Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Album #11

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm bende korkuyorum palyaçodan. palyaço korkusu öyle birşey değil. lütfen yapmayın onu çocuklara

sonra palyaço görünce donup kalıyosun yürüyemiyosun yolun ortasında falan çok fena
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

dağ gibi adamın zayıf noktasını bulduk

palyaçolar

abi saldırıyorum çok yakınıma gelirse. özür bilediğimi bağırarak yerde palyaço tekmelemişliğim var taksimin ortasında. gerçekten istemsiz birşey yani. uzaktan görünce donup kalıyorum yada kafayı eğerek yürüyorum. yakınıma gelirse ya baya ciddi ciddi kitlenip kalıyorum yada saldırıyorum
Mesaj tarihi:
Griswold said:

Aras avatarımdan da korkuyor.

ya hayrına ver sileyim şu avatarın kenarındaki beyazlıkları. her gördüğümde yana eğilmiş tabloyu düzeltme dürtüsü gibi buna takılıyorum.
Mesaj tarihi:
korku - gerilim filmlerinde "meh" ifadesiyle oturuyorum, zerre gerilme ya da tırsma olmuyor. ama 10 yaşında izlediğim "it " sayesinde palyaçolara karşı bende de benzer dürtüler var.

direkt sinirleniyorum yaklaştıklarında
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

olm bende korkuyorum palyaçodan. palyaço korkusu öyle birşey değil. lütfen yapmayın onu çocuklara

sonra palyaço görünce donup kalıyosun yürüyemiyosun yolun ortasında falan çok fena

ahahaha ben de korkuyorum palyaçolardan ya. ibnelerin ne yapacağı belli olmuyo ki
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...