Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray 12/05/2013 - 20:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

konu ırkcılık olunca olaya tamamen nötr yaklasıcaksın.
hemen aradan kendime pay yapıyım derdine düşmicen..
iki gün sonra iki tane dengesiz de galatasaray cephesinden cıkar avrupada orda burda muz armut gösterir.. buyur drogba reis gs taraftarı derler.. uzarda uzar.
hatalı drogba o demeçte. kendisi yıllarca premier'de oynadı..
chelsea taraftarından taraftarlık ögrensinler dedigi bi demeç hatırlamıyorum.
Son demlerimde temeli saglam atıyım derdinde.. çok net belli.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

Eternal said:

şunu şu sekilde suistimal edip devam ettiren insanlarda sadece fenerbahçeye zarar vermiyor.. Türk futboluna zarar veriyor..
Olay fenerbahçe degil türk futbolu.. beyniniz almıyor galiba.

kimse iki gün önce roma'nın ırkçı tavrı demedi
italyada yine ırkçılık dedi.

yoo sadece size zararı oluyor
şikeyi de örtbas ligin marka değeri diye
daha mı iyi oldu

ya senin gibi bi oldboy dan zaten evet haklısın olay sadece fenerbahçe degil türk futbolu adına bir problem.. demeni beklemiyoruz. o yüzden sorun yok devam sen sabaha adar ırkçı fenerbahçe camiası diye takıl.
Sosyal ağlarda paylaş

http://24.media.tumblr.com/13c3c9f13247e5a2fa4a157df99e7cea/tumblr_mmuirxjly31s6z040o1_1280.jpg

her takım da şunları yapan taraftar çıkar da
arada bir fark olur
tribünden o saçmalığa müdehale gelir
klüpten olaya kınama gelir

sizin gibi sindirim sistemi, musleraya verdik muzu, taraftarımızın bir suçu yok, bize komplo kurduklar, fotoğraflar flu çıkmış, videolar iphonela çekilmi diye saçmalanmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

konu ırkcılık olunca olaya tamamen nötr yaklasıcaksın.
hemen aradan kendime pay yapıyım derdine düşmicen..
iki gün sonra iki tane dengesiz de galatasaray cephesinden cıkar avrupada orda burda muz armut gösterir.. buyur drogba reis gs taraftarı derler.. uzarda uzar.
hatalı drogba o demeçte. kendisi yıllarca premier'de oynadı..
chelsea taraftarından taraftarlık ögrensinler dedigi bi demeç hatırlamıyorum.
Son demlerimde temeli saglam atıyım derdinde.. çok net belli.

phewwww

Irkcilik saldirisi kimin futbolcusuna yapildi cano?

Kendine pay cikarmak degil bu kendi futbolcunu ve her zamanki gibi Turk futbolunu savunmak.

edit: "chelsea taraftarından taraftarlık ögrensinler dedigi bi demeç hatırlamıyorum." demen tezini curutuyor yalniz. Demek ki yag cekmek icin degil harbiden oyle dusundugu icin yapmis bu aciklamayi. Yag cekecek olsa Chelsea taraftarina cekerdi zamaninda.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

biri yazmış facebook'ta, drogba kısmı hariç katılıyorum. kendisine yapılan bu çirkin davranışı paylaşmak adamın hakkı

"Cidden gerizekalı bir milletiz ya, ne olsa değişen bir şey olmayacak. Anlama kıtlığımız var bu çok açık. Ulan adam öldü 3 gün önce, ve kendisinin de kabahati yüzünden maalesef adam öldü. Bunların olacağı belli değil miydi? Bundan önce sanki bıçaklananlar olmadı mı? bir gün bıçaklananlardan biri de ölecek yani, ne olacaktı? Asıl sıkıntı adam öldükten sonra, birisinin futbolcusu, kulübü ırkçılık derdine düşmüş, diğeri öldüren psikopatlardan sanki fb camiasında yokmuş gibi GS'lilere yeniçeri ocaklarında adam eğitimi veriliyormuş gibi hareket ediyor. Hiç bunu nasıl çözeriz arkadaşlar derdinde olan yok. Çözüme dair ilk açıklama BJK kulüp başkanından geliyor. Şaka gibiler, Drogba da alsın 6 milyon dolarını elinde muz sallayan herif FB taraftarına denk geldiği için kendi taraftarına yaranayım diye ülkeyi rezil etsin, FB'liler, GS'liler birbirlerine laf sokma derdine TT lere girsin, bu arada Reyhanlı'yı geçelim, geride kaldı o zaten."

