Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray 12/05/2013 - 20:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

said:
Nasıl insanlarsınız yahu siz.
Siz para vereceksiniz, bilet alacaksınız; bu takımlar da sizi eğlendirecek. Futbolun bundan öte mantığı yok.

Yahu birini öldürmek ne demektir futbol uğruna?
Futbolcular şimdi 5 yıldızlı otellerinde, villalarında lay lay yapsın, siz birbirinizi öldürün.

Yahu ne aptal, ne pis, ne kişiliksiz insanlarsınız.
Lan hadi birbirinizi kızdırın, şakalaşın falan ... hadi lanet olsun, küfürler edin birbirinize ... fakat birini öldürmek nedir?

Neye - kime inanıyorsanız; o belanızı versin.
Sosyal ağlarda paylaş

abi mühendis oktay zamanı aziz mi vardi ortalıkta, belki ülkedeki futbolun en sakin en huzurlu oldugu zamanlardi degisen bişey oldu mu ??

bu ülke insanı cahil,okumamış,parası yok,derdi çok..
tek dünyası futbol olmuş,cunku mutlu olması için diger herşey cok pahalı..
sen ben gidiyoruz egleniyoruz geliyoruz.
bu adamlar işin o kadar içindeki beyni yakıyorlar bir süre sonra..

suc azizde sunda bunda degil, ülkeyi bu hale getirenlerde..
ulan sen kimsin bjk gs fb ne farkın var,sen bugun gittin fenerli bıcakladın, senin kardeşin de fenerli olabilirdi..

ne etnik köken,ne dünya görüşü,su 3 takım arasında tek bir fark yok. ama caos ortamından faydalanan o kadar cok kesim var ki, herkesin hosuna gidiyor bu ezeli rekabet falan ayakları.. ulan sen ayni evde oturanlar olarak birbirini bıcaklarsan, real-barca maclarinda adamlar bomba falan atmalı tribünlerde, neyin kafası bu ya
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Czentovic said:

applev0dka said:

DarKRideR said:

mühendis oktay'dan beri galatasaraylılık duruşunda bir şey değişmemiş.

coh iyisiniz mukemmel ikili devam.
muhendis oktay'in katillerinden biri ultraslanda baskanlik yapmadi mi ? reis demediniz mi bu adama yillarca ?

Daha 2 hafta önce 2 cocuk bicaklanmadi. Mi k.köyde? Ölmesi mi lazim illa? Bi farklari mi var bu hayvanlarin birbirinden?
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Czentovic said:

applev0dka said:

DarKRideR said:

mühendis oktay'dan beri galatasaraylılık duruşunda bir şey değişmemiş.

coh iyisiniz mukemmel ikili devam.
muhendis oktay'in katillerinden biri ultraslanda baskanlik yapmadi mi ? reis demediniz mi bu adama yillarca ?

ben demedim demiyende coktur.
ama sen ve senin gibi adamlar hem bu tarz olayları genelleyip hemde objektif gorunmeye calısıyonuz o zaman sıcıyonuz işte.
Sosyal ağlarda paylaş

abi herkes olayi işine geldiği yöne cekiyor, daha gecen ay adam burda bana tinerci dedi, sadece 'Beşiktaş' taraftarı olup maclara gittiğim için..

o yüzden kimse sütten cıkmiş ak kaşık rolu yapmasın, hepimiz biliyoruz ülkemiz insanının mallıgını.

ama işine gelince beşiktaş taraftarı tinerci diyip,sonra böyle şeyler tüm gs camiasına mal edilemez acıklamarı falan sacma..

senin şahsında demiyorum bu arada bunu üzerine alınma sakın, simdiye kadar gözlemlediğimi söyluyorum
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

mesela şu tweetleri atan var:

EdK ‏@LastHooligans 42m
ACAB de ultrAs de sonra vay efendım katıller.. Muhendıs oktayınızında anasını sıkım Burak Yıldırımın'da..

EdK ‏@LastHooligans 36m
Şu taymlayna bak hey yawrum heyy o oldurenı alnından opuyorum bela veya lanet okumak serbest cunku bızımde sonumuz o Hadı Allaha emanet..

30-40 kişi de retweet etmiş.

https://pbs.twimg.com/media/BKGXKrlCMAA04qc.jpg

bu var mesela.

başlavuk da twitter'dan kendine hakaret edenlere dava açtıracağına şu kımıl zararlılarını yakalasın işte. adam itiraf ediyo alenen.

http://galeri7.uludagsozluk.com/218/b%C3%BCt%C3%BCn-zenginleri-%C3%B6ld%C3%BCrmek_311935.jpg

Acaba galatasaray düşmanları ne kadar zenginler ?
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=34783&utm_campaign=fbsk&utm_source=fbsk&utm_medium=fbsk

Taraftarımız Burak Yıldırım'ın, bu akşam oynanan Fenerbahçe-Galatasaray lig maçı sonrası evine giderken, Edirnekapı Metrobüs Durağı'nda, bir grup tarafından, hunharca katledildiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Terörün renginin olamayacağı gerçeğiyle birlikte, bu vahim olayın dikkatle ve ısrarla takipçisi olacağımızı bildirir, Burak Yıldırım'a Allah'tan rahmet; acılı ailesine ve Camiamıza başsağlığı dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
Sosyal ağlarda paylaş

TT Arenadaki ilk maçı GS 2-1 kazandı. Kadıköydeki bu maçı FB 2-1 kazandı. GS şampiyon oldu haftaya kupasını alacak. Hemde ikinci kez üst üste.

Ya Fener yönetimi çok başarılı yada Fener taraftarı çok koyun. Şu tablodan sanki Fener çok daha başarılı olmuş gibi bir düşünce çıkartıp bunu da büyük çoğunluktaki taraftarın benimsemesi gerçekten çok ilginç.

Son 14 senede gelen 8 şampiyonluk 2 avrupa kupası. Fener Kadıköyde yenilmiyor. Varsın başarı bu olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalniz oldurulen cocugun da suratindan fenerlilik akiyo lan. Uzerinde forma olmasa da bicaklanirmis bence.

Geyik bi yere kadar is yine holiganliga dondu, bunda aziz yildirimdan baska suclu aramak yanlis. Ondan once boyle ayrilik boyle dusmanlik yoktu . Dun de 15 yasindaki fenerli bebe umit davalaya ana avrat sovuyodu kulubenin arkasindan. Manyak misiniz lan? Boyle cocuk mu yetistirilir? Sonra anneler gunu kutlu olsunlar falan. Oyle ananin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...