Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Abi geçmişken Hulu'culara söyle de Türkiye'ye de gelsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 lol yaşımız belli oldu o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Kojiroh said: Abi geçmişken Hulu'culara söyle de Türkiye'ye de gelsinler abi gelmelerine gerek yok sonra türk dizileri falan filan basıcak öbür diziler yalan olucak türkiyede salla gitsin ne gerek var proxy ile giriliyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 tayyip admin dashboard ister abi haha turkiye onumuzdeki 1-2 yilda data ve servis patlamasi yasicak abi. elbet tum servisler gelicek cok yakin zamanda. ekosistem savasi en cok gelismekte olan ulkelere yaradi. bi de nasil milletsek neye el atarsak curutuyoruz anasini satayim, turkum diyince millet 4sq, twitter falan sorulari soruyo burda direk haha. baya unleniyoruz yavastan tech scene'de. yakinda her social app abd ile birlikte turkiye'de girer pazara, demedi demeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 hulu biraz farkli ama, content sirketi sonucta, o sebeple abd disinda bi japonya var. turkiye'ye turk dizileriyle giris gibi bisey de enteresan olabilir mesela, zira abd dizilerini lisanslamak cok daha cetrefilli olur tahminen. vardir heralde bi planlari ben ekim'de basliyorum, daha bi bildigim ettigim yok. recommendation ve personalization uzerine calisicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bing noldu bing? cok iyi pron bulmasi disinda bi ozelligi var mi su an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Penthesilea said: da, haftaya pzt microsoft'taki son gunum. hulu'ya geciyorum 2 aylik bi tatilden sonra urun muduru olarak huluuuuuuuuuug. güldüm ya kendimden utanıyorum fssdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 2 aylık bi tatil çok iyi ya bol bol gez seni de bi görem istanbula gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Penthesilea said: hulu biraz farkli ama, content sirketi sonucta, o sebeple abd disinda bi japonya var. turkiye'ye turk dizileriyle giris gibi bisey de enteresan olabilir mesela, zira abd dizilerini lisanslamak cok daha cetrefilli olur tahminen. vardir heralde bi planlari ben ekim'de basliyorum, daha bi bildigim ettigim yok. recommendation ve personalization uzerine calisicam. iş nedeni ile japonyaya taşınırsan çok kıskanırım seni ilke öle bi kıskanırım ki kafan patlar dikkat et. o yüzden amerikada devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Sonsuza kadar tatil alicam ben yakinda. Bir esnaf gazetesine bile cikamadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Hulu içeriği parayla satmıyo mu? fullizletamizle.com varyantı sitelerden izleyen millet diziye nası para verecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 sitenin kapanma derdi olmayacak ve smarttvlerden rahatlıkla izlenebilecek, apple tvden falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 dizinin bir bölümünün 1tl falan olması gerekiyo ama yoksa çoğu kişi para vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Ayrica Deezer'in ucret politikasi referans alinirsa ayna 10TL verecekler Hulu benzeri bir siteye. Surekli dizi stream edebilen adamin verecegi ayda 10TL'si de olur bence. Gerci Deezer'a vermeyip Grooveshark kullanmaya devam ediyor bizim insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Aylik 10$ mi ne hulu plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 7,99 ödüyorum diye hatırlıyorum huluya hepsi aynı fiyattı en son netflix i iptal ettirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 7,99$ Netflix ve Hulu. Crunchyroll 1$ daha ucuz. Deezer 10TL. Netflix, Crunchyroll ve Deezer oduyorum ben. Ayda 35TL ediyor yaklasik. VPN kullaniyorum ama Hola sayesinde gerekli degil artik, ucretsiz hallediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 netflixte dizi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 lütfiyi gördükçe şükrüye çok üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 lütfi diyince butun huznum gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ne kadar oldschool isimli varsa paticiğe üye olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Ne varsa oldschool larda var, ne öle efecan,berkecan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Doğrusun. Şükrü mesela. Söylemiyorsun sanki masaya vuruyorsun. Lütfü mesela. Biraz daha gözlüklü, adablı adam ismi. Ama sinirlendi mi kaçarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Şükrü dünyanın en oldschool ismi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 şükrü, dayımın ismi. istemsiz de olsa aquila'ya saygıda kusur etmiyorum bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar