df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 önce alıyorsun sonra yanında açıyorlar genelde. fiziksel olarak bi kusur varsa o anda geri verebilirsin ben öyle yaptım. almadan açtırmaz çoğu yer. ambalajı bozduktan sonra sağlamsa bile vazgeçip almama ihtimali var. sonra gelen adam kesin başka ürün ister. ambalaj bozulmuş olsa ben de almazdım. bi kusur mu var da geri satılıyor diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 abi almasınlar geri yollasınlar zaten onları. Ya elindeki stok biter de benim istediğim kondüsyonda cihaz çıkartmazsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 df said: ilk başta 1-2 kere 10 saat fln takmak gerekiyor. ama sonra gerekince yarım yarım çekmek çok etkilemiyo. meeh :/ ben ilk 2 şarjda öyle bir şey yapmadım, dolunca çıkardım direk, bu 3. şarj döneminde öyle uzun uzun şarj etsem yine de iş görür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 valla teknik şeylerini çok bilmem ya. bana aldığım yerde 2 kere uzun tut dediler yaptım. eski alışkanlıktan diyorlardır artık çokta önemli değildir belki. bilen biri aydınlatırsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 artık piller öyle değil diye biliyorum. eski pillerde öyleydi 6-7 sene önce falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 farketmez li-ion'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 sabonis said: artık piller öyle değil diye biliyorum. eski pillerde öyleydi 6-7 sene önce falan. ilk aldığında da uzun şarja falan gerek yok diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 problemsiz siyah bulmak ne zormuş. kadıköyde buldum. Siyahı da muhteşemmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 siyah ayrı güzel ya aynen. görünce direkt onu seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 aente said: sabonis said: artık piller öyle değil diye biliyorum. eski pillerde öyleydi 6-7 sene önce falan. ilk aldığında da uzun şarja falan gerek yok diyorsun yani? yok deneme şarjı tüketiminden direk kalibre ediyor akıllı cihazlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 4.2.2 Avrupanın bir çok yerinde yayınlandı. Bugün yarın bize de düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 L_Zero said: aente said: sabonis said: artık piller öyle değil diye biliyorum. eski pillerde öyleydi 6-7 sene önce falan. ilk aldığında da uzun şarja falan gerek yok diyorsun yani? yok deneme şarjı tüketiminden direk kalibre ediyor akıllı cihazlar ^^ cevap için sagol peki biliyorsan bir de, diyelim ki uyuya kaldım şarjdan cıkaramadım aleti dolduktan sonra 3-4 saat daha şarjda kalmaya devam etti, pile bir zararı var mı? bilen eden beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 pilin tamamı dolduktan sonra şarj olma duruyor. Bi problem olmuyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ok, pil en önemli şeylerden birisi, çıkmadığı için en düzgün şekilde kullanmak istiyorum, kafamdaki her şeyi öğrenmiş oldum gibi hehe, sagolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 hatta qualcomm işlemcilerde quick charge olayı da var mesela fakat HTC One'in pili çıkmadığından ve quick chargein pilin ömürünü kısaltabileceğinden deaktif durumda. http://androidcommunity.com/htc-one-doesnt-support-qualcomm-quick-charge-20130509/ bu yüzden bizim cihazlar diğerlerinden biraz daha geç şarj olmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Android 4.1.2'den mi bilmiyorum ama windows'ta debug olmuyor ya. adt yüklü olmasına rağmen. bunun dahil olduğu bi driver biliyor musunuz. mac'te sıkıntı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 la ben bu telefonun hangi seri ürünü olduğunu nasıl kontrol edecem, bir sorunlu seri bir de sorunsuz seri varmış, hangisinin nosu hangisi bir bildiriverin gari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 piller iyi ya bişi olamz telefon pilden önce gider giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 df said: Android 4.1.2'den mi bilmiyorum ama windows'ta debug olmuyor ya. adt yüklü olmasına rağmen. bunun dahil olduğu bi driver biliyor musunuz. mac'te sıkıntı olmuyor. [monolog]buldum buldum fdsf. kutudan çıkan bir etiket var orada yazıyormuş seri numarası h35 ile başlayan seride sıkıntı yoğmuş.[/monolog] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 aente said: la ben bu telefonun hangi seri ürünü olduğunu nasıl kontrol edecem, bir sorunlu seri bir de sorunsuz seri varmış, hangisinin nosu hangisi bir bildiriverin gari. Sorunlu seri diye bir şey yok. Her seride problemle karşılışabilirsin. Benimki Mesela FA34WW.. diye gidiyo. FA = Fabrika kodu 3 = Yil kodu 4 = ay kodu daha detaylı açıklama xda said: HTYMDAABBBBB HT = Vendor HTC--> Hsinchu, Taiwan or SH = Shanghai, China Y = Year (3 = 2013) M = Month (hex 1...C = 1 - 12 months) D = Day (hex 1...9A..Z = 1 - 31 days) YY = Part Code ZZZZZ : Identification Number (decimal) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2209277 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ht35 benim. h35 farklı mı yoksa yanlış mı yazdın =) bu arada settings'e gir about ta identity var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 HT35'tir o da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Bu android whatsapp ında bi mallama var ya lagmıdır nedir!? Bir şey gönderiyorum gitmiyor, bekliyor 1-2 dk sonra gidiyor veya birisi bişey yazmış 3-4 saat sonra geliyor falan. ios da olmazdı böyle. Bende mi sıkıntı yoksa normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 genel olarak whatsapp'da böyle bir sorun var sanırım markette herkes ağlıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 icim gitti cidden ya, kontrat olmasa aninda alirim sundan direk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar