mondain Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ya gazetede okudum ..... olarak koymuşlar çatladım bulamadım ne diyo orda ....ği olması gerekiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 şarkıyı dinlemedim de deliği olmasın? ği ile biten bi bu geldi aklıma :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ya neyse ne kadıncağız içindne geleni söylemiş :D[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 noluyo beyler ya ne bu küfür merakı?yok matrixdeki küfür ne yok şebnemdeki küfür ne?iyice küfürbaz oldunuz bakıom=)[hline]...save me from the nothing I've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Dırırıııııırı dırırırıııııııırı dırırırırırırırııı Eşşoleşşek! HÖhöhö[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 "içine girdiğin o kaygan delik" eğer arkadaşım beni keklemediyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: LvL_Sabo, 24 May 2003 17:39 tarihinde demiş ki: "içine girdiğin o kaygan delik" eğer arkadaşım beni keklemediyse öhhşş o ne bicim sarki sozu oha oldum bi an[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: LvL_Sabo, 24 May 2003 17:39 tarihinde demiş ki: "içine girdiğin o kaygan delik" eğer arkadaşım beni keklemediyse höhhh..![hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 http://www.sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=allah+belani+versin+sebnem+o+ne+bicim+soz+oyle [hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Delikmi ? Töbe Töbe Adamı dinden cıkarcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 mozahahza[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Ben Şarkımı Söylerken Şebnem Ferah İçimde bir ateş yanıyor, bedenim dar gelir oldu, ateşime ister körüklerle gel ister suyla, istediğin kadar konuş benimle, istediğin kadar yalan söyle, beni ben yapan içimdeki sesleri susturamazsın. içine girdiğin küçük kaygan deliği yeni ve büyük bir dünya mı sandın? istersen bir aynayla yardım edeyim ama umursamazsın. merak etmeden duramıyorum, geceleri nasıl uyuyorsun? beni boşver kendine cevap ver lütfen bu kez dürüst olur musun? ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın istersen kısıp bunu da yok sayarsın kimbilir belki gülümser belki ağlarsın yüreğimdeki sesleri susturamazsın. bir yanım seni hala düşünüyor, bir yanım sana fena kızgın yalnız sen ve ben biliyoruz olanları, unutturamazsın sakın nefret ettiğimi düşünme bende böyle duygular barındıramazsın, geçmiş hiç yaşanmamış gibi davransan da baştan yazamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 bence farklı bir anlamda kullanmış o kelimeyi. köprü atı gibi bir yer.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: Bonecrusher, 26 May 2003 12:23 tarihinde demiş ki: bence farklı bir anlamda kullanmış o kelimeyi. köprü atı gibi bir yer.[hline]You want a piece of me, boy? hayır, kendisi kabul etti ne anlamda kullandığını. Zaga'da okan bayülgen "helal olsun bu kadar açık sözlü bir şekilde şarkınla adeta hesap soruyorsun takdir ediyorum" dedi. şebnem de teşekkür etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Anladık sert müzik yapcakta sözlerin içine sıçıp , küfür etmeklede olmazki. Kardeşim almış , güzel diyor ama bana göre çöpten başka yeri olmayan bir kaset yani[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ne var bunda?? yabancı şarkılarda da bolca küfür geçiyor. Genel ev, orospu vb. konular üzerine şarkı var yabancılarda.[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: Dagger, 26 May 2003 20:21 tarihinde demiş ki: ne var bunda?? yabancı şarkılarda da bolca küfür geçiyor. Genel ev, orospu vb. konular üzerine şarkı var yabancılarda.[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Elin gavuru.. Tövbeeeeeeeeeeeeeee :D[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 açıksözlü en azından bence albüm de hoş baya aşk neler yaptrmş öle :)[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ehehe[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Çok iyi etmiş açık sözlü olmakla. Türk insanı kafasına vurula vurula anlayacak bişeylerin söylenmediği taktirde hala var olabildiklerini.. *!Vajina Monolog'larına Kadıköy'de yapılan terbiyesizlikten sonra cinnet geçiren Qui modelidir*[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 "ipe ipe geleceksin" den, "azıcık ucundan versen"den daha iyi olduğu ortada. Bunda "küfür" veya utanılası ne buldunuz ki? Bence anlam olarak da abuk değil, ifade ve kullanım olarak da. Ilk kez burada okudum, daha önce dinlemişliğim görmüşlüğüm yok ama bence güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ewet ya o ipe ipe geleceksin sokuklerini dike dike geleceksin kım dı onu soyleyen. ske ske geleceksin dese daha iyi olurdu heralde hıc olmassa ınsanlar daha iyi anlardı one ole ipe ipe dike dike yok giye giye olsaydı. neyse zaten alinti ancak bu kadar olur.lopez kizimizdan alinti.[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Arkasındayız Sertab erenerin... deeermişim. Ahahahah[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ya öle böle cesur biri yapıo bence çok normal yani mal pop şarkılarının sözleri çokmu süper çok mu terbiyeli vs ne derse desinler o iplemedikten sonra[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Yabancı müziklerin çoğunda küfür geçiyor ama onda kimse oha olmuyor Neden sebnem ferah ınkınde oha oluyorsunuz anlamadım Bu arada albüm çok güzel önce bir şarkının tamamını dinleyin ona göre karar verin Rafer el roman sevisirmiyiz eskisi gibi derken bişi olmuyor kaygan delik olunca ayıp oluyor bragın the dragın direk olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar