Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray 12/05/2013 - 20:00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Sosyal medya ve buralarda falan niçin galatasaylılar sürekli olarak fener hakkında konuşuyor anlayamıyorum. Her fener maçı olunca bıdıbıdı bıdıbıdı sürekli ya. Yeniyoruz ondada bıdıbıdı.

Tüm hayatım boyunca çalışsam sabrinin 1 senede kazandığı parayı alamam belki. Ne yoruyosunuz kendinizi bukadar
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Catze said:

sabonis said:

sabri volkan kavgasında sabriye laf edenler heralde vücut dili nedir bilmiyorlar.

adam kolları açmış volkan'a soruyor çok net, ağzını okumasam da vücut dilinden o kadar belli ki dediği şey şu: "ne diyorsun, naaptım ki lan" falan

volkan, sabri hızını alamayıp buna çarpınca "homuna godum" falan demiştir klasik, oradan çıkmıştır. sabrinin hareketleri kesinlikle dayılanma değildi yani.

OTORİTE AÇIKLADI, ÖZÜR DİLEYİN BEYLER YANILDIK.

perde inince göremiyorsun diye bıdı bıdı etme boş boş. tarafsız bakmayı öğrenin veya gerçekten gidin vücut dili nedir bakın.

HE CANIM HE
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

Sosyal medya ve buralarda falan niçin galatasaylılar sürekli olarak fener hakkında konuşuyor anlayamıyorum. Her fener maçı olunca bıdıbıdı bıdıbıdı sürekli ya. Yeniyoruz ondada bıdıbıdı

çünkü fenerlilerde gs hakkında konuşuyor. Yenisin galiba alışırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

samaella said:

Sosyal medya ve buralarda falan niçin galatasaylılar sürekli olarak fener hakkında konuşuyor anlayamıyorum. Her fener maçı olunca bıdıbıdı bıdıbıdı sürekli ya. Yeniyoruz ondada bıdıbıdı

çünkü fenerlilerde gs hakkında konuşuyor. Yenisin galiba alışırsın.

yo biz konuşmuyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

SeaGle said:

ÜÇ TEMMUZ =(

Kiyamams

Abi sen maçı çok ciddiye aldın ya.
Gol oldu geldin burda gazlandın falan.

Bak şöyle bi etrafa, maçı sallayan gs li ya da fb li pek adam yok. Sen böyle şampiyonluğun hıncını alıcaz diye nasıl hırslanmışsan bi garip olmuşsun haberin olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

hacılar açıkcası gözle görmedim ben hiçbir gs li futbolcunun o tip bir tezahürata baara baara eşlik ettiğini. olay zaten tribünlerin maç boyunca anabacı yapması, devamında da burda insanların "ama sizinkiler de ediyor" demesi.
hanzoluğun takımı falan yok gençler. hanzo her yerde, her renkte hanzo.
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

sabonis said:

Catze said:

sabonis said:

sabri volkan kavgasında sabriye laf edenler heralde vücut dili nedir bilmiyorlar.

adam kolları açmış volkan'a soruyor çok net, ağzını okumasam da vücut dilinden o kadar belli ki dediği şey şu: "ne diyorsun, naaptım ki lan" falan

volkan, sabri hızını alamayıp buna çarpınca "homuna godum" falan demiştir klasik, oradan çıkmıştır. sabrinin hareketleri kesinlikle dayılanma değildi yani.

OTORİTE AÇIKLADI, ÖZÜR DİLEYİN BEYLER YANILDIK.

perde inince göremiyorsun diye bıdı bıdı etme boş boş. tarafsız bakmayı öğrenin veya gerçekten gidin vücut dili nedir bakın.

HE CANIM HE

üzülme lan senin de bi gün kupan olur. kıyamams göz yaşlarına.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Theridone said:

SeaGle said:

ÜÇ TEMMUZ =(

Kiyamams

Bak şöyle bi etrafa, maçı sallayan gs li ya da fb li pek adam yok. Sen böyle şampiyonluğun hıncını alıcaz diye nasıl hırslanmışsan bi garip olmuşsun haberin olsun.

Pm'de yer acar misin baskan
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

SeaGle said:

Theridone said:

SeaGle said:

ÜÇ TEMMUZ =(

Kiyamams

Pm'de yer acar misin baskan

go
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

kadıköyde küfür yok diyen çerçeveli fenevliye soruyorum, duyuyor musun ?

fizban said:

- birbirinizi tahrik etmeyin. uyarı alırsınız, sonra da uçarsınız. bu tahrikler arasına herşeyin girebileceği gibi, fatih terime fatoş, aziz yıldırım a azize gibi isimler takmak da tahrik kapsamına girebilir.

bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...