bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 türkçe mi kullanıyorsun, ıııyyyğğğhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 sattım cihazımı. Garantiye yollamıştım pembe kamera ve ölü piksel yüzünden. tüm her şeyini değiştirmişler. Sattım bi anlık gazla. Şimdi ise çok laf ettiğim Samsung Galaxy Win ile çift hat, ram boşalta boşalta takılıyorum :) M8'e bakıyorum da, meh yani. m7den çok ileride değil. Ne yapayım bilemedim. Apple mı denesem acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Pembe kamera garantiden yapılan bir şey mi ya? Öyleyse ben de göndereyim. Bu arada 4.4.4 dağıtılmaya başlandı demişler forumlarda. Bana gelmedi, gelen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Evet, değiştiriyorlar. Arka kapak da yenileniyor. Ekranında ölü piksel varsa her bi yeri yenileniyor. 4.4.4 m7ye gelmeyecek. Direkt zamanı gelince android l alacak. M8 ise yarın alacak gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 l alacaksa yeter. salla 4.4.4'ü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 nfc certle alakalı bir güncelleme aldınız. Kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 5s i satıp bunu alsam , baya fuzuli bi hareket mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Telefon kullanmaya başlarsın. Ama iphone'dan çok daha farklı olduğunu unutmaman lazım. Stabilite açısından fark yok. Şarjı daha uzun süre gidiyor en azından. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 malzeme açısından da daha sağlam olduğu kesin. En azından bükemezsin. Bu arada GPE için lollipop buna da aynı anda çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 5s'i bükmek için hulk olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 benim htc one ı satıyım diyorum. kaça gidiyor ikinci eli bu aralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Lollipop geldi. Kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 iniyor. inş problem çıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar