Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 http://www.ntvmsnbc.com/id/25440900 Valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mourinho seneye ManU'da demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 harrye verelim takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 davis moyes favori olarak gösteriliyor o gelsin zaten manchester'a uzun dönemli teknik adamlar lazım. Morinho bi kaç kupa alıp başka yerde ego tatmini yapar o yuzden bence getirtmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 mou gibi görünüyor çünkü başarılı bir dönemden çıkıp risk almak istemeyecektir manu yönetimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 trabzonspora gelecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 mourinhoyu getirirse yazik eder manchester. ferguson doneminde olusan gelenege moyes acik ara daha uygun. en cok konusulan da o zaten. mourinho ayilar gibi basarili da olsa uzun vadeli calisacak bi adam izlenimi vermedi su ana kadar hic. chelsea'ye donmesi cok daha uygun. gitsin cl'yi alsin orda, hesabi kapayip baska bi tarafa yok alsin falan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Dünya gözüyle manchester ın başında başka hoca görmeyiz sanıyordum.. Sir süz zor ya manu !! Yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 mourinho CM de iyi takımlarla şampiyon olduktan sonra orta seviye takımları alıp başarılı hale getirmeye çalışan adam gibi duruyor.. bir iki kupa alsın hobi olarak trabzonu fln şampiyon yapsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 gs alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 mou nun trabzona geldiğini düşünemiyorum acaba hakemler hakkında nasıl açıklamaları olur çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 terim gitçekmiş o yüzden ceza alıp duruyomuş zaten burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 napalim, bize mi birakiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Moyes gelmiş beyler sevindim valla fergusonun tavsiyesiyle geldiği söyleniyo bence çok iyi tercih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 cag atladik diyebiliriz. http://nfs.stvfiles.com/img/galleries/sir-alex-ferguson/aberdeen-playersXSNSAlanHar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 loop said: Dünya gözüyle manchester ın başında başka hoca görmeyiz sanıyordum.. Sir süz zor ya manu !! Yazık olur. Türkiye de sir aykut olacak sanırım bunun tahtına aday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Orası kesin, karabük maçından sonra nerdeyse camianın tamamı iyi veya kötü şekilde artık bıraksın derken , kaldı yerinde. 10-15 yıl durur diyeceğim ama aziz yıldırımın ne kadar duracağını kestiremiyorum ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 aykut kocamanın sir olması için, fergie time'ın en azından kıyısından geçmesi lazım. oyun içinde bu kadar kötü bir hocadan sir değil, ağa bile olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Ferguson'un veda konuşması, emekliye ayrılan Scholes'ü de unutmuyor. http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/22504383 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar