Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hürriyet'de bir pati

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Abi geçmişken Hulu'culara söyle de Türkiye'ye de gelsinler

abi gelmelerine gerek yok sonra türk dizileri falan filan basıcak öbür diziler yalan olucak türkiyede salla gitsin ne gerek var proxy ile giriliyor zaten
Mesaj tarihi:
tayyip admin dashboard ister abi haha

turkiye onumuzdeki 1-2 yilda data ve servis patlamasi yasicak abi. elbet tum servisler gelicek cok yakin zamanda. ekosistem savasi en cok gelismekte olan ulkelere yaradi. bi de nasil milletsek neye el atarsak curutuyoruz anasini satayim, turkum diyince millet 4sq, twitter falan sorulari soruyo burda direk haha. baya unleniyoruz yavastan tech scene'de. yakinda her social app abd ile birlikte turkiye'de girer pazara, demedi demeyin :)
Mesaj tarihi:
hulu biraz farkli ama, content sirketi sonucta, o sebeple abd disinda bi japonya var. turkiye'ye turk dizileriyle giris gibi bisey de enteresan olabilir mesela, zira abd dizilerini lisanslamak cok daha cetrefilli olur tahminen.
vardir heralde bi planlari ben ekim'de basliyorum, daha bi bildigim ettigim yok. recommendation ve personalization uzerine calisicam.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

da, haftaya pzt microsoft'taki son gunum. hulu'ya geciyorum 2 aylik bi tatilden sonra urun muduru olarak huluuuuuuuuuug.

güldüm ya

kendimden utanıyorum fssdfds.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

hulu biraz farkli ama, content sirketi sonucta, o sebeple abd disinda bi japonya var. turkiye'ye turk dizileriyle giris gibi bisey de enteresan olabilir mesela, zira abd dizilerini lisanslamak cok daha cetrefilli olur tahminen.
vardir heralde bi planlari ben ekim'de basliyorum, daha bi bildigim ettigim yok. recommendation ve personalization uzerine calisicam.

iş nedeni ile japonyaya taşınırsan çok kıskanırım seni ilke

öle bi kıskanırım ki kafan patlar dikkat et. o yüzden amerikada devam et.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ayrica Deezer'in ucret politikasi referans alinirsa ayna 10TL verecekler Hulu benzeri bir siteye. Surekli dizi stream edebilen adamin verecegi ayda 10TL'si de olur bence. Gerci Deezer'a vermeyip Grooveshark kullanmaya devam ediyor bizim insan.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
7,99$ Netflix ve Hulu. Crunchyroll 1$ daha ucuz. Deezer 10TL.

Netflix, Crunchyroll ve Deezer oduyorum ben. Ayda 35TL ediyor yaklasik. VPN kullaniyorum ama Hola sayesinde gerekli degil artik, ucretsiz hallediliyor.
  • Yeni Oluştur...