Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 marifetmiş gibi demiş bide 3 4 yıldır olaylara karışmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 http://www.101greatgoals.com/blog/didier-drogba-uses-galatasarays-facebook-page-to-slam-racist-abuse-from-fenerbahce-fans/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 stadyumda kamera yok mu? bakılsın videolara, o muzu kime sallıyorsa çıkar ortaya zaten. adamı neden zan altında bırakıyorlar hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 abi hikayesi çok güzel adamın da, o muzu hiç öyle tezahürat yaparken sallamış gibi de durmuyor hani fotoğrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Hikaye yazmış diyosunuz da adam intihar ederim demiş ispatlanırsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ya yazdım daha önce, adam sallıyor. Okul tarafında bildiğin, polis kontrolünden geçmek için ekmek arası muz ve kemik muhabbeti yapılıyordu embesiller tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Kesin vardır bunu yapan canım saf olmak lazım yoktur bizim taraftar yapmaz demek için. Ama tekil olarak bu adamın hikayesi doğru olabilir belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 aehaeh. ya o muzu ben 2-3 kişinin arasında yiyemiyorum, hemen testis geçmeye başlıyor millet, bu herif stada mı getirmiş yemek için :D işler çok karışık çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 doğruluğunu bilmiyorum da tr de iyi senerasitlik yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 en iyi senaryo ödülü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 guernica said: aehaeh. ya o muzu ben 2-3 kişinin arasında yiyemiyorum, hemen testis geçmeye başlıyor millet, bu herif stada mı getirmiş yemek için :D işler çok karışık çok.muz yerken etrafındakiler sana gülüyorsa ya lisedesin, ya da çevreni değiştirmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 çok erotik yiyorum, ondan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Cons said: http://www.youtube.com/watch?v=DPG7xChhh2o abi ahahahahah video yalan olmuş ya yok mu yeni link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 geri vites bile olsa adam çıkıp özür dilemiş,yanlış anlaşıldığını anlatmaya çalışmış,gerçekten ırkçı biri olsa böyle bi açıklama gereği duymaz herhalde.ya da dava falan açılma durumu olabiliyor mu? varsa korkmuş olabilir bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 özür değil paçayı kurtarma çabası sonuçlarının bu kadar olacağını düşünmemiştir biz de ırkçılıktan çok en çok nasıl tahrik edebilirim amaçlıdır zaten o deil de muslera yine kumbara oldu 2 maç güzel oynadı top çıkardı dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 abi açın bakın demiş adam demekki güveniyo bişeylere. o kadar aptal olamaz ya. açıp bakarlarda ırççılık yapığını görürlerse götünü keserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ön saflarda adam gerçekten de kamera kayıtları olabilir,gs taraftarlarından vs özür dilemiş adam nasıl özür dilememiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 iyiydi lan gayet muslera. ilk golde yapıcak bişey yok zaten ikinci golde adam ebouenin düşmesini beklemiyodu kalesinde kaldı o yüzden. unuttu ebouenin cam adam olduğunu. bide direkten dönüp kuytın tamamladığı pozisyonda dhalsim olması var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 forgiver said: özür değil paçayı kurtarma çabası sonuçlarının bu kadar olacağını düşünmemiştir biz de ırkçılıktan çok en çok nasıl tahrik edebilirim amaçlıdır zaten o deil de muslera yine kumbara oldu 2 maç güzel oynadı top çıkardı dedik futbol fakirisin la valla. adam çıkıp söylüyor, gerekirse açılır bakılır görüntülere anlaşılır her şey. muslera başka bir kaleci olsa en az 4 tane yemişti o maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 CthuLhu said: Cons said: http://www.youtube.com/watch?v=DPG7xChhh2o abi ahahahahah video yalan olmuş ya yok mu yeni link? http://www.youtube.com/watch?v=UlyEzAwPnVg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Cuk gormeye merakli milletiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Theridone said: forgiver said: özür değil paçayı kurtarma çabası sonuçlarının bu kadar olacağını düşünmemiştir biz de ırkçılıktan çok en çok nasıl tahrik edebilirim amaçlıdır zaten o deil de muslera yine kumbara oldu 2 maç güzel oynadı top çıkardı dedik futbol fakirisin la valla. adam çıkıp söylüyor, gerekirse açılır bakılır görüntülere anlaşılır her şey. muslera başka bir kaleci olsa en az 4 tane yemişti o maçta. evt kaleyi bulan 5 tane şutun 4 ü gol olurdu kesin http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2013/5/14/fft104mm2306303.jpg diğer bütün taraftar elinde twit bu adam mı kazayla hareket çekiyor ki muslera ya yaptım diyor zenciye yapınca farklı bir durum mu, niye ırkçılık yapıyorsunuz bence şiddet olmadıkça küfür, muz, japon bayrağı hepsi olsun ne için gidiyor ki insan zaten stada rıza efendi 2 ekmek diyen de muz soyana da geri vites çok güzel monte ediliyor zaten zamanla düzelir durum önemli olan sahaya girenlerin, birini bıçaklayanların, kafaya düşen makaraların, meşalelerin sahaya atılan maddekerin bitmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 forgiver, galatasaraylılığına saygı duyuyorum, ben de galatasaray taraftarıyım. ancak bir şeyleri ifade ederken mantık ölçüsünü aşmamak gerekiyor. bu adamın drogbaya veyahut bir başkasına bu muzu gösterdiğinden %100 emin misin? orada mıydın? kamera görüntüleri ortaya çıktı da bizim mi haberimiz yok? her olayı birbirine karıştırmak anlamsız. rıza efendi 2 ekmek muhabbeti de omurgasızlıktır, sahayı suya bulamak da omurgasızlıktır, futbolcunun birine sırf renginden dolayı aşağılamak da omurgasızlıktır. bunları bir kulübe ya da bir gruba mâl etmek kafasızlıktan başka bir şey değildir. daha kanı kurumadı derbi sonrası öldürülen gencecik burağın, bu ne saçmalık abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okumakicin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Fotoğrafı çeken gazeteci adam yalan söylüyor demiş. Hangisi daha inandırıcı geldi size? Sahaya muz sallayan 2 yıl hapis cezası alma ihtimali olan adamın geri vitesi mi yoksa fotoğrafı çeken gazetecinin yoo adam yalan söylüyor demesi mi? O öyle çıkarsa intihar ederim lafı bence bariz şantajdı, adam gerivitesi yaptı beni aklamaz suçlu olduğumu ortaya çıkarırsanız ben biterim , intihar ederim diye yalvardı gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 forgiver said: özür değil paçayı kurtarma çabası sonuçlarının bu kadar olacağını düşünmemiştir biz de ırkçılıktan çok en çok nasıl tahrik edebilirim amaçlıdır zaten o deil de muslera yine kumbara oldu 2 maç güzel oynadı top çıkardı dedik Ne fail biseymissin sen ya, cidden sarikirmizi gozluklu bir Oldboyzsun, yani artik alenen gozukuyor bu, dusunmeden yaziyor ve sadece dusman gordugun takima nefret kusuyorsun. Musleraya laf edebilmende futbol cehaletini gosteriyor ek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar