samaella Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Sosyal medya ve buralarda falan niçin galatasaylılar sürekli olarak fener hakkında konuşuyor anlayamıyorum. Her fener maçı olunca bıdıbıdı bıdıbıdı sürekli ya. Yeniyoruz ondada bıdıbıdı. Tüm hayatım boyunca çalışsam sabrinin 1 senede kazandığı parayı alamam belki. Ne yoruyosunuz kendinizi bukadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 sabonis said: Catze said: sabonis said: sabri volkan kavgasında sabriye laf edenler heralde vücut dili nedir bilmiyorlar. adam kolları açmış volkan'a soruyor çok net, ağzını okumasam da vücut dilinden o kadar belli ki dediği şey şu: "ne diyorsun, naaptım ki lan" falan volkan, sabri hızını alamayıp buna çarpınca "homuna godum" falan demiştir klasik, oradan çıkmıştır. sabrinin hareketleri kesinlikle dayılanma değildi yani. OTORİTE AÇIKLADI, ÖZÜR DİLEYİN BEYLER YANILDIK. perde inince göremiyorsun diye bıdı bıdı etme boş boş. tarafsız bakmayı öğrenin veya gerçekten gidin vücut dili nedir bakın. HE CANIM HE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ilk başta volkan drogbaya atar falan yaptı sonra baktı drogba biraz kalın sabriyi skverdi dsfgsd sabride emrede tam provakatör ansnı satıym her derbide yapıolar ebeu zaten tahrik makinası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Kalecisiz ezdik ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 samaella said: Sosyal medya ve buralarda falan niçin galatasaylılar sürekli olarak fener hakkında konuşuyor anlayamıyorum. Her fener maçı olunca bıdıbıdı bıdıbıdı sürekli ya. Yeniyoruz ondada bıdıbıdı çünkü fenerlilerde gs hakkında konuşuyor. Yenisin galiba alışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 DynamicK said: ya tamam sen de iste gordugunu soyledin. o kufur edenleri de kiniyoruz buradan sayin fizbanim.senin zaten bilincin var, ama bilinci olan taraftar sayısı da 5 falan. ben de isterim keşke bütün maç ver leftere diye, avaz avaz diye tezahürat yapsınlar. türkiyede olmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 4Ever said: samaella said: Sosyal medya ve buralarda falan niçin galatasaylılar sürekli olarak fener hakkında konuşuyor anlayamıyorum. Her fener maçı olunca bıdıbıdı bıdıbıdı sürekli ya. Yeniyoruz ondada bıdıbıdı çünkü fenerlilerde gs hakkında konuşuyor. Yenisin galiba alışırsın. yo biz konuşmuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Theridone said: SeaGle said: ÜÇ TEMMUZ =( Kiyamams Abi sen maçı çok ciddiye aldın ya. Gol oldu geldin burda gazlandın falan. Bak şöyle bi etrafa, maçı sallayan gs li ya da fb li pek adam yok. Sen böyle şampiyonluğun hıncını alıcaz diye nasıl hırslanmışsan bi garip olmuşsun haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Memphis7 said: ilk başta volkan drogbaya atar falan yaptı sonra baktı drogba biraz kalın sabriyi skverdi dsfgsd sabride emrede tam provakatör ansnı satıym her derbide yapıolar ebeu zaten tahrik makinası Melo o ya. Ebue öyle değil çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 hacılar açıkcası gözle görmedim ben hiçbir gs li futbolcunun o tip bir tezahürata baara baara eşlik ettiğini. olay zaten tribünlerin maç boyunca anabacı yapması, devamında da burda insanların "ama sizinkiler de ediyor" demesi. hanzoluğun takımı falan yok gençler. hanzo her yerde, her renkte hanzo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Catze said: sabonis said: Catze said: sabonis said: sabri volkan kavgasında sabriye laf edenler heralde vücut dili nedir bilmiyorlar. adam kolları açmış volkan'a soruyor çok net, ağzını okumasam da vücut dilinden o kadar belli ki dediği şey şu: "ne diyorsun, naaptım ki lan" falan volkan, sabri hızını alamayıp buna çarpınca "homuna godum" falan demiştir klasik, oradan çıkmıştır. sabrinin hareketleri kesinlikle dayılanma değildi yani. OTORİTE AÇIKLADI, ÖZÜR DİLEYİN BEYLER YANILDIK. perde inince göremiyorsun diye bıdı bıdı etme boş boş. tarafsız bakmayı öğrenin veya gerçekten gidin vücut dili nedir bakın. HE CANIM HE üzülme lan senin de bi gün kupan olur. kıyamams göz yaşlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 serjuhan said: Galatasaray çok isteksizdi yani bitirmiş ligi. Hani oynatmadı değil Fener, Galatasaray hiç çabalamadı çok ruhsuz oynadı. İlk defa gs nin yenmesine üzüldüm ( Sivas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 teletex gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 SeaGle said: Theridone said: SeaGle said: ÜÇ TEMMUZ =( Kiyamams Abi sen maçı çok ciddiye aldın ya. Gol oldu geldin burda gazlandın falan. Bak şöyle bi etrafa, maçı sallayan gs li ya da fb li pek adam yok. Sen böyle şampiyonluğun hıncını alıcaz diye nasıl hırslanmışsan bi garip olmuşsun haberin olsun. Pm'de yer acar misin baskan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 sabonis çabalama bebişim, olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Beşiktaşın şampiyonlar ligi umutları =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Theridone said: SeaGle said: Theridone said: SeaGle said: ÜÇ TEMMUZ =( Kiyamams Abi sen maçı çok ciddiye aldın ya. Gol oldu geldin burda gazlandın falan. Bak şöyle bi etrafa, maçı sallayan gs li ya da fb li pek adam yok. Sen böyle şampiyonluğun hıncını alıcaz diye nasıl hırslanmışsan bi garip olmuşsun haberin olsun. Pm'de yer acar misin baskan go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Keşke şampiyonluk garanti olmasaydı da adam gibi çıkıp oynasaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 biz ingliz futbolunda en agir sekilde WHO ARE YA? diyoruz rakip oyunculara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Biz AR YU PİLEYIR diyoruz. çelınc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 DynamicK said: biz ingliz futbolunda en agir sekilde WHO ARE YA? diyoruz rakip oyunculara. ARE YOU PLAYER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Volkana terapist neyim bisiy tutsunlar da artik magara adami gibi millete dalmasin yahu. Avrupa Sampta adam dover, derbide adam kovalar, evden aldirir vs vs bu ne ya. Aslinda Volkan atildiktan sonra uzaktan bi tane yiyeydik en saglam terapiyi Aziz yapardi ona sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 uzaktan şut atmayı bırak, kaleye dönmeye yetemedik o dakikadan sonra sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 harrykewell said: kadıköyde küfür yok diyen çerçeveli fenevliye soruyorum, duyuyor musun ? fizban said: - birbirinizi tahrik etmeyin. uyarı alırsınız, sonra da uçarsınız. bu tahrikler arasına herşeyin girebileceği gibi, fatih terime fatoş, aziz yıldırım a azize gibi isimler takmak da tahrik kapsamına girebilir. bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar