KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Fikir Klüpleri Federasyonu dün yani 6 Mayıs'ta okulun bahçesine İstanbul Boğazı'nı görecek şekilde 3 metrelik Deniz Gezmiş heykeli dikmiş. Ertesi gün millet bir bakmış, heykel yok?! Meğer gece okul yönetiminin talimatı ile heykel depoya kaldırılmış. Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23225806.asp
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 iyi etmişler, aponun heykeli dikilince ağlarsan bu topici çıkartırız terorist teroristtir, heykel dikip gençliğe yanlış idoller gostermeye gerek yok
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Viktor said: iyi etmişler, aponun heykeli dikilince ağlarsan bu topici çıkartırız terorist teroristtir, heykel dikip gençliğe yanlış idoller gostermeye gerek yok ya ne olacagidi perincek mi dikilecekti.
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 zaten cok cirkinmis. ben boyle sanatin icine tukureyim
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Viktor said: iyi etmişler, aponun heykeli dikilince ağlarsan bu topici çıkartırız terorist teroristtir, heykel dikip gençliğe yanlış idoller gostermeye gerek yok Abooo ne yaptın abi sen.
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Marty said: zaten cok cirkinmis. ben boyle sanatin icine tukureyim sayin basbakanim?
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Adamlar Atatürk heykelini kaldıracaklar nerdeyse Deniz Gezmiş'i mi takarlar.
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Viktor said: iyi etmişler, aponun heykeli dikilince ağlarsan bu topici çıkartırız terorist teroristtir, heykel dikip gençliğe yanlış idoller gostermeye gerek yok Sam said: viktor /thread basmış. şunlar dursun şöyle şurada
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 viktorun mesajıyda topic kilit yemiş aslında
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Viktor said: iyi etmişler, aponun heykeli dikilince ağlarsan bu topici çıkartırız terorist teroristtir, heykel dikip gençliğe yanlış idoller gostermeye gerek yok ya seni ben hangi sınıfa koyacağımı bilemiyorum...
loop Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Onun zamanında çözüm süreci yokmuş, öldürmüşler !
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 KuddusiMavra said: Viktor said: iyi etmişler, aponun heykeli dikilince ağlarsan bu topici çıkartırız terorist teroristtir, heykel dikip gençliğe yanlış idoller gostermeye gerek yok ya seni ben hangi sınıfa koyacağımı bilemiyorum... troleybit de abi
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 galiba öyle demem icap ediyor
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 KuddusiMavra said: Viktor said: iyi etmişler, aponun heykeli dikilince ağlarsan bu topici çıkartırız terorist teroristtir, heykel dikip gençliğe yanlış idoller gostermeye gerek yok ya seni ben hangi sınıfa koyacağımı bilemiyorum... Abi adam koyulacak şeyi koymuş zaten, bence 1 dakikalık saygı duruşuna geç yavaştan.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 espiri ise anlamadım. ciddiyse anlam veremedim.
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Normaldir abi, anlıyorum. Soğuk bir duş al, kendine gelirsin yavaştan.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Eşkiya heykelini kaldırdılar diye ağlayalım hadi büüüü
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Asteroth said: Normaldir abi, anlıyorum. Soğuk bir duş al, kendine gelirsin yavaştan. oğlum sana ne oluyor :) yavaş.
Öne çıkan mesajlar