Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 En ucuza nerden buluruz bunu garantili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Abi 1835'den aşağı göremedim ben, onda da garantinin nereden olduguna dair allaha emanet açıklamalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 1800 e bulmulmuştum bende garantisi saçma sapan bişeydi. 1950 TL ye gidip kvk aldım türkcellden. 150 lira için maceraya gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ben de 1950 ye teknosa'dan aldım. 100 liraya değmez diye. dolar uçmasaydı ucuzlardı da bu haliyle yalan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 aente said: Şu ana kadar aşk sarhoşu gibi sarılıyorum kendisine. Genelde telefonlarda pilin şarj tutma süresi ilk 2-3 full şarjdan sonra belli oluyor ama şu ana kadar ki performansı bile memnun etti. 28 saatte, sürekli ya wifi ya da 3g açıktı, bolca konuşma ve facebook ile birlikte (bir de tasarruf modunu açmayı unutmama rağmen) %51'de şarjı. Hakkımızda hayırlısı. şunlar rakam olmadan bişi ifade etmiyor ya. brightness ne kadar açık, "bolca konuşma" "bolca facebook" ne kadar? 20 dakka mı, 1 saat mi, 2 saat mi, 5 saat mi? sync var mı faceobok, gmail gibi şeylerde. 3g açık olup kullanılmıyor ise pil yemez sonuçta. en önemlisi de ekran toplamda kaç saat açıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 *oyun fln aktif kullanırsanız 1 gün anca gidiyor. oyunsuz, 3g ve wifi hep açık günde 1-2 saat browser, 0.5/1 saat konuşma fln gibi ortalama kullanıyorsanız 2 gün gidiyor. brightness 1/3 genelde. güneşe çıkarsam 3/3. ahım şahım bir pil devrimi yok yani. s3 tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 2 saat browser, 1 saat konuşmanın yanında sync, 3g/wireless full açık olarak 2 gün gidiyorsa baya iyi ya. ama hep alayım alayım mı diye düşünüyorum sonra pil ağır kullanımda temiz 16 saat falan gitsin istiyorum diye s5'i veya diğer makarların yeni modellerini bekleyeyim diyorum. zaten artık kullanıcıya sunacakları bir şey kalmadı gibi bir şey. smartphone'da daha artık yapılacak, koyulacak ne var bilmiyorum. ekranı güneşte de full görülebilir yapacaklar 0 sıkıntı ile ve pili ağır kullanımda 2 gün falan gidecek. Bundan sonrası artık full lüks olacak. mesela wireless charging'i geliştirecekler ama hani olmazsa olmaz bir özellik değil, veya atıyorum gözünü tarayarak unlock olacak ve kesinlikle başkası unlock edemeyecek falan, bütün gelecek özellikler lüks gibi geliyor. Ben s2 sahibiyim, en çok koyan şeyler pil ömrü ve güneşte bi bok görememem, ayrıca yeni android versiyonu geldikçe telefonun yavaş kalması ve kasması... bir de ekran resolution'ı düşük, tam istediğim yere tıklayamıyorum falan gibi geliyor. Ama pil hariç bütün bunlar çözüldü işte, başka da s3 veya s4'e bakıp "ulan şu da olasydı telefonumda" dediğim bir şey yok. Pil de çözüldü de hala tam istediğim noktada değil galiba. Gerçi birininkini alıp 2 gün falan kullanmam lazım heralde tam söyleyebilmek için çünkü çok fazla değişken var pil olayında. Belki de hayvani kullanım ile gayet 16 saat gidiyordur s4, htc one falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 abi şu olsayı bırak ben note2nin özeliklerini kapamak için rootladım gereksiz bir ton şey dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 sabonis said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?7,6914910,7046230#msg-7046230 aente said: Şu ana kadar aşk sarhoşu gibi sarılıyorum kendisine. Genelde telefonlarda pilin şarj tutma süresi ilk 2-3 full şarjdan sonra belli oluyor ama şu ana kadar ki performansı bile memnun etti. 28 saatte, sürekli ya wifi ya da 3g açıktı, bolca konuşma ve facebook ile birlikte (bir de tasarruf modunu açmayı unutmama rağmen) %51'de şarjı. Hakkımızda hayırlısı. şunlar rakam olmadan bişi ifade etmiyor ya. brightness ne kadar açık, "bolca konuşma" "bolca facebook" ne kadar? 20 dakka mı, 1 saat mi, 2 saat mi, 5 saat mi? sync var mı faceobok, gmail gibi şeylerde. 3g açık olup kullanılmıyor ise pil yemez sonuçta. en önemlisi de ekran toplamda kaç saat açıktı sync var evet, konuşma 1 saatten azdır gerçi, facebook bir kaç saat vs, 5 saat kadarı 3g ile, gerisi wi-fi açık şekilde kullandım. tam rakamlarına bakacağım sonra, zaten baştan power saver moda geçmeden kullandım pil yarıdayken başladım orada da baya fark etti, tam bir ölçüm yapacam yazacam buraya merak edenler için de. evde olduğum bir gün ağır yüklenerek test de edeceğim sonucu yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Donanım ön plandaysa sizin için s4 daha iyi bir tercih bana göre. Bu telefonun çok güzel bir tasarımı, android e göre çok güzel bir ui si var. Muhtemelen yapılmış en kaliteli ekrana sahip renkler falan çok hoş ve vasat bir kamerası var (ben beceremiyor da olabilirim kötü değil ama vasat). Ses den bahs etmeme gerek yok heralde. Pili beni 2.5-3 gün idare ediyor. Oyun pek oynamıyorum (hatta hiç oynamıyorum bu ararlar ipad den sonra telefonda oyun saçma geliyor) Çok fazla görüşme yapıyorum, araba kullanırken carkitle müziğimi dinliyorum, whatsapp facebook email dir şudur budur bunları çok yoğun kullanıyorum. Yıllardır iphone kullanıyorum 3g nin tasarımından sonra 4 böh geldi 5 e komple uyuz oldum. Bir android noobu olarak şu an ne kadar atıp tutsam boş ama stabil gözüküyor, her şey çok hızlı vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 4.2.2 update'i int cihazlar için Taiwan'da başladı. Bize de 2-3 haftaya düşer. Software versiyonu 2.24 oluyor. changelog; xda said: Launcher bar enhancement Widget panel rearrangement New lock screen style and widget Enhanced behavior of the home button The death of the black bar Battery percentage in the status bar Quick settings AE/AF enhancements in the camera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ya telefonu aldıgımdan beri diğer kısmında 6.94 gb dolu gösteriyor. Neden kaynaklanıyor bu olay var mı sizde de öyle bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 7,31 GB bende de. System için ayrılan kısım olmasın sakın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ya ben de onu düşündüm de, 7 gb system ne abi? windows 7 mi attılar içine. Nexus 4'ü olan arkadaşım da böyle bir durum yok da merak ettim, hoş ayrı cihazlar tabi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 s4de de öyle sistem dosyaları dahili hafızanın yarısını kaplıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 aente said: ya ben de onu düşündüm de, 7 gb system ne abi? windows 7 mi attılar içine. Nexus 4'ü olan arkadaşım da böyle bir durum yok da merak ettim, hoş ayrı cihazlar tabi ama. system o kadar yer kaplıyor. Sense cok yer kapliyor. Zaten RUU'su 1 GB kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 vay arkadaş. neyse 24 gb zaten asla dolmayacak heh ama 32'lık model lafı da biraz kandırmaca oluyor gibi o zaman. Bu arada bana güç tüketimini çok detaylı ve düzgün şekilde gösteren bir app. önerebilecek olan varsa sevinirim, burada yazan verileri yetersiz buldum ya da başka detaylar bilmediğim yerden açılabiliyor mu. en basitinden nexus 4'de ekran yüzde kaç pil yiyor görüyorum, bunda göremiyorum. bir de güç tasarruf modu gayet yeterli duruyor, 2.5 gün falan gidiyor şarjı ama daha da suyunu çıkaracak, kaliteli bir battery saver program var mı, bir aralar juice defender vardı. ama bu tarz programların aslında zararlı olduguna dair bir iddia yazısı da okumuştum, teknik detayını tam hatırlayamıyorum gerçi. öyle bir programa gerek var mı, faydası olur mu, sıkıntı yaratır mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 sd cardlı telefon almam bida, yavaşlatıor arkadaş lockscreenden çıkarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Nexus'taki detaylı rapor HTC One'da da var? History'e bas gelir o ekran. kendi saver'i gayet iyi evet. Bunun yanında BatteryGuru'yu da kullanabilirsin. Tas killer kullanma da. Task kill etmeyen, app refreshlerini manage eden (batteryguru gibi) bi app işini görür. Hali hazırda kendi saveri ile de iyi işler başarıyor aslında. Çok da kasmaya gerek yok. reampage said: sd cardlı telefon almam bida, yavaşlatıor arkadaş lockscreenden çıkarken. this. Sd card'i insanlar avantaj görüyor. Virtual card çok daha hızlı. okuması yazması sd'den cok daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 eğer rootunuz varsa clean master kullanın, appları kapama şeyine uzun basınca telefonu cillop gibi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 app kapamak yanlış. Kapatmayın abi arkada calissin. Ama şu muhabbet de baydı di mi :) isteyen kapatsın, istemeyen kapatmasın asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 aente said: Bu arada bana güç tüketimini çok detaylı ve düzgün şekilde gösteren bir app. önerebilecek olan varsa sevinirim, burada yazan verileri yetersiz buldum ya da başka detaylar bilmediğim yerden açılabiliyor mu. en basitinden nexus 4'de ekran yüzde kaç pil yiyor görüyorum, bunda göremiyorum. betterbatterystats noktasına virgülüne kadar gösteriyor juicedefender falan leş direk bu arada ya. hiç yokken daha iyi net. ben tasker kurup bazı programları açınca 3g diğer zamanlarda edge çalışacak şekilde ayarlamıştım epey faydası olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bir şey aklıma geldi, ben bunu aldıktan sonra, ilk yarım şarjını bitirene kadar kullandım. sonra tamamen bitince taktım şarja dolunca çıkardım. iki sorum olacak; eskiden oldugu gibi telefonu ilk aldığında 10-12 saat şarj etme olayı var mı halen, yapmadım çünkü öyle bir şey? ve atıyorum şarjı %30'da dışarı çıkacam taksam 1-2 saat dolsun diye, bitmeden yapılan yarım yarım şarjlar pilin ömrünü kısaltır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ilk başta 1-2 kere 10 saat fln takmak gerekiyor. ama sonra gerekince yarım yarım çekmek çok etkilemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Taksim dışında, almadan önce açtırıp kontrol ettiren bi yer biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar