Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alper Potuk transferinde flaş gelişme! Fenerbahçe'den 9 milyon euro

benhakimimmasumbey

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaş benim anlamadığım Eskişehirspor kalburüstü bir anadolu takımı, taraftar potansiyeli de ortada. Neden bu kadar oyuncu satma sevdasındalar,oyuncuyu ellerinde tutmaya çalışıcaklarına, kadrolarını güçlendiriceklerine esnaf mantığıyla en iyi oyuncusunu pazarlama sevdasındalar.
Bi halt olmaz Türk futbolundan arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

anadolu kulüplerinin mantığı oyuncu yetiştir sat ama paralar nereye gidiyor allah bilir kimsede göremedik senelerdir o büyük paraları. özellikle gaziantep şimdiye şampiyon bile olabilirdi eğer o gelen paraları düzgün kullansaydı veya artık ne oldu allah bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

@Dark, Alperde Selcuk potansiyeli varsa bile ister Fbye ister Gsye gitsin o potansiyele ulasamayacak demektir. Selcuk Manisada hamdi, Trabzonda oldu, GSarayda pisti.

Alperin surda 2 yillik mazisi var, ne yas olarak ne futbol bilgisi olarak hazir degil buyuk kuluplerde general rolunde oynamaya. O yuzden fazla oynayamayip gelisimi de duracaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

anadolu klüplerinde hata yok ki
futbolcular gitmek istiyor
iyi oyuncuyu büyük klüp alır, her yerde böyle

gerçi anadolu klüplerindeki futbolcular vasat
şampiyonluk kadrosuda kurulmaz o bütçelerle
zaten 1-2 oyuncuları var 7-8 tane iyi oyuncuyu toplayana kadar, ilk çıkanlar yaşlanır

sonra klasik mesut zonguldukspor da oynasa şimdi ki mesut olmazdı
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Lan 10 buna verebiliyorsa, devre arasinda Tunuslu eleman icin niye cingene pazarligi yapti bu Aziz.

Buna 10 vercegine 15-20 parasi neyse verip Gsden Selcugu alsin, hem kendini kanitlamis topcu hemde rakipten eksilecek, Unal paragoz tuccardir satar valla.

dafuq? real madrid'in parası neyse verip messi'yi alması gibi bir şey bu asdhufdhasufha.

gs gerçek anlamda fakir olsaydı bile %0.1 ihtimal falan verirdim, şu anda böyle bir ihtimal yok.

kendi en iyi oyuncunu 20 milyon euro'ya satacaksın, en büyük rakibine. hem de yabancı sınırlaması gelecekken, türk bir yıldızı... mümkün değil.

ha herşeyin, herkesin bir bedeli vardır. 50-60 milyon falan veririlirse ben satılsın derim ama bizim başkan ona bile hayır çekebilir ahsudfhudas.
Sosyal ağlarda paylaş

3 buyukler gerzek gibi anadolu klüplerine bok gibi para veriyorlar sacma sapan oyuncular için halbuki sene sonunda otursalar gizli draft yapsalar kendi aralarında mesala su alper topuka gs 1 milyon veriyorum istersen satma dese besiktas ile fener de dil uzatmasa köpek gibi satacak avrupada alper topuka 1 milyon euro vercek takım yok cunku aynı seyle ersan için de oldu topuz için de oldu simdi alper için de oluyor her turlu kombinasyon cıktı yani 3 buyuklerin tamamıda karsılıklı bir birini sucladı yok ben alacaktım sen kafasını celdin filan diye kasmayın sene sonunda toplanın sırayla paylasın işşte

edit su dedigimi aşagı sıralarda anadolu takımları yapıyor zaten
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:
dafuq? real madrid'in parası neyse verip messi'yi alması gibi bir şey bu asdhufdhasufha.
gs gerçek anlamda fakir olsaydı bile %0.1 ihtimal falan verirdim, şu anda böyle bir ihtimal yok.
kendi en iyi oyuncunu 20 milyon euro'ya satacaksın, en büyük rakibine. hem de yabancı sınırlaması gelecekken, türk bir yıldızı... mümkün değil.
ha herşeyin, herkesin bir bedeli vardır. 50-60 milyon falan veririlirse ben satılsın derim ama bizim başkan ona bile hayır çekebilir ahsudfhudas.

50-60 milyon az gelir yahu 180-200 eder en azindan

yazik melankolik holiganlar sizi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...