Goering Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 saka misin? sana yalan soyleyince ne gecicek elime? baskasina tavsiye veya signal vermiyorum. resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 evet. demek ki öyleymiş. şu an göt oldum, kabul ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Bi gazla boyle islere girenleri cok seviyorum ben ya Uni'nin ilk 3 ayi cafe acma dusuncesi Uni'de tanistigi bitirim arkadasla Qnet, Herbalife denemeleri Part time indirim kartlari satmacalar İlk basarisiz girisim (elbette arkadaslariyla ortak) Batis 1-1.5 k maas ile is bulma Araba al-sat dusunceleri, oto bazarinda takilmac Halen bu yollari kovalamac İstiklal Marsi Kapanis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bir an cevap vermeye hazırlanıyordum yüksek lisanslarım var şirketim var 3 yıllık mühendisim diye farkettim ki rıdvanmış. he anacım he diyorum geçiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 @Theridone: abi ben kazaniyorum ahmet, hasan kazaniyo diye siz de bundan para kazanabilirsiniz diye bir sey yok? ben 10 senedir kitap kitap, trade trade calisiyorum. gecen sene trade etmeye basladim daha.. zaten konunun basindaki mesajlarda, bitcoin icin de: mine edin oyle kazanin yazmis bir kac arkadas. anlamiyorsaniz bos umut baglamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Tesekkurler Goering, dedigimi anlamissin sagol aciklaman icin. Asgari musterekte bulusmak ne kadar guzel bir sey. İki posta da bakan tavirlar arasindaki ucurumu idrak edebilir. Sanki taniyor da bos beles yoruma kasiyor adam ya, teyallam. Hadi git bitcoine bellek sat sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 forexte kazanan hiç görmedim daha tanıdıklar arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 sen angıl dingil konuş, ondan sonra nezaket bekle. o da güzel tabi. gerçi benimki de hayvanlık. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 su an madem kardasin hemen kapa pozisyonlari, allah askina gercek birseye yatirim yap, teknik analizden falan anliyorsun madem, bari gercek seylerle yap :) bu patlayacak cunku, 1-2 hafta once bir gunde hayvanlar gibi fluctuation oldu, EUR/USD bile daha guvenilir serrefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 monoscope said: forexte kazanan hiç görmedim daha tanıdıklar arasında bilmeden oynuyorlar cunku, kafadan atiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bitcoin'e gercekten yatirim yapanlarin umarim gercek kazanclari vardir. fx'de para kazaniliyor da 1:500 leverage falan kumar sayilir, baslayacak biri icin dogru hamle degil (cogu zaman money management bilmeyen, Risk:Reward Ratio bile hesaplayamanlarin kabusu yuksek leverage) ben sermayeye ihtiyacim oldugu icin ve duzgun sermayem olmadigi icin 1:500 zorluyorum. fx'den hic batmadım ama gaza gelip altından da 3 kere hesabı sıfırladım. _ edit: technical analysis, cok fiyat hareketi olan piyasalarda (x/JPY, EUR/USD, GBP/USD vs.) kısa vadede kurtarmıyor adamı. bir de ben zaman kullanmıyorum chartlarımda, 100 tick'e göre çalışıyorum. edit2: haber de trade etmiyorum, haberden sonraki fiyatın retracementlarını zorluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuya alakasız giricem de geçen şey okumuştum, ESEA clientları çaktırmadan bitcoin üretiyormuş. Ortaya çıkınca şaka yaptık falan demişler ahah ama sonradan baktılar olmuyor ödül havuzuna ekledik diye sıyrılmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Aldığım 5870 2 haftadır mine yapıyor aralıksız. Yarım bitcoin kazandırmış durduğu yerden. :P 180 liraya almıştım. Bir buçuk iki aya çıkaracak galiba kendini. Sonra bulursam bir tane daha atarım yanına. Çalışsın dursun. :P 5-10 bitcoin yaptıktan sonra trade olayına girebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 iyi kafaymis, peki elektrik masrafini hesapladin mi? gece elektrik 2/3 daha ucuz (saat 10'dan sonra sanirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 abim CEYRAN yakmıyo mu o? onu da hesaba kattın mı? ayrıca bir abimiz şöyle demiş: Good for you, I had a GPU farm with well over 100 5870s last year. You clearly didn't even read my post. I said if these BTC values sustain, a mini rig will be worth a fortune worth several hundreds of thousands of dollars. Ill repeat myself. Anybody with a calculator can estimate the average hashrate over the next 4 months based on avalon, Asicminer and bfl's pending deliveries: With $163 coins and a 200TH network, my June 25th $60,000 investment in two Mini Rigs is making around $9,000/day initially. And that is using conservative numbers because I believe I will see my rigs before the network hits 200TH. Even if the network hashrate is double that by the time I get my entire order, I will still be making $4,400/day in coins. Plug in 1000TH, which is more than all competitors have presold + BFL preorders combined and I'm STILL pulling over $1,750/day.... Even if coins take a shit to $40/btc, these numbers still indicate that 1st batch Mini rigs will be worth six figures+, which is all I claimed. Noone can't expect to calculate their expected returns in dollars, but you can calculate a range using the variables acting in the situation. I'll bet 500BTC that both of my mini rigs make over 100k in BTC each. I'll even give 2:1 odds, any takers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Elektrik bedava. Oradan kotarıyorum. Gelen direk cebe. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 nası bedava kürtmüsün diyecek birisi gelip şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 @roket ne zaman yazilmis bu, 2 hafta once BTC $200 degil miydi? ona gore mi hesaplanmis? zamani onemli sunu yazdiginin? ayrica $60,000'lik yatirimdan bahsediliyo, exponential olarak arttigi belli getirinin, tek makineye indirgeyince tabi ki elektrik hesaplarim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Kürt değilim. Evimde değil kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 iş yerinden sömürüyor beyler çaktırmayın asdfgh 5970 le kazıyorum ben de. 620 mhash seviyesi. sende kaç vaperon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Overclock ve voltajla 436,4 max alıyorum karttan. 180 liralık ikinci el cihazla baya yeterli düzeyde. Ama kelebek falan bulsam alırdım herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 beyler bi tuto koyun da öğrenelim biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 vay arkadaş, sanırım ilk defa konu dışındaki bir konuya bu kadar fransız kaldım. bizim de bi üç beş kuruş vardı, sütyen arası mı yastık altı mı iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mine rig kurma olayından vazgeçtim ben ya. Bugün ciddi ciddi düşündüm tekrardan ama bu ASIC tipi cihazların bitcoin miner'lara sunulmasıyla birlikte bitcoin mining işi deli gibi zorlaşacak, yani o mantığa göre yanlış anlamadıysam zorlaşması lazım. Şu arkadaşa katılıyorum yani tamamen, fikrim budur: Hi, I'm new to all this, and this is my first post. I'm not a Miner, but am interested in the whole Bitcoin concept. I have to say that I am a little perplexed by the whole Avalon/BFL situation and the current value of Bitcoins. I'm also slightly puzzled by the content of some of the technical postings and the information they contain. But back to the original question posted. Here's my take on things: Current network Hashrate is about 35Th. Adding 100 Avalon systems, running at 80% uptime would add another 5Th right away, and if their product IS real, then they will probably have enough silicon to ship at least another 200 - 300 units, adding a further 10 - 15 Th, ie 20Th in total. That isn't good news for anyone, especially anyone waiting on an order. I've read in various places that BFL have over $10M of orders - prepaid. That translates to around another 6000 singles, ie 6000 x 60Gh or 360Th. It's unlikely that they will all be delivered in a short timeframe, but even over 3 months the network will be hashing at over 400TH, ten times the current rate. And hence 1/10th of the current reward. Because of the inevitable delays between ordering and shipping, there will also be a further backlog of miners desperate to get on the bandwagon. Look towards 1 - 1.2Ph by Autumn, 30 - 40 times current rate, 3 -4% of current reward levels. Even the most wildly optimistic amongst us can't see the value of Bitcoin increasing 30 fold. And that doesn't include any other asic offerings or the second round of Avalons. Either way, in 3 months there could be close on 1Ph capacity. Whilst I'm technically pleased at the idea of a collaborative group of individuals rather than a government achieving this fantastic level of processing power, I feel for anyone who has invested a lot of money in this concept who might feel cheated by the delays and false dawns. I have many years experience in the semiconductor industry and I can assure any of you out there, especially the supposed experts, that with $5M of investors money any capable design team could deliver a full working asic of this complexity (especially with a tried and tested hardware design) together with the mass production infrastructure and test rigs within a 9 - 12 month timeframe. The asic is simply a big matrix of identical blocks with some routing and interfacing, the process technology is well proven. I'm not taking a shot at BFL or anyone else here, but this isn't rocket science. My advice would be to invest in Bitcoins, (I'm convinced that by summer the price will be over $100, but not in hardware unless the asics turn out to be turkeys (or non-existent). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Elektriği rakiplerinden ucuza alabilirsen mesela ufak bir santralin olsa :P baya güzel yatırım kendini 3 ayda falan çeviriyor 300 GPUluk bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar