Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC One (M7)

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

önce alıyorsun sonra yanında açıyorlar genelde. fiziksel olarak bi kusur varsa o anda geri verebilirsin ben öyle yaptım. almadan açtırmaz çoğu yer. ambalajı bozduktan sonra sağlamsa bile vazgeçip almama ihtimali var. sonra gelen adam kesin başka ürün ister. ambalaj bozulmuş olsa ben de almazdım. bi kusur mu var da geri satılıyor diye =)
Sosyal ağlarda paylaş

L_Zero said:

aente said:

sabonis said:

artık piller öyle değil diye biliyorum. eski pillerde öyleydi 6-7 sene önce falan.

ilk aldığında da uzun şarja falan gerek yok diyorsun yani?

yok deneme şarjı tüketiminden direk kalibre ediyor akıllı cihazlar ^^

cevap için sagol peki biliyorsan bir de, diyelim ki uyuya kaldım şarjdan cıkaramadım aleti dolduktan sonra 3-4 saat daha şarjda kalmaya devam etti, pile bir zararı var mı? bilen eden beri gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

hatta qualcomm işlemcilerde quick charge olayı da var mesela fakat HTC One'in pili çıkmadığından ve quick chargein pilin ömürünü kısaltabileceğinden deaktif durumda.

http://androidcommunity.com/htc-one-doesnt-support-qualcomm-quick-charge-20130509/

bu yüzden bizim cihazlar diğerlerinden biraz daha geç şarj olmakta.
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

Android 4.1.2'den mi bilmiyorum ama windows'ta debug olmuyor ya. adt yüklü olmasına rağmen. bunun dahil olduğu bi driver biliyor musunuz. mac'te sıkıntı olmuyor.

[monolog]buldum buldum fdsf. kutudan çıkan bir etiket var orada yazıyormuş seri numarası h35 ile başlayan seride sıkıntı yoğmuş.[/monolog]
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

la ben bu telefonun hangi seri ürünü olduğunu nasıl kontrol edecem, bir sorunlu seri bir de sorunsuz seri varmış, hangisinin nosu hangisi bir bildiriverin gari.

Sorunlu seri diye bir şey yok. Her seride problemle karşılışabilirsin. Benimki Mesela FA34WW.. diye gidiyo.

FA = Fabrika kodu
3 = Yil kodu
4 = ay kodu

daha detaylı açıklama

xda said:

HTYMDAABBBBB

HT = Vendor HTC--> Hsinchu, Taiwan or SH = Shanghai, China
Y = Year (3 = 2013)
M = Month (hex 1...C = 1 - 12 months)
D = Day (hex 1...9A..Z = 1 - 31 days)
YY = Part Code
ZZZZZ : Identification Number (decimal)