Abi Drogba staddaki muzla ilgili bir şey demedi ki zaten, dangalağın teki buna twitter'da sen maymunsun falan diyordu. O da ona cevap yazdı.

Ayrıca şu noktanın da altını çiziyim, ırkçılık bir sokak kavgasında öldürülen taraftardan da Reyhanlı'da patlayan bombadan da önemsiz değildir. Tabi buradaki zararsız ve ufak bir hali ama ırkçılığa göz yumarsan olağanlaşır.
Sosyal ağlarda paylaş

Forgiver seninle ikili dialoga girmicem çünkü senin olurun yok kardeş..
sen iyice fanatik cahil bir adam profilisin.

Şurda en koyu aklı selim gs taraftarı veya fb taraftarın bile
bu olay hiçbir şekilde hiçbir camia tarafından kabul edilemez bu tarz insanlar heryerde olabilir X Y Z farketmez demesi gerekir.
cahil bir fanatiksin..
Şu konu üzerinden bile fenerbahçeye olan nefretini kullanabiliyorsun.Çok boş beleş bir taraftarsın.
Konu ırkçılık.Bu işin rengi takımı ismi cismi yok..
herkes üstündeki formayı çıkarıcak ve olaya net tavır koyucak..
Bu dünyada böyle. ama sizin gibi tiplere bunlar yem işte.. sabaha kadar delirin sevinçten elimize bir koz aldık..
Irkçı fenerbahçeeeeee diye.. muz cumhuriyetiiii falan diye gez işte sen.

sizin gibi taraftarlar yüzünden giden gidiyo zaten..
tam bir oldboy'sun arkadasım.. O title sana helali hoş.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver gayet mantikli bir arkadasa benziyor.

Oldurulen Fenerli taraftar icin yapilan Galatasaray aciklamasi ile gosterilen 10 larca muz icin bir tane taraftari basin toplantisina 'ben 1 aydir muzla geziyorum' dedirtecek kadar mesnetsiz bir kulubun aciklamasini da karistirmamak gerek ayrica.
Sosyal ağlarda paylaş

benim yönetimi savundugum yok ki.. Siz her fenerbahçeliyi yönetimin sonuna kadar arkasında olan insanlar mı zannediyosunuz..
O gerizekalılar zaten ne bok yedigini bilmiyor şuan..
sizin probleminiz buradaki bu konu hakkında olaya mantık cervecesinde ve nötr sekilde yaklasanları da bu yönetim ve muzu gösteren taraftar tayfasın içersine almanız.

herkes aynı kümenin elemanı degil yani bu camia'da. buna yönetimlerde dahil.. f
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

Forgiver seninle ikili dialoga girmicem çünkü senin olurun yok kardeş..
sen iyice fanatik cahil bir adam profilisin.

Şurda en koyu aklı selim gs taraftarı veya fb taraftarın bile
bu olay hiçbir şekilde hiçbir camia tarafından kabul edilemez bu tarz insanlar heryerde olabilir X Y Z farketmez demesi gerekir.
cahil bir fanatiksin..
Şu konu üzerinden bile fenerbahçeye olan nefretini kullanabiliyorsun.Çok boş beleş bir taraftarsın.
Konu ırkçılık.Bu işin rengi takımı ismi cismi yok..
herkes üstündeki formayı çıkarıcak ve olaya net tavır koyucak..
Bu dünyada böyle. ama sizin gibi tiplere bunlar yem işte.. sabaha kadar delirin sevinçten elimize bir koz aldık..
Irkçı fenerbahçeeeeee diye.. muz cumhuriyetiiii falan diye gez işte sen.

sizin gibi taraftarlar yüzünden giden gidiyo zaten..
tam bir oldboy'sun arkadasım.. O title sana helali hoş.

evt ben düzenledim basın toplantısını
alman dan muz aldım
sindirim sistemim bozuk ondan muz getirdim

şaka mısınız
Sosyal ağlarda paylaş

he tosunum he. gs yönetimi lanetlerken olayı sizinkiler basın toplantısı falan yapıp savunuyorlar bir de üstüne. şikeyi siz yapın türk futbolunun problemi, ırkçılığı siz yapın türk futbolunun problemi.

kapatsınlar fenerbahçeyi gitsin. stadına da muska, patates falan ekerler

ezeli rakip ebedi dost beşiktaşla takılırız. çarşı en azından nispeten daha efendi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...