Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC One (M7)

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

3.09.401.1 nolu build sızmış. Android 4.3 + sense 5.0 ile. Final build değil ama.

çok yakında 3.xx.401.1'lik final sürümü de çıkar. sense 5.5 bekliyor millet.

beta buildi için de;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2189373

https://twitter.com/LlabTooFeR/status/371530699737956352/photo/1/large
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bir arkadaşımdan kullandığım Iphone 5 ile takas imkanım doğdu HTC One ,
Birkaç ufak sorum var ,

Pil performansı nasıl,
Konuşma ses kalitesi giden-gelen nasıl,
Telefon ilk çıktığında bi açıklık olayı vardı sanıyorum ilk serisinde bu devam mı çözdüler mi ?
Ola ki ikisini de (IP5 HTC1) kullanan arkadaşlar varsa bi ufak karşılaştırma.

Hayır duvası alırsınız bir el atın ona göre gireyim veya girmeyeyim takasa. Bir de piyasaları nasıl üstüne altına fark olayı olur mu sizce, o konuda net değiliz çünkü takasta.
Sosyal ağlarda paylaş

ip5'i bilmem de, dikkat etmende fayda olan bir kaç şey diyeyim;

- Kasa açıklığı var mı yok mu iyice bak.
- Ekran camıyla hoparlör aynı hizzadami kontrol et.
- Yine ekran camı düzgün takılmış mı bak. (işte parmağınla kenarlarında dolaş cihazın çıkıntı olmasın camın başladığı yerlerde)
- Dead Pixele bak. cihazin piksel yogunlu yüksek olduğundan çok dikkatli bak. karanlik ortam da bak ki göresin.
- Kamerayi aç, elinle lensi kapat. Işık olmayan ortamda pembeleşme var mı kontrol et. Lensi problemli cihazlarda pempeleşiyor.
- Hoparlöründen müzik dinle, patlak mi diye bak.
Sosyal ağlarda paylaş

kath said:

Onları az çok biliyorum da , özellikle batarya performansı nasıl ? Bi de speakerlar patlak çıkabiliyor mu ya ne çeşit bi karın ağrısıdır.

Kullanımına göre 1 ila 3 gün arası.

Atıyorum günde 1.5 - 2 saat oyun oynar, interneti açık bırakırsan ve benim gibi en az 1 saat kadar müzik dinlersen, 1 gün gider, yok interneti ihtiyacın olunca kullanır, mail syncleri saat başında 1 kez yapar, 1 saat müzik, 1 saat oyun (subway surfers) takılırsan 2 - 2.5 gün görürsün. En fazla ne kadar gideri denediğimde de 3 gün 6 saat görmüştüm(interneti ara ara açıp günde 3-4 kez kısa konuşarak).
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Churel said:

abi bu whatsapp sıkıntısını napıcaz ya ? Bütün androidlerde böyle mi? Beklendim güncellemelerle düzelir falan diye ama çok tırt performansı.

performansı tırt ne demek ki? herkeste fıstık gibi çalışan bir app

Çoğu zaman geç geliyor mesajlar 25dk-30dk ios da eş zamanlı geliyordu hiç sıkıntı çekmemiştim. Bi bende mi var yoksa bu skıntı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...