten cihaz takılmıyor. bir kere bile restart atmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 telefonun tek derdi sıcaklık. o konuda çok beklentiye girme. geri kalan her şeyi çok iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bende 10 güne vanlı oluyorum fakat telefonla uğraşanlar belki bilir, amerikadan gelecek alet, nasıl işletiyoruz pasaporta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 onu bilmiyorum da, alacak olanlar, eğer telefon 4.1.2 olarak kutudan çıkarsa ve custom rom'lar kuran biriyseniz, hboot'unuz 1.44 iken S-OFF falan yapın. 4.2.2 update'i ile hboot 1.54 oluyor hatta 1.55 oluyor ve S-OFF olamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Arkadaşlar bir arkadaşımdan kullandığım Iphone 5 ile takas imkanım doğdu HTC One , Birkaç ufak sorum var , Pil performansı nasıl, Konuşma ses kalitesi giden-gelen nasıl, Telefon ilk çıktığında bi açıklık olayı vardı sanıyorum ilk serisinde bu devam mı çözdüler mi ? Ola ki ikisini de (IP5 HTC1) kullanan arkadaşlar varsa bi ufak karşılaştırma. Hayır duvası alırsınız bir el atın ona göre gireyim veya girmeyeyim takasa. Bir de piyasaları nasıl üstüne altına fark olayı olur mu sizce, o konuda net değiliz çünkü takasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ip5'i bilmem de, dikkat etmende fayda olan bir kaç şey diyeyim; - Kasa açıklığı var mı yok mu iyice bak. - Ekran camıyla hoparlör aynı hizzadami kontrol et. - Yine ekran camı düzgün takılmış mı bak. (işte parmağınla kenarlarında dolaş cihazın çıkıntı olmasın camın başladığı yerlerde) - Dead Pixele bak. cihazin piksel yogunlu yüksek olduğundan çok dikkatli bak. karanlik ortam da bak ki göresin. - Kamerayi aç, elinle lensi kapat. Işık olmayan ortamda pembeleşme var mı kontrol et. Lensi problemli cihazlarda pempeleşiyor. - Hoparlöründen müzik dinle, patlak mi diye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Onları az çok biliyorum da , özellikle batarya performansı nasıl ? Bi de speakerlar patlak çıkabiliyor mu ya ne çeşit bi karın ağrısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 O olaya ben de şahit olmadım fakat donanımhaber yarbaylari bahsediyordu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 kath said: Onları az çok biliyorum da , özellikle batarya performansı nasıl ? Bi de speakerlar patlak çıkabiliyor mu ya ne çeşit bi karın ağrısıdır. Kullanımına göre 1 ila 3 gün arası. Atıyorum günde 1.5 - 2 saat oyun oynar, interneti açık bırakırsan ve benim gibi en az 1 saat kadar müzik dinlersen, 1 gün gider, yok interneti ihtiyacın olunca kullanır, mail syncleri saat başında 1 kez yapar, 1 saat müzik, 1 saat oyun (subway surfers) takılırsan 2 - 2.5 gün görürsün. En fazla ne kadar gideri denediğimde de 3 gün 6 saat görmüştüm(interneti ara ara açıp günde 3-4 kez kısa konuşarak). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ben dun aldim aklima takilan tek sey vardi isinma problemi onun disinda hic bir problem goremedim onuda urbangear ile absorb etmeyi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Abi bu telefon öyle aman aman bi isinma yapmıyor ki? Kılıfa falan gerek yok bence. Kilifla kapakla kötü oluyor baya. Cihazın malzeme kalitesi süper. Kilifsiz kullanılmalı :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 aynen ben de kılıfsız kullanıyorum. estetiği bozuyor kılıf vs. zaten iş dışında mobil oyun oynamıyorum pek o yüzden ısınma dert olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ısınma problemi problem olacak seviyede değil bence, hoş ben bununla kullanıyorum o yüzden hiç mi hiç ırgalamıyor sıcaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi bu whatsapp sıkıntısını napıcaz ya ? Bütün androidlerde böyle mi? Beklendim güncellemelerle düzelir falan diye ama çok tırt performansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Churel said: abi bu whatsapp sıkıntısını napıcaz ya ? Bütün androidlerde böyle mi? Beklendim güncellemelerle düzelir falan diye ama çok tırt performansı. performansı tırt ne demek ki? herkeste fıstık gibi çalışan bir app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 kılıfsız kullanıyorum ben de iş yerinde herkes amele gibi sarmış belemiş kılıflara. - o düşer o düşer - çizilir o yazık olur diye ye nazara getircek ipneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Kilifla dusurup de ekran kiranlar var aramizda. Lutfen biraz saygi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 sabonis said: Churel said: abi bu whatsapp sıkıntısını napıcaz ya ? Bütün androidlerde böyle mi? Beklendim güncellemelerle düzelir falan diye ama çok tırt performansı. performansı tırt ne demek ki? herkeste fıstık gibi çalışan bir app Çoğu zaman geç geliyor mesajlar 25dk-30dk ios da eş zamanlı geliyordu hiç sıkıntı çekmemiştim. Bi bende mi var yoksa bu skıntı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 htc one'ım yok, olan tanıdığım da yok ama evet muhtemelen sadece sende var diyedüşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bi sende varsuanda üç işletim sistemi aynı anda açık anlık 2gb ram kullanılıyor ona ragmen video render ediyorum besdkda lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ben whatsapp'tan resim attığımda bile 10 sn'de düştü arkadaşa. sende bi sıkıntı vardır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar