bliksem Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Somon said: s off ne oluyor HTC telefonlarda telefonu rootlamak için bu prosedürü takip etmek gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bliksem said: Somon said: s off ne oluyor HTC telefonlarda telefonu rootlamak için bu prosedürü takip etmek gerekiyor Hayır, s-off rooting için ya da custom ROM için elzem değil. S-OFF, CID, MID, IMEI değiştirme, hboot downgrade'i, cihaz converti (GPE to normal) gibi işlemler için gerekli. bootloader unlock ile custom ROM, custom recovery kurabilir, custom kernel flashlarsin. Fakat bootloader unlocking tam anlamıyla boot partition'da seni özgür kılmaz. unlock ettiğin belli olur. Garantide sorun çıkartabilirler. S-OFF ile boot partition'a istediğini yazarsin, hiç dokunulmamış gibi yapabilirsin cihazı. Bu yüzden gerekli s-off. Bu arada 3.62.401.1 build numarasıyla Android 4.3 Sense 5.5 avrupadaki cihazlara geldi. Tahminen 3.62.401.2 numarasiyla 1 haftaya bize de gelir. 4.3'ü alan ilk telefon oldu. http://www.aapstatic.nl/photos/scr/138/26/085547192/htc-one-android-43.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 http://www.theverge.com/2013/10/31/5052342/every-htc-one-in-north-america-will-have-android-kitkat-within-90-days Kitkat HTC One Google Play Edition'a 15 gün, Dev edition'a 30 gün , tüm diğer variantlara da 90 gün içinde geliyormuş. http://www.theverge.com/2013/10/31/5052342/every-htc-one-in-north-america-will-have-android-kitkat-within-90-days Android 4.4 + Sense 5.5 olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 amerika diyor? bize yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Herkese gelir. En azından bize gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 daha 4.3 gelmedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Kasım sonuna kadar gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Loxias said: daha 4.3 gelmedi bana aynen hımına. vödafandan aldım gelmedi bana da halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bende de yok. teknosa dan almıştım hatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 büyük ihtimalle nereden alırsak alalım (TR içinde)aynı cihaza sahibiz. CID'imiz HTC__M27. CID getter ile bakabilirsiniz. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tritonsoft.cidgetter&hl=tr Telefona Custom ROM kurduysanız ve güncelleme geldiğinde orijinal firmware'e dönmek isterseniz de aşağıdaki RUU'yu kullanabilirsiniz. https://disk.yandex.ru/public/?hash=dPuh%2Be3ljNrRi7MSyug1kblg4bJ8a88EA1jCnw1wCzg%3D 1.29.401.2 Rom Update Utility'si. Kullanabilmek için bootloader'in S-OFF olması gerekiyor. Kurduktan sonra sırayla, 2.24.401.2 ve 2.24.401.8 update'lerini alırsınız. Sonra da gelince 3.64.401.x update'i alacak. RUU nedir RUU - ROM Update Utility used by HTC to flash/update firmware on HTC device. Again - not very fortunate naming. In fact RUU does contain some "low level" firmware like bootloader, radio, touch panel drivers but it also contains entire EXT3/4 partitions like system or data, which surely can't be considered "Read Only Memory". Bir de HTC HD2'ye Android/Windows Mobile kurulmasını sağlayan ekip HTC One'a geçmiş. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2507665 Yakında W8 falan da kurabileceğiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 beyler kardeşime kendi s3 ümü vericem kendime bunu mu alayım napayım çok beğendim lan telefonu ama s4ün artısı daha fazla gibi ne dersiniz? lordum yorum plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 geçen baktım biraz arkadaşta çok güzel telefon, kendi stock romuda gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ya s4 kıyaslamasını falan gördüm bunun kamera falan az ışıkta falan daha iyi görünüyor kontrastı falan da daha iyi ama aydınlıkta s4 daha iyi mesela aslında çoğu şeyde s4 biraz daha iyi ama gönlüm buna kayıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Htc one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 kamera olayı doğru. karanlıkta fark atıyor ama gündüzde çok az gerisinde kalıyor. hız olarakta s4 %5 fln gibi geçiyor testlerde ama aldıracak kadar önemli değil bence. htc tarafı da blinkfeed'de, seste fln çok başarılı. ayrıca tasarımı 10 basar. gören herkes elindekini satıp almayı düşünüyor neredeyse =) (siyahı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 abi kulaklıksız sesi ne işe yarayacak ki kulaklıkla da mı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 kulaklıkla çok farkedeceğini sanmam. ne bileyim ben kullanıyorum speaker. ama telefonu seçerken tasarımı dışında bir şeye bakmadım. zaten geri kalan şeylerdeki farklar küçük farklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 one>s4 bir de review vereyim. http://www.anandtech.com/show/6747/htc-one-review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bu review tamamen tasarım ve malzeme üzerine ama çok güzel lan telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 kırmızı istedim olmadı diye çok mutsuzum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Longshanks said: bu review tamamen tasarım ve malzeme üzerine ama çok güzel lan telefon aşağıda diğer sayfalar da var. 17 sayfa review var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Longshanks said: ya s4 kıyaslamasını falan gördüm bunun kamera falan az ışıkta falan daha iyi görünüyor kontrastı falan da daha iyi ama aydınlıkta s4 daha iyi mesela aslında çoğu şeyde s4 biraz daha iyi ama gönlüm buna kayıyor lan bu telefonun sequeli olarak M8 gelicek 2014 basinda. onu alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Hoh hoooo :D Adam yolu yarılamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Dynun said: Longshanks said: ya s4 kıyaslamasını falan gördüm bunun kamera falan az ışıkta falan daha iyi görünüyor kontrastı falan da daha iyi ama aydınlıkta s4 daha iyi mesela aslında çoğu şeyde s4 biraz daha iyi ama gönlüm buna kayıyor lan bu telefonun sequeli olarak M8 gelicek 2014 basinda. onu alirsin ya arın a telefon alıcaktık onun yerine benimkini vericez biraz acil panpa işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar