fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Parfümüm bitti kanser falan okuduktan sonra kullanasım yok. deo sıkıp geçiyorum o da elbiseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 fenn said: Parfümüm bitti kanser falan okuduktan sonra kullanasım yok. deo sıkıp geçiyorum o da elbiseye Dogal olan sticklerden kullan.yillardir kullaniyorum, zarari da yok. Buyuk eczanelerde satiliyor http://www.thenaturalskincarecompany.co.uk/alvin-connor-cystal-deodorant-bodystick.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Narciso Rodriguez. ( erkek parfumleri de guzel) Chloe love Bu arada sahteden cok bayat parfum satiyorlar, iki yil kadar sonra bozuluyor ve koku degisiyor. Uretim tarihini kontrol edebiliyorsaniz online alin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Baktım siteye fiyatta gayet güzel bir daha öyle deneyeceğim. Hatta oda kokusunda da 5 liraya o tüpler yerine 80 tl ye orijinal ve doğal kokular var onlardan alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SigSauer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 İsseymiyake aldim guzel bir koku begendim. Ama sahtedini felan kullanan cok. Pisti olabiliyor insan bazen. Ama cicek kokusu mukemmel. Bazilari cok guzel kokuyorsun diyor bazilari ise annenin parfumunu mu sıktın diyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Koltuk altınıza deniz tuzu suyu ve karbonat dökün kötü kokuyu direk yok eder. İlla birşey kokmak istiyorsanızda yağ sürün cildinize hem besler ama uzun süre kokmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 SigSauer said: Yahu mizudan bvlgari aqva aldim sahte cikti. Cünkü ykmde koklayip siparis vermistim. Hic onun gibi kokmuyor. Sıkıp okula gittim. Herkes berbat kokuyon dedi. Faturayida cope attim. Basil iade ercem bilmiyorum. Bende Diesel alıcaktım, demek ki Mizu'dan alınmazmış. Eee nerden alıcaz Freshoptan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Soris said: Koltuk altınıza deniz tuzu suyu ve karbonat dökün kötü kokuyu direk yok eder. İlla birşey kokmak istiyorsanızda yağ sürün cildinize hem besler ama uzun süre kokmaz zaten. Ben protexin anti baktreyiel sabunuyla yıkıyorum. Sonuçta ter kokusu bakteri bazlı bi sorun olduğu için, 12 saat filan kokmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 toggie said: http://www.mizu.com/urunler/946/Jean-Paul-Gaultier-Le-Male-EDT-Erkek-Parfum.jpg Sex hayatimi oncesi ve sonrasi diye ikiye boldu bu parfum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Onun Beau olanını kullanıyorum daha, o parfüm yokken de sevişiyordum hala da sevişiyorum değişmedi hiç bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 ben biber gazı kullanıyorum cok iyi kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 http://img376.imageshack.us/img376/8910/04022008373ty2.jpg kokusu çok hoş fiyatı da uygun free shoptan en son yanlış olmasın 20 euroya mı ne aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ülke fena durumda ama koku önemli. bir sorum olacak. http://perfumehotdeal.com/images/productImages/VISIT.jpg kullandığım parfüm üretimden kalkmış. sizce ne kadar daha bulabilirim bunu? benzerini bilen varsa ses etsin lütfen. kenzo tokyo'ya da çok benzer bu arada. o da kalktı üretimden. bi ben seviyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Beyler parfumleri nereden alıyorsunuz? Mizu veya benzeri güvenilir site varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Ben cıktıkca duty free'den alıyorum. Mizu falan daha ucuzdur belki de içim rahat oluyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 missperadan alıyorum. hep sağlam çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 mizu fena ucuz yahu. %20 kampanyası da var çoğu zaman. tekin acarda black xs 100ml 160 tl civari, ykm de 182 tl. mizu da 89 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayyuka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Rochas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 aktiftablet said: yanlış yapıyosunuz, bunu alın http://men-onlineshop.com/image-product/img521-1355291525.jpg selam benle aynı parfümü kullanıyorsun. sucks to be you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Deacon said: Sex hayatimi oncesi ve sonrasi diye ikiye boldu bu parfum. bence daha sık parfüm sürme süreci, kararlı bir "daha çok seks yapıcam ulan artık" sürecine eşlik ettiği için böyle yanlış bir istatistik çıkarmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Black XS, Sport Ego, Intense Ultramarine sizce bu üçünden hangisi daha iyidir? Black XS için kızlardan pek olumlu yorumlar almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Ardeth said: aktiftablet said: yanlış yapıyosunuz, bunu alın http://men-onlineshop.com/image-product/img521-1355291525.jpg selam benle aynı parfümü kullanıyorsun. sucks to be you la olm ben bunu ve iseki bilmemne midir nedir, onları falan da kullanmışım haberim yok. kendim para vermeyince beğenmiyorum asdfds psikolojiye gel lan. Bi de bunun açık renklisi var, o bundan biraz daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Litminov said: Black XS, Sport Ego, Intense Ultramarine sizce bu üçünden hangisi daha iyidir? Black XS için kızlardan pek olumlu yorumlar almadım. black xs u baya seviyor kızlar, hatta bitince illaki aldırmışlardı tekrar. l'exces olanını alma ama baya kolpa o. normal black xs u 89 tl ye aldım mizu dan 100 lüğünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mizu'dan siparişi verdik bakalım kapıda ödeme diye. (daha önce hepsiburada'dan aldığımda ödeme sonrası 1 ay beklediğimden oluyo bunlar :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar