csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Raidcall isimli sesli sohbet programinin pc yi daha az yorduğunu okumuştum . Bilginiz var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Teamspeak de yormuyor ki abi abaküs ile oynamadığın sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 yormak derken? band genişliği mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 mumble kadar makineyi yoran dünya kötüsü bir program olamaz :( onun dışında ventrilo/teamspeak yormuyor fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ben win8'de teamspeakde ilginç bi şekilde sürekli düşüorum. nette sıkıntı olmamasına ve ts serverına ping attığımda düşme sırasında packet loss bile yok. mumbleda problem yok mesela bu düşmeler sırasında. windows firewall,virus programı modemin firewall fln hepsini kapattım hala devam ediyor. bıraktım artık TS'e girmeyi. başka program kullanalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Raidcall kullanıyoruz biz, kullanışlı, arada bir göçebiliyor, yeni güncelleme de sesde bir sıkıntı oldu düzeldi. Gideri var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Benim pc 2 yasinda . Baglantim da 3g . Dfuw icin baglantimi degistirmem gerekecek saniyorum . Pvp icin ping hangi degerin altinda olmali fikriniz var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bağlantınız kötü ise teamspeak 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 csubasi said: Benim pc 2 yasinda . Baglantim da 3g . Dfuw icin baglantimi degistirmem gerekecek saniyorum . Pvp icin ping hangi degerin altinda olmali fikriniz var mi ? 10-40 arası iyi olursa direk flag alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Argoel said: mumble kadar makineyi yoran dünya kötüsü bir program olamaz :( onun dışında ventrilo/teamspeak yormuyor fazla. overlay i kapatirsan mumble hic etki etmiyor kuzen, default olarak overlay ile geliyor ondan kasmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 csubasi said: Benim pc 2 yasinda . Baglantim da 3g . Dfuw icin baglantimi degistirmem gerekecek saniyorum . Pvp icin ping hangi degerin altinda olmali fikriniz var mi ? fiber ile 14400 dialup ping, dx486 inle 3458357core pentüüm işlemci, 64 kb sikokko ekran kartı ile nvidia gx5800 aynı ping aynı fps... optimizasyon oyuncular çıldırsın diye böyle ayarlamışlar şuan. o yüzden fark etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar