Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC One (M7)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
goldbären said:

aleti cuma aldım, bugün update çıktı, update ederken brick oldu allah kahretsin ya. factory reset bile yemiyor. pili bitene kadar duracak heralde. 5 saattir aynı ekranda. resetleyebiliyorum, ama aynı ekrana geri dönüyor.

update'ten sonra yeşil barın dolduğu ekran. üstünde de güncelleme simgesi ve telefon resmi var başka da bi bok yok. resetliyorum o yeşil bar tekrar doluyor ve kalıyor öyle.

allah kahretsin htcsinden de firmasından da gugılından da soğudum.

FACTORY RESET NASIL YEMEZSİN ARKADAŞ. EN DİBİNDEN ÇALIŞMIYORSA NİYE YAPTIN ARKADAŞ.

Ses kısma+power düğmesine basılı tut,3 android işareti çıkınca bırak
Mesaj tarihi:
abi sence onu düşünmemiş miyimdir bu vakte, faktory reset yemiyor dediğim o.

ses kısma + power basılı tutuyorum. sadece power tuşunu algılıyor itoğluit, o yüzden resetliyor sadece. sonra update'in o yeşil barı tekrar doluyor, gene brik gene brik.

ALLAH KAHRETSİN KEŞKE AYFON ALSAYDIM
Mesaj tarihi:
ya başlatma limitine

BAŞKA BU İLLETİ YAŞAYAN ÇÖZEN? servis için nereye gitmeli? /vodafone brightstar ürünü elimdeki. istanbul bilişimden aldım. direk servise gitmek falan mümkün değil mi
Mesaj tarihi:
goldbären said:

ne kvksı lan.

Abi sen geçen sene şişman ve sivilceli diye dalga geçilen adam değilmiydin?

Unutma her zaman ilkleri şişman ve sivilceliler yaşar...
Mesaj tarihi:
htc one x i ilk aldığımda bana da böyle olmuştu,telefonu şarja koy,öyle takılsın biraz sonra kapatıp aç,düzelmesi lazım,en azından bana öyle olmuştu,ilk gün bozdum diye tribe girmiştim.

Bu arada sigıl

ilk one x çıktı,özellikleri güzeldir,ben geçen sene ekim ayında 1650 ye almıştım,şu an fiyatı 1500 civarı olması gerekiyor. Sonra daha iyi pilli,arka kapakta kamerası biraz daha korumalı modeli çıktı one x+ diye,başka da bir artısı yok. Bu sene de one modeli çıktı,one özellik ve tasarım bakımından çok iyi.
one x < one x+ < one modelleri
1500TL 1500-1600TL 1900TL civarı fiyatları.
Mesaj tarihi:
Aydinlatici olmus tisikirler sipirmin (tu)

Gecen sefer yaptigim hatayi yapmayip one x yerine one alicam. Sonra ne yazilim geliyo ne destek geliyo eski modele.

Vurucam parayi masaya alicam one.
Mesaj tarihi:
şarjını sonuna kadar öldürdüm, taktım prize, azcık dolar dolmaz derhal update brickine geri döndü. sabah servise götürmek üzere hazırladım, sonra bir denemek için tekrar taktım prize. gece pili sonuna kadar bitince ram falan hepsi temizlendi heralde sdf

şimdi geldi tekrar güzelce
  • Yeni Oluştur...