aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 htc'nin isimlendirmesi çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 goldbären said: aleti cuma aldım, bugün update çıktı, update ederken brick oldu allah kahretsin ya. factory reset bile yemiyor. pili bitene kadar duracak heralde. 5 saattir aynı ekranda. resetleyebiliyorum, ama aynı ekrana geri dönüyor. update'ten sonra yeşil barın dolduğu ekran. üstünde de güncelleme simgesi ve telefon resmi var başka da bi bok yok. resetliyorum o yeşil bar tekrar doluyor ve kalıyor öyle. allah kahretsin htcsinden de firmasından da gugılından da soğudum. FACTORY RESET NASIL YEMEZSİN ARKADAŞ. EN DİBİNDEN ÇALIŞMIYORSA NİYE YAPTIN ARKADAŞ. Ses kısma+power düğmesine basılı tut,3 android işareti çıkınca bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 abi sence onu düşünmemiş miyimdir bu vakte, faktory reset yemiyor dediğim o. ses kısma + power basılı tutuyorum. sadece power tuşunu algılıyor itoğluit, o yüzden resetliyor sadece. sonra update'in o yeşil barı tekrar doluyor, gene brik gene brik. ALLAH KAHRETSİN KEŞKE AYFON ALSAYDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Noob ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 kes, inşallah seninkine de olur aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 TÖBE DE LAN CENABET HERİF. Zaten fakirim olm nasıl alıcam onu düşünüyorum daha. Maaşın kaçta kaçı kadar limit veriyo kredi kartları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ya başlatma limitine BAŞKA BU İLLETİ YAŞAYAN ÇÖZEN? servis için nereye gitmeli? /vodafone brightstar ürünü elimdeki. istanbul bilişimden aldım. direk servise gitmek falan mümkün değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 htc türkiye servisi kvk olm. Gogo kvk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ne kvksı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Kvk lan, benimki öyle en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ben de yaptım bugün update sıkıntısız halletti 5 dk da. geçmiş olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 goldbären said: ne kvksı lan. Abi sen geçen sene şişman ve sivilceli diye dalga geçilen adam değilmiydin? Unutma her zaman ilkleri şişman ve sivilceliler yaşar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 htc one x i ilk aldığımda bana da böyle olmuştu,telefonu şarja koy,öyle takılsın biraz sonra kapatıp aç,düzelmesi lazım,en azından bana öyle olmuştu,ilk gün bozdum diye tribe girmiştim. Bu arada sigıl ilk one x çıktı,özellikleri güzeldir,ben geçen sene ekim ayında 1650 ye almıştım,şu an fiyatı 1500 civarı olması gerekiyor. Sonra daha iyi pilli,arka kapakta kamerası biraz daha korumalı modeli çıktı one x+ diye,başka da bir artısı yok. Bu sene de one modeli çıktı,one özellik ve tasarım bakımından çok iyi. one x < one x+ < one modelleri 1500TL 1500-1600TL 1900TL civarı fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Aydinlatici olmus tisikirler sipirmin (tu) Gecen sefer yaptigim hatayi yapmayip one x yerine one alicam. Sonra ne yazilim geliyo ne destek geliyo eski modele. Vurucam parayi masaya alicam one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 brick telefona 1000 lira vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 2 paket uzun samsun veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 şarjını sonuna kadar öldürdüm, taktım prize, azcık dolar dolmaz derhal update brickine geri döndü. sabah servise götürmek üzere hazırladım, sonra bir denemek için tekrar taktım prize. gece pili sonuna kadar bitince ram falan hepsi temizlendi heralde sdf şimdi geldi tekrar güzelce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 samsungda pili çıkarıosun o iş için sdflj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 işte unibody kasanın azizliklerinden biri de bu. gene olsa gene alırım ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 daha pili alev alıcak o telefonun ve çıkarıp kurtulamıcan bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 s4 fanboyuysan hiç bulaşma sesli osurrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 yoo fan değilim samsungun, cynogenmod fanıyım belki biraz. ama içinde one adı geçen şeylerin başarısızlığını hep beraber izlioruz tıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 htc one x, xbox one, normal one, acaba htc one ile bu gidişata bir dur diyebilicek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 goldbären said: ALLAH KAHRETSİN KEŞKE AYFON ALSAYDIM Al beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 muhauha mini çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar