KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Fikir Klüpleri Federasyonu dün yani 6 Mayıs'ta okulun bahçesine İstanbul Boğazı'nı görecek şekilde 3 metrelik Deniz Gezmiş heykeli dikmiş. Ertesi gün millet bir bakmış, heykel yok?! Meğer gece okul yönetiminin talimatı ile heykel depoya kaldırılmış. Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23225806.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 aqila görmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 teyallam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 iyi etmişler, aponun heykeli dikilince ağlarsan bu topici çıkartırız terorist teroristtir, heykel dikip gençliğe yanlış idoller gostermeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 OZGURLUK SAVASCISI BI KERE ONLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 viktor /thread basmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Viktor said: iyi etmişler, aponun heykeli dikilince ağlarsan bu topici çıkartırız terorist teroristtir, heykel dikip gençliğe yanlış idoller gostermeye gerek yok ya ne olacagidi perincek mi dikilecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 zaten cok cirkinmis. ben boyle sanatin icine tukureyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Viktor said: iyi etmişler, aponun heykeli dikilince ağlarsan bu topici çıkartırız terorist teroristtir, heykel dikip gençliğe yanlış idoller gostermeye gerek yok Abooo ne yaptın abi sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Marty said: zaten cok cirkinmis. ben boyle sanatin icine tukureyim sayin basbakanim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Adamlar Atatürk heykelini kaldıracaklar nerdeyse Deniz Gezmiş'i mi takarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Viktor said: iyi etmişler, aponun heykeli dikilince ağlarsan bu topici çıkartırız terorist teroristtir, heykel dikip gençliğe yanlış idoller gostermeye gerek yok Sam said: viktor /thread basmış. şunlar dursun şöyle şurada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 terörist ölür badem gözlü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 viktorun mesajıyda topic kilit yemiş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Viktor said: iyi etmişler, aponun heykeli dikilince ağlarsan bu topici çıkartırız terorist teroristtir, heykel dikip gençliğe yanlış idoller gostermeye gerek yok ya seni ben hangi sınıfa koyacağımı bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 deniz gezmiş kim abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Onun zamanında çözüm süreci yokmuş, öldürmüşler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 heykel ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 KuddusiMavra said: Viktor said: iyi etmişler, aponun heykeli dikilince ağlarsan bu topici çıkartırız terorist teroristtir, heykel dikip gençliğe yanlış idoller gostermeye gerek yok ya seni ben hangi sınıfa koyacağımı bilemiyorum... troleybit de abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 galiba öyle demem icap ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 KuddusiMavra said: Viktor said: iyi etmişler, aponun heykeli dikilince ağlarsan bu topici çıkartırız terorist teroristtir, heykel dikip gençliğe yanlış idoller gostermeye gerek yok ya seni ben hangi sınıfa koyacağımı bilemiyorum... Abi adam koyulacak şeyi koymuş zaten, bence 1 dakikalık saygı duruşuna geç yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 espiri ise anlamadım. ciddiyse anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Normaldir abi, anlıyorum. Soğuk bir duş al, kendine gelirsin yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Eşkiya heykelini kaldırdılar diye ağlayalım hadi büüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Asteroth said: Normaldir abi, anlıyorum. Soğuk bir duş al, kendine gelirsin yavaştan. oğlum sana ne oluyor :) yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar